• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

Biz guldane hanima 4 5 seans gittik. Malesef memnun kalmadım :( 4 yillik evliyiz hala devam ediyor problem

Biz guldane hanima 4 5 seans gittik. Malesef memnun kalmadım :KK43: 4 yillik evliyiz hala devam ediyor problem
Merhaba, Bende Güldane hanımda tedavi gördüm ve çok memnun kaldım. Üstelik ileri düzeydi benim. Onun sayesinde kurtuldum.

Merhabalar 2.5 yildir vajinismus hastasiyim bu siteden doktor saygin micozkadioglu diye bi doktora rastladim arastirdim fiyat aldim 2500 4500 tl arasi dedi tedaviyi bu doktora gidip kurtulan var mi acaba varsa lutfen yardimci olur musunuz bana
Merhabalar ben Ankara da bir doktora gitmiştim 3000 tl ödedik. Verdiğimiz paraya değdi. Kısa sürede bu sorundan kurtuldum.

Vajinismus belirtileri nelerdir?

Halk arasında cinsel ilişkiye girememe(ilk gece korkusu) olarak bilinen vajinismusun en tipik belirtileri nelerdir? Ülkemizde genellikle ilk cinsel denemesinde ortaya çıkan. Vajinismus kızları neler hisseder nasıl tepki verirler? Vajinismus hakında merak edilenleri Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapist Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye ziyaret desteklerinizi bekliyoruz. Haydi bakalaım kadın dayanışması deyip sizleri sayfamıza davet ediyoruz :) https://www.kadinlarkulubu.tv/

arkadaşlar Yen'i üye oldum 7 aylık evliyim düşünsem aklıma gelmezdi böyle birşey yaşayacağımAma malaesefki vajinusmus benimde başımı sardı.inanın en mutlu günlerimi üzülerek geçiyorum o kadar ağır bir yük varki omuzlarımda atamıyorum. Allah razı olsun eşim anlayışlı bir insan ama yinede insana çok ağır geliyor yardım edin arkadaşlar nasıl yenicem bu sıkıntıyı. Parmak egzersizi yapıyorumsadece işaret parmağımın tamamınıilerletebiliyorum iki parmak üç parmak hiçdenemedim psikoloğa gittim ama faydasınıgörüceğini düşünmediğim için bıraktım kendiçabamla yenmek istiyorum dua edin arkadaşlar. Rabbim bu sıkıntıyı yaşayan herkese yardım etsinçok zor çokk

Bakırköy Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıları hastanesinde vajinismus terapisi yapılıyor.
182 yi arayıp Psikiyatri Uzmanı Dr. Özge Şahmelikoğlu Onur' dan randevu alırsanız eğer dışarda binlerce liraya olacağınız tedaviyi bedava olabiliyorsunuz. Hem cok bilgili hem de cok sıcak kanlı bir doktor kendisi. Ne olduğu bilinmeyen tedavilerle zaman kaybedip iyileşme vaadi ile cinsel hayatınızı ve sağlığınızı riske atmayın, paranız da cebinizde kalsın..

Bakırköy Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıları hastanesinde vajinismus terapisi yapılıyor.
182 yi arayıp Psikiyatri Uzmanı Dr. Özge Şahmelikoğlu Onur' dan randevu alırsanız eğer dışarda binlerce liraya olacağınız tedaviyi bedava olabiliyorsunuz. Hem cok bilgili hem de cok sıcak kanlı bir doktor kendisi. Ne olduğu bilinmeyen tedavilerle zaman kaybedip iyileşme vaadi ile cinsel hayatınızı ve sağlığınızı riske atmayın, paranız da cebinizde kalsın..

Siz gittiniz mi, nasıl bir tedavi şekli var? Grup terapisi mi, tek tek görüşme mi? Binlerce lira verdim yine de bi sonuca ulasamadim :(

ben de 1.5 yıllık evliyim ve ben de bursada gittim çiğdem tezcana. harika bir doktor. tavsiye ederim 5 seansta kurtuldum fiyatı da uygun :) çiğdem hanım kadın doğum uzmanı ama sadece vajinismusla ilgileniyor. hayatımda tanıdığım en iyi doktor. kesinlikle kefil olabilirim çiğdem hanıma..

Hiç aksatma zaman kaybetme bak benim 3.5 yılım gecti hemde çok kötü. Bugün hamile olduğumu öğrendim Dünyalar benim oldu geçen 3.5 yılıma acıdım. lütfen üzerine düş ve hiç zaman kaybetmeden.

Merhabalar 2.5 yildir vajinismus hastasiyim bu siteden doktor saygin micozkadioglu diye bi doktora rastladim arastirdim fiyat aldim 2500 4500 tl arasi dedi tedaviyi bu doktora gidip kurtulan var mi acaba varsa lutfen yardimci olur musunuz bana

Ben 6 yıllık evliyim ve vajinismusu yendim şuan hamileyim bukadar paralar harcama ben isteyen herkesle yaşadıklarımı paylaşır ve yardımcı olurum Allah herkesi kurtarsın inşallah

Merhaba,
Canım öncelikle geçmiş olsun, bende bunu uzun süre yaşamış biri olarak ne hissetiğini anlıyorum. Benim ki evlendikten sonra 3 yıldan biraz fazla sürdü, denemediğim şey kalmadı, olur gibi olup hep başa sardık, sonunda jinekoloğumun tavsiyesiyle bir cinsel terapiste gittim dediklerini harfiyen yaptık (eşimle beraber) çok şükür atlattım...şimdi düşününüyorumda keşke oyalanmadan bu baştan yapsaymışım. Çünkü sadece alıştırmalarla olmuyor terapi desteğide gerekiyor.,Yani terapist tekrarlanmaması için neden kaynaklandığını bulup onu çözüyor. Zaten sorun %99 psikolojik.. Ben İstanbuldayım Uzm. Psikolog (Cinsel Terapist) Suna İpek'e gittim. Çok memnun kaldım. Hem anlayışlı hem bilgili bir psikolog....

Ben 6 yıllık evliyim ve vajinismusu yendim şuan hamileyim bukadar paralar harcama ben isteyen herkesle yaşadıklarımı paylaşır ve yardımcı olurum Allah herkesi kurtarsın inşallah
tek başına mı yendiniz yani benimde uzun yıllar süren bir sorunum bu ve önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım belkide hiç bir sorunum yok ama bunu askıya aldım o kadar kötü bir durum ki çekmeyen bilemez heel mutlu bir evlilik ve anlayışlı bir eşin varsa iş daha da zor yükü ağır.... gerçekten yaşadıklarını paylaşırsan çok memnun olurum çok özel değilşse.. sevgiler

6aylık evliyiz şuan Bende vajiydim kasıyordum hep yendiğimi düşünüyordum bebeğimiz olsun çok istiyordum etrafımızdaki insanlarda soruyordu psikolojim çok bozuldu şu 6ayda bebeğimiz olsun diye ne yollara başvurdum ama yenmeden olmuyor gerçekten artık yeter dedim 3gün tedavi oldum ve bugün ilişki günüm kendimi çok iyi hissediyorum Allah kimseye yaşatmasın bunu size söyleyeceğim tek şey şakın ertelemeyin kurtulun bu hastalıktan

Yendiginiz zaman bosa gecen zamana uzuleceksiniz ben bundan mi korktum hayati zindan ettim esime de kendime de diyeceksiniz

7 ay süren vajinismus ve evlilik problemlerimden sadece 6 seansta kurtuldum.Tabiki Hocam sayesinde.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Tecrübesi,sabrı,içtenliği sayesinde kendimi o kadar rahat hissetmiştim ki,gitmeden önceki tüm endişelerimi ortadan kalktı.Eşimin desteğini alamadım ilk başlarda ama seanslardan sonra eşim de başaracağıma inanmaya başladı.Şu anda 11 haftalık hamileyim :) Vajinismus sorunu yaşayan kadınlara tek tavsiyem ertelemeden,kendiliğinden olur demeden bir uzmandan yardım almalısınız.Boşanma eşiğine gelmeyi beklemeyin.Kendinize güvenin ve başaracağınıza inanın.Bunun için en doğru adres Danışmanlık ..Kendisine tekrardan teşekkür ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Back