• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

Tedavi kac gun suruyor peki yada tedavi sekli nedir
Canım tadavi süresi tamamen senin vajinismus düzeyine bağlı. Arkadaşın 7 seans sürmüş mesela. benim ileri düzeydi çok yoğun korkularım vardı o yüzden 12 seanslık tedavi uyguladı. 3-4 seansla düzelen de var. haftada 1 gün eşinle birlikte gidiyorsun. ilk seansta senin anlattıklarından o anlıyor zaten düzeyini çok tecrübeli bir bayan. Ben çok memnun kaldım tedavi olmak istiyorsan kesinlikte tavsiye ederim.

Seanslarda ne yapiyor peki yani dilator veya parmak calismasi falan mi

Seanslarda ne yapiyor peki yani dilator veya parmak calismasi falan mi
Dilatör kullanmıyor, verdiği ev ödevlerinde parmak egzersizi de oluyor. Tabi bu aşamaya gelene kadar sizi psikolojik olarak bir güzel hazırlıyor. Çünkü hangi aşamada hangi egzersizi yaptığın çok önemli. başka birçok aşk oyunları adı altında ev ödevleri veriyor. Ezbere değil profesyonel birinin rehberliğinde ilerliyorsun. Son aşamaya geldiğinde yani pnis egzersizinde korkun sadece % 5 ile % 10 arası kalıyor. O yüzden son aşamada takılıp kalmıyorsun. Ondaki mantık sadece penis vajina birlikteliğini sağlamak değil. Tamamen hazza odaklı bir cinsel hayatı sağlamak. Tadavisi de bu yönde oluyor.

Anladim tesekkur ederim insallah kurtulurum bende
İnşallah canım. seninde uzun zaman olmuş. Daha fazla erteleme üzerine git. Sonra çok pişman oluyorsun neden bu kadar vakit kaybettim diye. Bende 2 yıl sonra yendim. Biran önce kurtulursun bu illetten inşallah.

İnşallah canım. seninde uzun zaman olmuş. Daha fazla erteleme üzerine git. Sonra çok pişman oluyorsun neden bu kadar vakit kaybettim diye. Bende 2 yıl sonra yendim. Biran önce kurtulursun bu illetten inşallah.
İnsallah benimde 2.5 yil oldu

Kacmadim hic kendimce biseyler yapmaya calistim zaten herhangi bir itme aglama falan yok sadece vajinaya giris olmuyor onun disinda herhangi bir problem yok

Tedavi olmayi dusunuyorum yani dusunuyorum derken allah nasip ederse olucam
Şimdiye kadar kendin çözmeye çalışıpta başaramadıysan biran önce tedavi ol derim canım. Sana tavsiyem gideceğin doktor, tecrübeli ve cinsel terapist belgesi olan biri olsun. Birçok yer gezipte çözemeyen insanlar var. Sana % 100 garanti veren yeri tercih et.

Back