- Konu Sahibi esraatutkun
Hangi doktora gittiniz acaba
Ben Kahramanmaraş'tayim burada Adnan bey var ona gittim 3 günde çözdük çok şükür. Hiç ama hiç erteleme hemen git canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi doktora gittiniz acaba
Merhaba, Bende Güldane hanımda tedavi gördüm ve çok memnun kaldım. Üstelik ileri düzeydi benim. Onun sayesinde kurtuldum.Biz guldane hanima 4 5 seans gittik. Malesef memnun kalmadım4 yillik evliyiz hala devam ediyor problem
Merhabalar ben Ankara da bir doktora gitmiştim 3000 tl ödedik. Verdiğimiz paraya değdi. Kısa sürede bu sorundan kurtuldum.Merhabalar 2.5 yildir vajinismus hastasiyim bu siteden doktor saygin micozkadioglu diye bi doktora rastladim arastirdim fiyat aldim 2500 4500 tl arasi dedi tedaviyi bu doktora gidip kurtulan var mi acaba varsa lutfen yardimci olur musunuz bana
Bakırköy Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıları hastanesinde vajinismus terapisi yapılıyor.
182 yi arayıp Psikiyatri Uzmanı Dr. Özge Şahmelikoğlu Onur' dan randevu alırsanız eğer dışarda binlerce liraya olacağınız tedaviyi bedava olabiliyorsunuz. Hem cok bilgili hem de cok sıcak kanlı bir doktor kendisi. Ne olduğu bilinmeyen tedavilerle zaman kaybedip iyileşme vaadi ile cinsel hayatınızı ve sağlığınızı riske atmayın, paranız da cebinizde kalsın..
Merhabalar 2.5 yildir vajinismus hastasiyim bu siteden doktor saygin micozkadioglu diye bi doktora rastladim arastirdim fiyat aldim 2500 4500 tl arasi dedi tedaviyi bu doktora gidip kurtulan var mi acaba varsa lutfen yardimci olur musunuz bana
tek başına mı yendiniz yani benimde uzun yıllar süren bir sorunum bu ve önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım belkide hiç bir sorunum yok ama bunu askıya aldım o kadar kötü bir durum ki çekmeyen bilemez heel mutlu bir evlilik ve anlayışlı bir eşin varsa iş daha da zor yükü ağır.... gerçekten yaşadıklarını paylaşırsan çok memnun olurum çok özel değilşse.. sevgilerBen 6 yıllık evliyim ve vajinismusu yendim şuan hamileyim bukadar paralar harcama ben isteyen herkesle yaşadıklarımı paylaşır ve yardımcı olurum Allah herkesi kurtarsın inşallah