Seninki hangi asamada ben dokundurtmuyorum bile o derece son noktadayimelmur123 ayni problem bende de var bende 3. Ayda istanbula gidecegim avrupada yasiyorum internette arastirdim ve Hera Klinik' e rastladim irtibata gecip tedavi görmeyi cok istiyorum hayirlisi bakalim
Canım anlattıklarından korkuların çok yoğun sanırım. Tecrübeli bir cinsel terapistten yardım almanı tavsiye ederim. Tedaviyle %100 çözülebilen bir problem çok üzme kendini..Seninki hangi asamada ben dokundurtmuyorum bile o derece son noktadayimgercekten kesin tedavi yapiyolarmiymis
1 hafta aparatlara yoğnlaştım ve başardım. İlk önce elimle tanımaya çalıştım organımı saatlerce aynada baktıım. Kulak çubuğuyla başladım 1.2.3. Aparat derken hepsi girdi. 6 soydu aparet ben kalınlaştırıp 8 boy yaptım. Hergün mutlaka yaptıım. Belimden altımı sanki bayılıyokuş gibi serbest bıraktım. Tv izledim sakız çiğnedim müzik dinledim. Yapmaden başından kalkmadım. Tabi bunu yapmam 1 senemi aldı çünkü hep erteledim. Kesinlikle yapamıyorum diye bırakmamalı. Kesin bende bi sorun var sanıyodum. Doktorlara gittiğimdi muayene olamıyodum elledikleri an çığlığı bazıyodum kaç doktor senin durumun ağır tedavi şart dedi ağlayarak çıktım hep doktorlardan ama pes etmedim zaten bişey soktğnda insanın kendine güveni geliyo. İsteyen olursa yakınndan ilgilenip yardımcı oluruum. Biz çok güçlüyüz bnu untmayınleydii18 canim bize de söylermisin nasil basardigini?
Canım ben 4 yıllık evliyim ve evlendikten sonra vajinismus olduğumu anladım 2-3 ay boyunca çok kez denedik ve hiçbir şekilde olmuyordu ve dokundurtmaya bile korkuyordum kendimi o kadar çok kasıyordum ki anlatamam.Sağlıkçıyım birde insan başına gelmeyince anlayamıyor. Eşimden Allah razı olsun beni hiçbir şekilde strese sokmadı ve çok anlayışlı davrandı. Ben de tedavi yöntemleri ve doktorları araştırmaya başladım. Ankara da özel klinik i olan hem kadın doğum uzmanı hemde cinsel terapist olan bi doktoru önerdiler. İl dışı olduğu için tereddüt ettim ama yinede muayene olmaya konuşmaya gittim. Önce psikolojik olarak bir problem var mı diye bir sürü sordu sonra vajinal olarak muayene etti. Tabi ilk muayene kolay olmadı ama doktor o kadar rahatlatıcı yaklaştı ki ve muayene edebildi. Aslında hiç canım acımadı sadece kendimi kastığım için biraz gerilme hissettim. muayeneden sonra beraber tedavi plan yaptık ve 1 haftada vajinusmusu yendim.6 aylık evliyim ve bu vajinismus denen illeti yenemiyorum yenebilecegimide sanmiyorum nolur bana yardim edin okuyorum burdan yenenler var nasil yendiniz evliligim bitmek üzere ve ben hicbisey yapamiyorumesimin anlayisi altinda eziliyorum vicdan azabi cekiyorum artik lutfeeeen biri sesimi duysun artik kimseye anlatamiyorum
6 aylık evliyim ve bu vajinismus denen illeti yenemiyorum yenebilecegimide sanmiyorum nolur bana yardim edin okuyorum burdan yenenler var nasil yendiniz evliligim bitmek üzere ve ben hicbisey yapamiyorumesimin anlayisi altinda eziliyorum vicdan azabi cekiyorum artik lutfeeeen biri sesimi duysun artik kimseye anlatamiyorum
Evet esime dokundurtmuyorum o derece korkuyorumelmur123 canim esine mi dokundurtmuyormusun?
Bi kere gittim anlatti biseyler korkacak bisey yok dedi vajina yapisini anlatti bi deneyin tekrar olmazsa seanslara baslicaz dedi kolay geldi yapabilirim dedim ve yine yapamadim ve tekrar gitmedim tedavi icin uzerinden 2 ay gecti hergun ne var onda yapcam diyorum hergun aglamakla sonuclaniyo8 aylık evliyim. 23 yaşındayım. 3 yıl beraberlikten sonra severek evlendim. İlk 3 ay hiç birşey yapamadım. Her gece ağlıyordum. Bu sefer olacak deyip yine olmuyordu. Bitmiştim artık. Çaresiz hissediyordum. Eşim doktora bile göndermiyordu. Atlatıcaz diyodu. Baktı ki gerçekten olmuyo yapamıyorum, git doktora dedi. Psikiyatri'ye gittim. 3 seansta hallettim. 3 haftada yani. Şimdi hamileyim. Bence en kısa sürede yardım al. Bnde aynı senin gibiydim.
Şimdi böyle yazılanları gördükçe gözlerim doluyor. Yaşayan anlar çünkü. Dualarım hep sizlerle. Mutlaka yardım al cnm mutlaka..
Korkularim asiri yogun son care yine terapist sanirimCanım anlattıklarından korkuların çok yoğun sanırım. Tecrübeli bir cinsel terapistten yardım almanı tavsiye ederim. Tedaviyle %100 çözülebilen bir problem çok üzme kendini..
Gercekten miiii lutfen banada yardimci olKızlar bende 2 ay evvel yendim yardım isteyen varsa yardımcı olurum 1 haftada hallolcak bişey garanti veriyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?