• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus😔

Canim sabırlı ol. Kendini zorlama. 2yi mi alabiliyorsun? O zaman 2 ile 3-4 gün sürekli egzersiz yap. Ne zaman çok rahat oldun o zaman bir sonraki aşamaya geç. Canını acıtacak şekilde sabırsız davranma. Ne kadar çok çalışırsan o kadar alışırsın. Acele etme. Hangisinde rahat ediyorsan onunla bol bol antrenman yap. Kegel egzersizlerini de uygula mutlaka gün içinde. Pozitif ol. Eninde sonunda ilerleme kaydedeceksin, eminim :)
Hala sıkıntısını çekiyorum dediğinize göre devam mı ediyor, inşallah siz de en kısa zamanda düzelirsiniz.
aslında ilişki gercekleşti cok kez ama ilk deneyişte olmuyo hala kasıyorum o yüzden acıyo içeri girdikten sonra rahatlıyorum mesela acı falan yok. Ama ilk girişte o acıyı cekiyorum hala.

Canim benim herşey kafada bitiyor inan. Bosuna gidip sakin parani verme vajinusmus tedavileri icin.. Bosa para tuzagi. Kendini motife et hep her kadin yapiyor bu isi bende yapabilirim de. Ilk etapta yavas dene ve mutlaka acisada korksanda uzerine git ve her gun 1 hafta iliskiye gir uzerine gitmezsen olmaz. Bak dediklerimi yap nasil duzeliyorsun. Inan kafanda bitiyor bende sen gibiydim ilk evlendigimde ama sonra kafama takmadim uzerine gittim cesaretlendim ve basardim.
Bizde 2 aydır sanırım giriyoruz ama ben hala kasıyorum hala itiyorum yavas yavas kendim cekilerek izin verebiliyorum. Öyle bi anda giremiyoruz maalesef. Girdikten sonra da zevk almıyorum bi de. Hastalıgın bıraktıgı etki olsa gerek.

Back