• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus

elmur123

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
137
81
18
32
6 aylık evliyim ve bu vajinismus denen illeti yenemiyorum yenebilecegimide sanmiyorum nolur bana yardim edin okuyorum burdan yenenler var nasil yendiniz evliligim bitmek üzere ve ben hicbisey yapamiyorum :KK43: esimin anlayisi altinda eziliyorum vicdan azabi cekiyorum artik lutfeeeen biri sesimi duysun artik kimseye anlatamiyorum:(

Son düzenleme:
elmur123 elmur123 ayni problem bende de var bende 3. Ayda istanbula gidecegim avrupada yasiyorum internette arastirdim ve Hera Klinik' e rastladim irtibata gecip tedavi görmeyi cok istiyorum hayirlisi bakalim

elmur123 elmur123 ayni problem bende de var bende 3. Ayda istanbula gidecegim avrupada yasiyorum internette arastirdim ve Hera Klinik' e rastladim irtibata gecip tedavi görmeyi cok istiyorum hayirlisi bakalim
Seninki hangi asamada ben dokundurtmuyorum bile o derece son noktadayim:( gercekten kesin tedavi yapiyolarmiymis

8 aylık evliyim. 23 yaşındayım. 3 yıl beraberlikten sonra severek evlendim. İlk 3 ay hiç birşey yapamadım. Her gece ağlıyordum. Bu sefer olacak deyip yine olmuyordu. Bitmiştim artık. Çaresiz hissediyordum. Eşim doktora bile göndermiyordu. Atlatıcaz diyodu. Baktı ki gerçekten olmuyo yapamıyorum, git doktora dedi. Psikiyatri'ye gittim. 3 seansta hallettim. 3 haftada yani. Şimdi hamileyim. Bence en kısa sürede yardım al. Bnde aynı senin gibiydim.
Şimdi böyle yazılanları gördükçe gözlerim doluyor. Yaşayan anlar çünkü. Dualarım hep sizlerle. Mutlaka yardım al cnm mutlaka..

Seninki hangi asamada ben dokundurtmuyorum bile o derece son noktadayim:KK43: gercekten kesin tedavi yapiyolarmiymis
Canım anlattıklarından korkuların çok yoğun sanırım. Tecrübeli bir cinsel terapistten yardım almanı tavsiye ederim. Tedaviyle %100 çözülebilen bir problem çok üzme kendini..

Kızlar bende 2 ay evvel yendim yardım isteyen varsa yardımcı olurum 1 haftada hallolcak bişey garanti veriyoruum :halay:

leydii18 leydii18 canim bize de söylermisin nasil basardigini?
1 hafta aparatlara yoğnlaştım ve başardım. İlk önce elimle tanımaya çalıştım organımı saatlerce aynada baktıım. Kulak çubuğuyla başladım 1.2.3. Aparat derken hepsi girdi. 6 soydu aparet ben kalınlaştırıp 8 boy yaptım. Hergün mutlaka yaptıım. Belimden altımı sanki bayılıyokuş gibi serbest bıraktım. Tv izledim sakız çiğnedim müzik dinledim. Yapmaden başından kalkmadım. Tabi bunu yapmam 1 senemi aldı çünkü hep erteledim. Kesinlikle yapamıyorum diye bırakmamalı. Kesin bende bi sorun var sanıyodum. Doktorlara gittiğimdi muayene olamıyodum elledikleri an çığlığı bazıyodum kaç doktor senin durumun ağır tedavi şart dedi ağlayarak çıktım hep doktorlardan ama pes etmedim zaten bişey soktğnda insanın kendine güveni geliyo. İsteyen olursa yakınndan ilgilenip yardımcı oluruum. Biz çok güçlüyüz bnu untmayın:KK28::KK36::KK36:

Vajinismus olduğumuzu nasıl anlarız?

ajinismus olup olmadığınızı merak ediyorsanız . Ben vajinismusmuyum diye kendinize soruyorsanız kendinize bazı sorular sorarak vajinismus olup olmadığınız hakkında farkındalık kazanabilirsiniz.. Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapist Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye vajinismusun en tipik belirtilerini anlatıyor. Tüm detaylar videomuzda!

6 aylık evliyim ve bu vajinismus denen illeti yenemiyorum yenebilecegimide sanmiyorum nolur bana yardim edin okuyorum burdan yenenler var nasil yendiniz evliligim bitmek üzere ve ben hicbisey yapamiyorum :KK43: esimin anlayisi altinda eziliyorum vicdan azabi cekiyorum artik lutfeeeen biri sesimi duysun artik kimseye anlatamiyorum:KK43:
Canım ben 4 yıllık evliyim ve evlendikten sonra vajinismus olduğumu anladım 2-3 ay boyunca çok kez denedik ve hiçbir şekilde olmuyordu ve dokundurtmaya bile korkuyordum kendimi o kadar çok kasıyordum ki anlatamam.Sağlıkçıyım birde insan başına gelmeyince anlayamıyor. Eşimden Allah razı olsun beni hiçbir şekilde strese sokmadı ve çok anlayışlı davrandı. Ben de tedavi yöntemleri ve doktorları araştırmaya başladım. Ankara da özel klinik i olan hem kadın doğum uzmanı hemde cinsel terapist olan bi doktoru önerdiler. İl dışı olduğu için tereddüt ettim ama yinede muayene olmaya konuşmaya gittim. Önce psikolojik olarak bir problem var mı diye bir sürü sordu sonra vajinal olarak muayene etti. Tabi ilk muayene kolay olmadı ama doktor o kadar rahatlatıcı yaklaştı ki ve muayene edebildi. Aslında hiç canım acımadı sadece kendimi kastığım için biraz gerilme hissettim. muayeneden sonra beraber tedavi plan yaptık ve 1 haftada vajinusmusu yendim.
Psikolojik olarak kendinizi hazırlamanız lazım. Sonra biraz alıştırma yapıyorsunuz. Yaptığınızı gördükçe hem cesaretlenip hem mutlu oluyorsunuz. Ben hiç yapabileceğimi sanmıyordum ama insan isteyince başarabiliyor. İlk ilişkide biraz kasıldım ama sonra yavaş yavaş azaldı kasılamalarım. Biz eşimle tayin sebebei ile 2 yıl ayrı şehirlerde yaşamak zorunda kaldık o zamanlarda sende 3-4 kere görüşebildik ve o dönemlerde bile zorlanmadım ilişkiye girerken sadece ilkinde hafif bir kasılma oluyodu. Şu an 38 haftalık hamileyim ve normal doğum yapmak istiyorum Allah ın izniyle. Rabbim herkese yardımcı olsun bu konuda. Siz kendinize güvenin inanın başarabilirsiniz ben bile başardı isem. Eğer sormak istediğiniz şeyler varsa özelden yazabilirsiniz.

Arkadaslar merhaba, ben de bu durumdan muzdariptim yazacaklarım belki birinize umut olur diye gecenin bu saatinde üşenmedim üye olup yazmaya başladım.
Öncelikle şunu söyliyeyim kendimce ( herhangi bir uzmana basvurmadan bu kararı verdim ) vajinismustum ve buradan öğrendiklerim sayesinde yendim ve 1 saat once öğrendim hamileyim :)
Eşimle 5 senelik ilişkiden sonra severek evlendik cok uzun bir süre o bölgeme bisey girebilecegini asla ve asla kabullenemedim oncelikle oranın istendiginde gayet de büyüyebilecegi fikrini algılamamız gerekiyor kızlar.. daha sonra ilişkiye kendinizi hazırlayın istekli olun bir ömrün boyle gecmeyecegini düsünün kendinizi esinize hazırlayın iç camasırı olabilir , iliski oncesi dus olabilir sakın unutmayın hersey kafamızda bitiyor cunku anatomik yapımız geregi ciftlesme cok doğal bir eylem.psikolojik olarak kendimizi tamamen hazırlamamız gerekiyor ve kesinlikle ertelememek.. sunu unutmayın hayır yapamıyorum dediginiz her seferden sonra işiniz biraz daha zorlaşıcak bu sorun oyle yada boyle cozulecek hayatı kendimize zehir etmenin hiç mi hiç manası yok. Kendinizi iyi hissettiginiz bir pozisyon belirleyin ve eşinize cok yavas olmasını soyleyin kesinlikle vazgecmeyin olmuyor deyip bırakmayın, kasılıp kendinizi kapatabilirsiniz ama hic bozmayın sakinleşene kadar bekleyin girebildigi kadar sokmaya calısın ilerlemedigini anladıgınız anda durun sakinleşin ama kesinlikle eşinizi itmeyin o pozisyonda kalın , aklınıza bırakmak geldigi her an işiyormuş gibi ( kaba olucak ama güzelce anlatmam lazım :KK48:) ıkının . Zorlandınız canınız yandı o sekilde kalın ve sakinleşin sakın ama sakın ertelemeyin olmuyor deyip vazgeçmeyin ben yaptım siz yapmayın :stop:
Kendinize güvenin yapabilirsiniz dünyadaki insanların yarısının kadın oldugunu varsayarsak yarısı bu işi yapiyor biz niye kendimize hayatı zehir edelim ki? Emin olun yapacaksınız sadece kararlı olun ertelemeyin ve ıkının evet bir de bu soyleyecegim cok önemli az kalsın unutuyordum kayganlastırıcı ve prezeevatif alın cunku ora stresten kuruyor dolayısıyla canınızı acıtabilir benim oyle oluyordu kayganlastırıcı ve prezervatif gercekten ilk sefer için cok yardımcı oluyor siz ne oldugunu anlamadan kayıp gidiyor alısana kadar bir süre boyle devam edebilirsiniz :)
1) karalılık 2) ıkınma 3)kayganlastırıcı jel 4)prezervatif bu dördü kesin cozüm kızlar bir kişiye bile faydam olsa daha ne isterim ki, sadece ceken bilir kendinize bu eziyeti etmeyin

6 aylık evliyim ve bu vajinismus denen illeti yenemiyorum yenebilecegimide sanmiyorum nolur bana yardim edin okuyorum burdan yenenler var nasil yendiniz evliligim bitmek üzere ve ben hicbisey yapamiyorum :KK43: esimin anlayisi altinda eziliyorum vicdan azabi cekiyorum artik lutfeeeen biri sesimi duysun artik kimseye anlatamiyorum:KK43:

8 aylık evliyim. 23 yaşındayım. 3 yıl beraberlikten sonra severek evlendim. İlk 3 ay hiç birşey yapamadım. Her gece ağlıyordum. Bu sefer olacak deyip yine olmuyordu. Bitmiştim artık. Çaresiz hissediyordum. Eşim doktora bile göndermiyordu. Atlatıcaz diyodu. Baktı ki gerçekten olmuyo yapamıyorum, git doktora dedi. Psikiyatri'ye gittim. 3 seansta hallettim. 3 haftada yani. Şimdi hamileyim. Bence en kısa sürede yardım al. Bnde aynı senin gibiydim.
Şimdi böyle yazılanları gördükçe gözlerim doluyor. Yaşayan anlar çünkü. Dualarım hep sizlerle. Mutlaka yardım al cnm mutlaka..
Bi kere gittim anlatti biseyler korkacak bisey yok dedi vajina yapisini anlatti bi deneyin tekrar olmazsa seanslara baslicaz dedi kolay geldi yapabilirim dedim ve yine yapamadim ve tekrar gitmedim tedavi icin uzerinden 2 ay gecti hergun ne var onda yapcam diyorum hergun aglamakla sonuclaniyo:(

Canım anlattıklarından korkuların çok yoğun sanırım. Tecrübeli bir cinsel terapistten yardım almanı tavsiye ederim. Tedaviyle %100 çözülebilen bir problem çok üzme kendini..
Korkularim asiri yogun son care yine terapist sanirim :(

Back