İş beyinde bitiyo aslında bi hükmedebilsekİnşallah kısa sürede yenersin. Allah nerde kimde varsa tez zamanda iyileşmek nasip etsin ama iş sende bitiyor unutma lütfen dene ve acıyı düşünme
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinismus😔
- Konu Sahibi mathpi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- vajinismus 2019
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Eylül 2019
- 5
- 2
- 1
- 37
Evliliğimin ilk 2 yılı kabus gibiydi doktorlar psikologlar. İlişki uzmanları izlemediğim eğitici video kalmadı.Bu sorunu Esra Çabuk Çözdü aslında işinde yeni olduğu dönemlerde denk gelmiştik devlet hastanesindeydi o zaman. Bizimde durumlarımız o kadar iyi değildi.Doğru tanı ve tedavi süreciyle vajinismus sürecini aştık.Şuan kendi muayenehanesi var ara ara görüşürüz her yıl düzenli kontrole giderim. İlk bebeğimi kucağıma almamda da çok yardımcı olmuştu Ankaradaysanız gidip görüşmenizi tavisye ederim.7 aylık evliyim vajınismustan dolayı hala ilişkiye giremedim ne yaptıysam olmuyor burda cok sey okudum araştırdım ama her deneme başarısızlıkla sonuclanıyor daha ne yapabilirim bilmiyorum sizin tavsiyeleriniz varsa nolur yardım edin
- 27 Ağustos 2019
- 39
- 15
- 38
- 37
Doktor ne önerdi nasıl bi yol izlediniz. Maalesef doktora da gidemiyorum tedavi merkezleri oldukcca pahalı. Dilatörle 1 ve 2. Boyu yapıyorum ama gerisi yok. Caresizim artık gercekten yol gösterecek birilerine ihtiyacım var
Canim sabırlı ol. Kendini zorlama. 2yi mi alabiliyorsun? O zaman 2 ile 3-4 gün sürekli egzersiz yap. Ne zaman çok rahat oldun o zaman bir sonraki aşamaya geç. Canını acıtacak şekilde sabırsız davranma. Ne kadar çok çalışırsan o kadar alışırsın. Acele etme. Hangisinde rahat ediyorsan onunla bol bol antrenman yap. Kegel egzersizlerini de uygula mutlaka gün içinde. Pozitif ol. Eninde sonunda ilerleme kaydedeceksin, eminim :)
Yenebili7 aylık evliyim vajınismustan dolayı hala ilişkiye giremedim ne yaptıysam olmuyor burda cok sey okudum araştırdım ama her deneme başarısızlıkla sonuclanıyor daha ne yapabilirim bilmiyorum sizin tavsiyeleriniz varsa nolur yardım edin
yenebildiniz mi?
- 6 Eylül 2019
- 17
- 2
- 1
- 32
Meraba bizde 1 buçuk yıllık evliyim kusadasinda murat ulusoya gittik 1 günde cozumledi7 aylık evliyim vajınismustan dolayı hala ilişkiye giremedim ne yaptıysam olmuyor burda cok sey okudum araştırdım ama her deneme başarısızlıkla sonuclanıyor daha ne yapabilirim bilmiyorum sizin tavsiyeleriniz varsa nolur yardım edin
Ben yendim gibi ama o korku hala varMeraba bizde 1 buçuk yıllık evliyim kusadasinda murat ulusoya gittik 1 günde cozumledi
- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.795
- 373
Evliliğimin ilk zamanları bende de vardı bu durum, daha doğrusu ben vajinismus olduğumu sanıyordum aslında. Sadece kendimi kasıyordum ama eşim zar zor da olsa yapıyordu gene ama çok zor oluyordu. Sonra doktorum dedi vajinismus olsan hiç ilişkiye izin veremezdin elini bile değdiremezsin dedi. Sonra anladım tamamen psikolojik kendi kafamda, sonra ön sevişmeyi uzun tutarak jeller vs daha çok zevk almamı sağlayarak yendim hatta artık zevk alıyorum ilişkiden. Yeteri kdr ıslaklık olduğunda acıyacak korkusu da olmuyor zaten artık.
Vajinismusta farklı durum istedigin kadar ıslansan da kendini hazır hissedemiyosun ilişkiye.Evliliğimin ilk zamanları bende de vardı bu durum, daha doğrusu ben vajinismus olduğumu sanıyordum aslında. Sadece kendimi kasıyordum ama eşim zar zor da olsa yapıyordu gene ama çok zor oluyordu. Sonra doktorum dedi vajinismus olsan hiç ilişkiye izin veremezdin elini bile değdiremezsin dedi. Sonra anladım tamamen psikolojik kendi kafamda, sonra ön sevişmeyi uzun tutarak jeller vs daha çok zevk almamı sağlayarak yendim hatta artık zevk alıyorum ilişkiden. Yeteri kdr ıslaklık olduğunda acıyacak korkusu da olmuyor zaten artık.
- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.795
- 373
Hmmm demek ki doktorun da dediği gibi ben tam vajinismus değildim o zaman. Çünkü ıslamınca kasmıyordum ama ıslanmazsam acıyacak diye izin vermiyordum ilişkiye.Vajinismusta farklı durum istedigin kadar ıslansan da kendini hazır hissedemiyosun ilişkiye.
- 6 Eylül 2019
- 17
- 2
- 1
- 32
Hangi dr gittin.o panik var bndedeBen yendim gibi ama o korku hala var
Evet ne mutlu sana. Cok zor bi hastalık Allah herkesin yardımcısı olsun. Hala sıkıntısını cekiyorumHmmm demek ki doktorun da dediği gibi ben tam vajinismus değildim o zaman. Çünkü ıslamınca kasmıyordum ama ıslanmazsam acıyacak diye izin vermiyordum ilişkiye.
- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.795
- 373
Hala sıkıntısını çekiyorum dediğinize göre devam mı ediyor, inşallah siz de en kısa zamanda düzelirsiniz.Evet ne mutlu sana. Cok zor bi hastalık Allah herkesin yardımcısı olsun. Hala sıkıntısını cekiyorum
- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 30
Kızlar ben 4 yıllık evliyim ilk gecede denedik ama ben ağlıyordum resmen orda bir duvar vardı olmuyor gibiydi hemen aklıma bu vajinusmus geldi çok üzüldüm bi yandan kara kara düşünüyorum yorgunluktan uyuduk sonra tabi eşim dayanamadı gece tekrar yaptı gene olması acıyor diye sabah uyanınca tekrar denedik bu sefer oldu hiç korktuğun gibi olmadı bende anlamadım bence sürekli eşinizle deneyin yoksa bu korkuyu yenemezsini bence çünkü ben hayatta parmağımı oraya sokamam ama ikişki esnasında çok rahatım parmak sokmak bence daha ürkütücü
- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
- 83
Bende 3 yıllık evliyim her seferinde hüsrandı sizin bence vajinimus olamaz vajinimus istekli ama karizmalardan dolayı bisiyin girmesine izin vermiyoruz istemsizce tedaviye basladim bende artik inşallah yenerimKızlar ben 4 yıllık evliyim ilk gecede denedik ama ben ağlıyordum resmen orda bir duvar vardı olmuyor gibiydi hemen aklıma bu vajinusmus geldi çok üzüldüm bi yandan kara kara düşünüyorum yorgunluktan uyuduk sonra tabi eşim dayanamadı gece tekrar yaptı gene olması acıyor diye sabah uyanınca tekrar denedik bu sefer oldu hiç korktuğun gibi olmadı bende anlamadım bence sürekli eşinizle deneyin yoksa bu korkuyu yenemezsini bence çünkü ben hayatta parmağımı oraya sokamam ama ikişki esnasında çok rahatım parmak sokmak bence daha ürkütücü
- 11 Ekim 2019
- 3
- 3
- 1
- 41
Merhaba bende bir yıldır bu durumdayım. Eşim doktora gitmeyi kabul etmiyor. Kendimde birkaç psıkolog ve klinikle konuştum ücreti 4-7 bin arası. Çok yüksek bir para çünkü 3-5 günlük bir tedavı ve kesın çözüm dıyorlar. 3-5 gunluk blrşeyse neden 5bin 7 bin günlüğü bin lira yani. Birde vajinal botoksu sordum 8-10 bin arası değişiyormuş. Şaka gibi gerçekten bu durumumuzu fırsata çevirmişler. Bunları gördükçe asla bunlara o fırsatı vermek istemiyorum. Allah da düşürmesin kimseyi, parmak egzersizi deniyorum şu an dilatör almak istiyorum ama işyerine kargoyu nasıl isterım dışında dilatör falan yazıyor mu?Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Bende vajinismusum kendi kendime evde tedavi yöntemleri uyguluyorum ve dilatör aşamasına geçtim. Kendinizi rahat bırakın beyninizden tüm kötü düşünceleri atın biliyorum bu çok zor bende böyleydim ama internetten çokça videolar izledim rahatlatıcı müzikler dinleyin insan psikolojisine iyi gelen videolar dinleyin googleden ve bu işi düşünmemeye çalışın. Aklınıza her geldiğinde başka şeylere yönelin. Kısaca olumlu olumsuz hiçbir şey düşünmeyin. Sonra Uzan’ın YAtağa bir parmağınızı vajinanıza getirin derin bir nefes alın ve nefesi verirken parmağı hafif içeri iteleyin sonra tekrar nefes alın verirken itleyin zaten yavaş yavaş girdiğini hissedecek ve kendinize güveniniz yerine gelecektir. 2 parmak derken 3 parmak deneyin illa hepsi komple girmek zorunda değil yarısını da alsanız yeter. Dediğim gibi ama kafanızdan bu hastalığı atın ben hasta değilim deyin ve oyun oynuyormuş gibi bu egzersizleri yapın. Kegel egzersizini çok yapın . Ben çok kötü durumda idim eşim de doktora gitmeyi kabul etmiyordu internetten bu hastalığı araştırdıkça iyice çıkmaza giriyordum lütfen internetten okumayın. Ben bu nefes egzersizi ile dilatör aşamasına kadar geldim ve aslında orasının ne kadar derin ve esneyen bir yer olduğunu farkettim. Elbetteki hala korkularım var ama bunu aşmak bizim elimizde. Lütfen nefes egzersizi ve kayganlaştırıcı ile deneyin. İnan’ın başaracaksınız.. ben bacaklarımı dahi açamıyordum. Dediğim gibi düşünmeyin yeter
Hayır giz
hayır gizli paket şeklinde geliyorMerhaba bende bir yıldır bu durumdayım. Eşim doktora gitmeyi kabul etmiyor. Kendimde birkaç psıkolog ve klinikle konuştum ücreti 4-7 bin arası. Çok yüksek bir para çünkü 3-5 günlük bir tedavı ve kesın çözüm dıyorlar. 3-5 gunluk blrşeyse neden 5bin 7 bin günlüğü bin lira yani. Birde vajinal botoksu sordum 8-10 bin arası değişiyormuş. Şaka gibi gerçekten bu durumumuzu fırsata çevirmişler. Bunları gördükçe asla bunlara o fırsatı vermek istemiyorum. Allah da düşürmesin kimseyi, parmak egzersizi deniyorum şu an dilatör almak istiyorum ama işyerine kargoyu nasıl isterım dışında dilatör falan yazıyor mu?
Merhaba. Hangi doktora gittiniz acaba? Sprey adı nedirBenim gittiğim doktor fiziksel bir uygulama yapıyor sprey ve çubuklarla. Ev icin şöyle yap dilator kullan gibi yontemler soylemedi sadece hastanede uyguladigi bu yöntem ile yendim.
Canim benim herşey kafada bitiyor inan. Bosuna gidip sakin parani verme vajinusmus tedavileri icin.. Bosa para tuzagi. Kendini motife et hep her kadin yapiyor bu isi bende yapabilirim de. Ilk etapta yavas dene ve mutlaka acisada korksanda uzerine git ve her gun 1 hafta iliskiye gir uzerine gitmezsen olmaz. Bak dediklerimi yap nasil duzeliyorsun. Inan kafanda bitiyor bende sen gibiydim ilk evlendigimde ama sonra kafama takmadim uzerine gittim cesaretlendim ve basardim.7 aylık evliyim vajınismustan dolayı hala ilişkiye giremedim ne yaptıysam olmuyor burda cok sey okudum araştırdım ama her deneme başarısızlıkla sonuclanıyor daha ne yapabilirim bilmiyorum sizin tavsiyeleriniz varsa nolur yardım edin
- 3 Nisan 2019
- 99
- 112
- 23
- 32
Google görsellere perine masajı yaz animasyonlarda görünüyor nasıl yapacağın. Sabah aksam 15er dakika yap. Hem psikoloji olarak hem fiziken çok kolay yenersin.7 aylık evliyim vajınismustan dolayı hala ilişkiye giremedim ne yaptıysam olmuyor burda cok sey okudum araştırdım ama her deneme başarısızlıkla sonuclanıyor daha ne yapabilirim bilmiyorum sizin tavsiyeleriniz varsa nolur yardım edin