• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

esraatutkun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18
Puanlar
88
Hayırlı akşamlar bayanlar 2yillik evliyim maalesef vajinismus sorunum var ilk zamanlar esimi hiç yaklastirmadim sonra zamanla oluyor sandım kan gelmemişti ama gecenlerde doktora gittiğimde vajinismus olduğumu öğrendim esime söyledim kızlığımin hala durduğunu. Ama oluyor sandığı için pek aldırış etmedi. Fakat ben bu sorundan çok sıkıldım anne olmak istiyorum artık bugün emla krem aldım uyguladim beklemekteyim şuan deneyimlerinizi paylaşır mısınız ? Yardımcı olun bana lütfen....

Hayırlı akşamlar bayanlar 2yillik evliyim maalesef vajinismus sorunum var ilk zamanlar esimi hiç yaklastirmadim sonra zamanla oluyor sandım kan gelmemişti ama gecenlerde doktora gittiğimde vajinismus olduğumu öğrendim esime söyledim kızlığımin hala durduğunu. Ama oluyor sandığı için pek aldırış etmedi. Fakat ben bu sorundan çok sıkıldım anne olmak istiyorum artık bugün emla krem aldım uyguladim beklemekteyim şuan deneyimlerinizi paylaşır mısınız ? Yardımcı olun bana lütfen....
Krem işe yaradımı hissediyorsunuz

Hissediyorum fazla beklemedigim için hissettim şuan ise yaramadı daha sonra tekrar denicem tabi

Hissediyorum fazla beklemedigim için hissettim şuan ise yaramadı daha sonra tekrar denicem tabi

Kizlar bende bir vajinusmustum ve bunu yenmek icin neler neler yaptim bi anlatsam size, ama 6 aylik bi surec sonrasinda gercek bir cinsellik yaşamistik eşimle suan 2 yil oldu evleneli. cok zordu ilk gunler cok deli gibi olmustum yeni gelinligimi bile yasayamadim resmen. oncelikle aciyacak mi acimayacak mi sorusunu atin cunku gercekten cimbizla kıl cektiginizde ne hissediyorsaniz o hissediliyor ve anlik bir aci o kadar ben tabi bir doktordan yardim alarak bunu atlattim kayganlastirici bir krem muhakkak kullanin ve ustte siz olun hersey yavas olsun ve yavas nefes alip vererek yapin gercekten sonrasi cok kolay

Yenmeyi çok istiyorum kurtulmak istiyorum artık her gün kendime bugun yapicam diyorum ama iş oraya gelene kadar.. oraya gelince kilitleniyorum resmen

Yenmeyi çok istiyorum kurtulmak istiyorum artık her gün kendime bugun yapicam diyorum ama iş oraya gelene kadar.. oraya gelince kilitleniyorum resmen

Inan benimde 6 ay'ım öyle gecti. 10 seans doktora gittim onun soylediklerini yaptim ama sabirsiz ve hemen sıkılan bir yapim oldugu icin doktoru biraktim sonra kendi kendime doktorun dediklerini aklima getirerek bir aksam da oluverdi kayganlastirici krem ve ustte olmak işi kolaylastiriyor

Inan benimde 6 ay'ım öyle gecti. 10 seans doktora gittim onun soylediklerini yaptim ama sabirsiz ve hemen sıkılan bir yapim oldugu icin doktoru biraktim sonra kendi kendime doktorun dediklerini aklima getirerek bir aksam da oluverdi kayganlastirici krem ve ustte olmak işi kolaylastiriyor

Ben bacaklarimi açmakta zorlaniyorum ustte daha zor geliyor aksine yapmaktan kaciniyorum

Ben bacaklarimi açmakta zorlaniyorum ustte daha zor geliyor aksine yapmaktan kaciniyorum

Ustte olmak daha kolaylastiriyor işi doktor bana tek kaldigin zaman hep bacaklarini acik tut acik yat bacaklar acikken nefes al ver diyordu seni oyle iyi anliyorum ki ama kafandan at butun olumsuzluklari gercekten korkucak cekincek hic birsey yokmus

Soylediklerinizi yapicam korkuyor muyum bilmiyorum ama çok kasiliyorum keşke sihirli bir degne k kurtarsa beni

merhaba,
ben de aynı şekilde .. kendimi kasmaya engel olamıyorum. bacaklarımı ve orayı kasıyorum :(
emla krem kullanan ol du mu?

ve zman gectıkce daha da kötü oluyo.. 2 aylık evlyim ve bu zamn sürecinde bile cok yıpradım :(

İlk zamanlar eşimi hiç yaklastirmiyordum sonradan düzeldi çok şükür ama tam birleşme olmuyor

Insaallah kurtulursun canm en kisa zamanda ve yaparken nefes alip verirsen daha rahat olur

Herkese merhabalar, az önce üye oldum çünkü dün gece itibariyle vajinismusu yendim ve mutluluğumu paylaşmak istiyorum; içim içime sığmıyor resmen.. Elimde olsa da keşke bu durumda olan herkese yardım edebilsem, mümkün olmadığı için ben de buraya yazıyorum. Çünkü ben de buradaki yorumlardan cesaret alarak adım atmıştım. Yardım sırası şimdi bende:)
Hikayeme gelecek olursak; evleneli 7 hafta oldu, fakat bana 7 sene gibi geldi. Yetersizlik, korku, anlayışlı bir eşe haksızlık yapıyormuşsunuz gibi bir his, kendini yarım ya da problemli görme, işte ne kadar olumsuz düşünce varsa...
İlk günler herkeste aynı his; titreme, kasılma, bacakları açamama, var gücünüzle eşinizi itme, ağlayarak yorgana sarılma ve son. İnternette okuduğum yorumlardan yola çıkarak kendi kendime parmak egzersizi yapmaya başladım. Sanırım ilk denemede kendi parmağımı içime almak iki buçuk saat sürdü. Bir cesaret hadi deneyelim diyorsunuz ama o an gelince soğuk terler döküp yine bırakıyorsunuz. Bunun üzerine eşim sen de ben de yıpranıyoruz, en iyisi sen tamamen hazır olana kadar beklemek dedi. O anda onun anlayış gösterdiğini bile farketmiyorsunuz. Benden vazgeçti heralde, yalnız bıraktı, ne zamana kadar böyle sürecek ki derken evlenene kadar heyecanla beklediğiniz insanı öpmekten bile korkar oluyorsunuz.
Erteledikçe günü kurtarıyorsunuz ama sonu gelmeyecek biliyorsunuz. Eşiniz "ee ne yapmayı düşünüyorsun istersen doktora gidelim, senin için ne yapabilirim bir yol göster" dediğinde evet evet aklımda gitcem zaten diyerek onu da geçiştiriyorsunuz.
Bir gün bir cesaret devlet hastanesinde çalışan bir kadın doğum uzmanına gittim. Çünkü olayın psikolojik olduğunun farkında değildim, kesinlikle ben de anatomik bir problem var diyorum. O kadar acı o kadar zorluk başka türlü açıklanamaz çünkü. Doktor hanım her şeyin normal olduğunu söyleyince üzüldüm bile diyebilirim, çünkü orada alınması gereken bir engel vardı bence. Arkasına sığındığım bahane yıkıldı resmen. Ardından doktor bana bu konuda yardımcı olabilecek bir uzmana yönlendirdiğini söyledi. "REYYAN ÖZCAN TEMİZKAN" İş yerine döner dönmez akşama kadar yaptığım tek iş internette Reyyan Hanımla ilgili yorumları okumak oldu. Hemen telefon ettim ve görüşmeye davet edildik. İlk görüşme sonrasında tamam biz bir düşünüp gelelim demek gibi bir ihtimal yok çünkü öyle bir insanki kendisine sarılıp "Hocam nolur beni bırakmayın, ben kendimi size bıraktım ne gerekiyorsa yapın" demek istiyorsunuz. İçimde derin bir endişe de olmadı değil. Yorumlara bakılırsa bu işte bir zirve ile birliktesiniz. Ya bende başarısız olursak, bundan sonra gidilecek başka bir kapı yok.. Ama öyle olmadı, kapı kapı dolaşmadan, daha fazla zaman kaybetmeden; 1.seans, 2.seans ve 3.seans. İşte bitti:) Yapbozun eksik parçalarını bulduk, tablomuzu tamamladık. Sıra sizde!

Kardeşim ben vajinusmusu yendim diye bi konu açtım onu okuyun

Back