- Emoji Skoru
- 18
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi esraatutkun
-
Krem işe yaradımı hissediyorsunuzHayırlı akşamlar bayanlar 2yillik evliyim maalesef vajinismus sorunum var ilk zamanlar esimi hiç yaklastirmadim sonra zamanla oluyor sandım kan gelmemişti ama gecenlerde doktora gittiğimde vajinismus olduğumu öğrendim esime söyledim kızlığımin hala durduğunu. Ama oluyor sandığı için pek aldırış etmedi. Fakat ben bu sorundan çok sıkıldım anne olmak istiyorum artık bugün emla krem aldım uyguladim beklemekteyim şuan deneyimlerinizi paylaşır mısınız ? Yardımcı olun bana lütfen....
Hissediyorum fazla beklemedigim için hissettim şuan ise yaramadı daha sonra tekrar denicem tabi
Yenmeyi çok istiyorum kurtulmak istiyorum artık her gün kendime bugun yapicam diyorum ama iş oraya gelene kadar.. oraya gelince kilitleniyorum resmen
Yenmeyi çok istiyorum kurtulmak istiyorum artık her gün kendime bugun yapicam diyorum ama iş oraya gelene kadar.. oraya gelince kilitleniyorum resmen
Ben bacaklarimi açmakta zorlaniyorum ustte daha zor geliyor aksine yapmaktan kaciniyorum
Insaallh soracagin birsey olursa yaz ozelden cevaplarimÇok sağolun denicem inşallah kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?