- Konu Sahibi esraatutkun
-
canım sana bişey diyim mi, o kadar ümitlendim emlla krem , kayganlaştırıcı bilmem ne bisürü şey aldım. onlarla yapamadım. ilk kez yaptığımız zaman inan hıcbirşey yoktu, ben yineolmaz diye düşünüyordum gerci.. yani olay bizde kendimizi kasmasak hıcbişey yok ben de daha yeni yendim ama düşün hala kasıyorum tam girdiğinde yavas yavas azaltıyorum kasmayı ve o zaman hıc acı olmuyo.. bi kasmayı azaltsak hersey oluyor.. inan ben de öyleydim bacaklarımı nasıl sıkardım. o zaman da sıktımm gerci.. yavas yavas öyleydi böyleydi derken :) zor oldu ama oldu böyle bölye de alışıcam inşaallah..Egzersizleri yapıyorum internetten de araştırıyorum kegel egzersizleri filan hepsini yapıyorum canım ama yok eşim girmeye çalıştığında olmuyor ya kayıyor aşağıya doğru yada benim canım yanıyor bi yanma hissediyorum bu nasıl bi beladir vallah bıktım canım yaa bitsin istiyorum ; (
canım merhaba,Canım ben de bir buçuk aylık evliyim. Üç dört gün oldu yeneli bu hastalığı. Hatta buraya da yazmıştım yardım edin diye. Evlendigimiz ilk günlerde yapmaya çalışırken müthiş bi acı oluyordu. Her gece aglamalar falan. Parmak egzersizini okudum burdan. Doktor bana Gleitgelen ve sxtiva diye jel vermişti. Onları sürdüm. Serçe parmagimla dokunmaya çalıştım ama hemen olmadı. Çok uğraştım sonunda girdirdim ve parmagimi, oranın boşluk olduğuna inandım. Bi de aklindan o an herkes bunu yapıyor , ordan bebek bile çıkıyor vs. Tarzı şeyler geçir. İki üç gün parmak egzersizi yaptım.Sonra denemeye karar verdik. Üst pozisyonu tercih ettim ben. P...si parmakmis gibi düşündüm. Yani beynine nasıl kodlarsan o seni öyle yönlendiriyor. Sonra Yavaş yavas oldu. Hafiften bi acı hissettim ama o da kendimi biraz kastigimdan dolayı. Sonraki gün tam yaptık zaten. O kadar mutlu oldum ki. Sanki daha yeni evlendim gibi...Aldığım gecelikleri bile giymek canım istemiyordu başlarda...psikolojim berbatti. Rabbime çok şükür. İnşallah siz de yenersiniz. Yeneceksiniz inanıyorum. Diğer kadınlardan hiçbir eksiğimiz yok. Onlar kendini ve eşlerini nasıl mutlu ediyorsa biz de edeceğiz.
canım merhaba,
ben de aynı şekilde yeni yendim diyebilirim. bende öyle gecelik falan giymek istemiyordum hevesim gitmişti cünkügercekten cok zor yasamayan bilmez.. birşey sormak istiyorum.. mesela hala başta kasıyor musun? ben kasıyorum biraz ve yineaz acı oluyoo, sen de de oluyor mu aynı şekilde? yani merak ettmm. dedim ben düzelmicek miyim yani içeri girince azalıyor kasma da az y,ne var yani daha tam atamadım sanırım korkuyu
senin adına sevindim canım. Zaten iş orda bitiyor. yani vajinaya giriş yapabildiğinde , bişey olmadığını gördüğünde gerisi çok kolay geliyor. Maalesef ben kendim aşamadım o yüzden destek aldım. En yakın zamanda aşarsın inşallah...
İlk seansta anlattıklarına göre anlıyor zaten korkuların ne derece,bu rahatsızlık hangi düzey ona göre tedavi uyguluyor. Yani herkese farklı. Dilatör kullanmıyor. parmak egzersizi yaptırıyor. Onun mantığı; sadece vajinaya pnis girişini sağlamak değil, cinselliği gerçekten haz alıp vererek yapmayı sağlamak. O yönde de ödevler veriyor.(zaten biz vajinismuslu bayanların sorunu, cinselliği haz alıp vermek için yapıldığını unutup, sanki çok kötü şeyler olacak çok canım acıyacak vs. şeklinde yorumlamaktan kaynaklanmıyor mu? ) Seanslara eşinle birlikte çağırıyor. Vajinismus tedavisi görürken aynı zamanda cinsel bir eğitimde almış oluyorsun yani. Ben çok memnum kaldım, herkesin görüşü farklı tabi canım.tatlım peki guldane hanım hangi tedavi yöntemini kullanıyor biraz bilgi verebilir misin
İlk seansta anlattıklarına göre anlıyor zaten korkuların ne derece,bu rahatsızlık hangi düzey ona göre tedavi uyguluyor. Yani herkese farklı. Dilatör kullanmıyor. parmak egzersizi yaptırıyor. Onun mantığı; sadece vajinaya pnis girişini sağlamak değil, cinselliği gerçekten haz alıp vererek yapmayı sağlamak. O yönde de ödevler veriyor.(zaten biz vajinismuslu bayanların sorunu, cinselliği haz alıp vermek için yapıldığını unutup, sanki çok kötü şeyler olacak çok canım acıyacak vs. şeklinde yorumlamaktan kaynaklanmıyor mu? ) Seanslara eşinle birlikte çağırıyor. Vajinismus tedavisi görürken aynı zamanda cinsel bir eğitimde almış oluyorsun yani. Ben çok memnum kaldım, herkesin görüşü farklı tabi canım.
İlk seansta anlattıklarına göre anlıyor zaten korkuların ne derece,bu rahatsızlık hangi düzey ona göre tedavi uyguluyor. Yani herkese farklı. Dilatör kullanmıyor. parmak egzersizi yaptırıyor. Onun mantığı; sadece vajinaya pnis girişini sağlamak değil, cinselliği gerçekten haz alıp vererek yapmayı sağlamak. O yönde de ödevler veriyor.(zaten biz vajinismuslu bayanların sorunu, cinselliği haz alıp vermek için yapıldığını unutup, sanki çok kötü şeyler olacak çok canım acıyacak vs. şeklinde yorumlamaktan kaynaklanmıyor mu? ) Seanslara eşinle birlikte çağırıyor. Vajinismus tedavisi görürken aynı zamanda cinsel bir eğitimde almış oluyorsun yani. Ben çok memnum kaldım, herkesin görüşü farklı tabi canım.
Canım bana 12 seanslık bir tedavi uyguladı. Ama benim vajinismusum ileri düzeydi. 3-4 seansla bile düzelen var. Tamamen hastalığın düzeyine bağlı. Sende zaten çok yoğun değil diyorsun. Seninki daha az sürer.Himm bnmkide o kadar vahim bi durumda değil ya psikolojik zaten bu hastalık. Kaç seansta hallettin bu pzt gorusmeye gdcm
Ya canım bende yeni yendim bu illeti bugün 4. Kez denemeye çalıştık ama öncekilere göre daha az alabildim ilk hepsi girmişti 2 sindede yarısına kadar almıştım şimdi ise daha az aldım senin nasıl olmuştu ilk zamanlar normal mi bu durumKizlar bende bir vajinusmustum ve bunu yenmek icin neler neler yaptim bi anlatsam size, ama 6 aylik bi surec sonrasinda gercek bir cinsellik yaşamistik eşimle suan 2 yil oldu evleneli. cok zordu ilk gunler cok deli gibi olmustum yeni gelinligimi bile yasayamadim resmen. oncelikle aciyacak mi acimayacak mi sorusunu atin cunku gercekten cimbizla kıl cektiginizde ne hissediyorsaniz o hissediliyor ve anlik bir aci o kadar ben tabi bir doktordan yardim alarak bunu atlattim kayganlastirici bir krem muhakkak kullanin ve ustte siz olun hersey yavas olsun ve yavas nefes alip vererek yapin gercekten sonrasi cok kolay
Sen zaten bizim idolümüssün senide takip ede ede muma geçtim :))Kızlar bende 2.5 yıllık evliyim ve 10 gün oldu yeneli bende doktora gittim faydası oldu ama eh işte diyebilirim.. ben ilk parmak egzersizi yapmak istedim olmadı sonra vajinusmusu birlikte yenecegiz Portalına üye oldum oradaki arkadaşların yönlendirmesiyle 1 ayda yendim.. ilk 1 kulak copunu strecledim ve onunla başladım sonra 2 3 4 baktım hepsi oluyor serçe parmağı geçtim falan 3 parmak birden yapabildim sonra Penis boyutunda aparat yaptım o da olunca eşimle denemeye karar verdim ilk sprey aldım sktim sonra Bebe yağı surdum ilk ben altta denedim olmadı 1 saat uğraştım sadece başını alabildim bi an son kez ben üste cikiyim dedim ve yavaş yavaş yaptım tikandigim yerde ikindim nefes egzersizi yaptım ve hepsini alabilir çok şükür yapamam demeyin kızlar çaba sarfedin inat edin inan sadece iğne batar gibi bir his oluyor hiç acı yok
Ya bilmiyorum ki o benim çok acirdi önceden ama artık acimiyor ama idrar deliginin birseyi olduğunu düşünüyorum canım. .. Allah razı olsun herzaman destek veririm çünkü bizi bizden başkası anlamaz canım. .. şimdi ne durumdssin senSen zaten bizim idolümüssün senide takip ede ede muma geçtim :))
Uzram şey diğcem bu vajinada ufak delik varya onun tam yanında bir et parçası var böyle ne bilim bademciğe , tavuk ciğerine benziyor.Onun ismi ne sence?
Ya bilmiyorum ki o benim çok acirdi önceden ama artık acimiyor ama idrar deliginin birseyi olduğunu düşünüyorum canım. .. Allah razı olsun herzaman destek veririm çünkü bizi bizden başkası anlamaz canım. .. şimdi ne durumdssin sen
Tebrik ederim canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin canım hadi bakalım çok az kaldı senin de artık gusel msjlarini görmek okumak istiyorum burdaBen şuan mum boyundayım.Penis boyuna kadar kalınlaştırıp tam gaz devam edicem.Her şey yolunda canım.İlk zamanlarki korkularımdan eser kalmadı.Sıfır korku, Hatta okadar istekliğimki hemen aparatı kalınlaştırıp üst aşamaya geçmek istiyorum, ama tabi kendimi sınırlıyorum.Bilinçli ve aşama aşama ilerliyorum.Ay sonuda yumurtlama günüm başlıcak.O gün deneyip ilk işlemde hamile kalmak hedefim. :)) Tabi ALLAH nasip ederse.
GünaydınGunaydin canlarimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?