• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus....

Ben anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor

Bu şekilde yorum yapmanız çok yanlış. Davulun sesi uzaktan hoş gelir. O kadar kötü bir durumki beyin vücudu ele geçiriyor. Ama siz gibilere anlatmak gerçekten boş

Ben 3 ay yaşadım bu sorunu ve kendi kendime atlattım tabi eşimde çok anlayışlı davrandı. Kendimi kasmayı bıraktığım an birleşme gerçekleşti. Sizin 1 yıl olmuş doktora görünmende yarar var.

Kasmayı nasıl bıraktınız bndede aynı sıkıntı var :(

bu vajınısmus bılınenın aksıne okadar fazlakı
doktorum bana ılgınc olan egıtımlı cogunlukla egıtımlı kısılerde daha fazla goruluyor bunun bılmekle bılmemekle alakası yok senlede alakası yok kendıne guven demıstı

evlılıgımın 1. ayı kızlık zarı cıkartma ve vajına genısletme amelıyatı oldum
buna ragmen 6. ayımda yendım :KK70:
yanı zarın cıkması vajınanın genıslemesı bıle cozum olmadı

ne zamankı amaan nasılsa olmuyor barı cılveleselım bosverelım o asamayı dedıgımız an
pıt dıye oldu :KK70:
pıt bıldıgın pıt dıye
once ınanamadım kontrol ettım evet gercekden olmus :KK70:

ve o an tek dusundugum
onca acı o amelıyat genısletılırken amelıyatda 5 dıkıs atılması enfeksıyıon kapmam koca 6 ay
hepsı bunun ıcınmıydı dedım
hepsı bumuydu bukadar basıtmıydı
bu benı daha da sınırlendırdı :KK70: ne hıssedecegımı sasırmıstım okadar kı agrımadı hıssetmedım bıle

bu tamamen dogru zaman kendını hazır hıssetmenle alakalı
esımı sevıyordum gayetde anlayıslıydı gayetde yakısıklıydı vajınısmusun bunlarla hıc ılgısı yok bambaska bırsey
o an okadar acı hıssedersınkı sankı duvar var gıtmıyor gıbı hatta nekadar ugrasırsanız ugrasın gercekdende 1 cm bıle ılerleyemez kapalı gıbı sankı :KK70:
ama oyle degıl :KK70: korkma konu sahıbı
ben bıle yendıysemm...

Öncelikle tebrik ediyorum adınıza sevindim. bende 2 aylık evliyim ama hala yenemedim.

Canım bu defa yapacağım diye kendimi şartladım eşimde aceleci davranmadı ve birden kendiliğinden oluverdi. Boşuna sıkmışım kendimi korkacak birşey yokmuş.

bende her defasında şartlıyorum kendimi ama beynim bedenimi okadar ele almış ki beynimi söküp atasım var:(

Evlenmeden once baskasindan duysam bunu hadi be bukadar korkulurmu nolcak sanki adam nasil dayaniyor valla bosar feln derdim ama olmayınca olmuyor yani 2 aylik evliyim ve zord olsa 1 sefer oldu ama sonralari kabus gibiydi öyleki yataktan kacmaya bile basladim suan pisikolog a gidiyorum burada yazan arkadaslari okuyunca güven duyuyorum bu skintiyi ceken bilir ki severek evlendim hala cok seviyrm ama is ora gelince olmuyor iste :(

Evlenmeden once baskasindan duysam bunu hadi be bukadar korkulurmu nolcak sanki adam nasil dayaniyor valla bosar feln derdim ama olmayınca olmuyor yani 2 aylik evliyim ve zord olsa 1 sefer oldu ama sonralari kabus gibiydi öyleki yataktan kacmaya bile basladim suan pisikolog a gidiyorum burada yazan arkadaslari okuyunca güven duyuyorum bu skintiyi ceken bilir ki severek evlendim hala cok seviyrm ama is ora gelince olmuyor iste :KK43:

merhabalar. Hangi psikoloğa gidiyorsunuz? Faydasını gördünüz mü? bende devlet hastanesinden çarşamba günü için psikiyatri bölümüne randevu aldım

merhabalar. Hangi psikoloğa gidiyorsunuz? Faydasını gördünüz mü? bende devlet hastanesinden çarşamba günü için psikiyatri bölümüne randevu aldım

bend normal devlet hastanesinden bir pisikolog a gidiyorum herkes gibi parmak egzersizleri verdi yarin gidecem tekrar zaten 2 hastadir gidiyrum %100 kesin tedavi oluyormus baya arastirdim okadar para isteyenlerle ayni tedavi oluyr zaten ozele feln grek yok diye dusunuyrm ama korkum suan gecmis değil maalesef

bn hayatta o egzersizi yapamam. zaten kasılıyorum :KK43:

Bend oyle diyordum igrenerek baktim hatta ama bebe yagi al kendine ayna koy karsina otur once bak incele snra bebe yagini dök eline parmagini yavassa sürt feln alistr kndini cok az dene basta girdgini grunce zatenn kayiyr parmagin valla gven bana bzd suan bi iliski yasayamiyrz ama bnu yapiyrm bn bir yerden baslamak lazim

Bend oyle diyordum igrenerek baktim hatta ama bebe yagi al kendine ayna koy karsina otur once bak incele snra bebe yagini dök eline parmagini yavassa sürt feln alistr kndini cok az dene basta girdgini grunce zatenn kayiyr parmagin valla gven bana bzd suan bi iliski yasayamiyrz ama bnu yapiyrm bn bir yerden baslamak lazim

işten izin alabilirsem yarın vakıf gurebaya randevu aldım psikiyatri bölümüne belki yönlendirir beni.
parmağını soktuğunda kızlığım bozulmaz mı?

Ben İstanbul'da yaşıyorum. aynı sorunları bende yaşadım. Gezmediğim doktor kalmadı. Kocamla bende boşanma derecesine geldim. istanbuldaki bütün doktorlara gittim neredeyse. 5 sene hiç bir sonuç alamadım. en son bir doktor tavsiyesi ile Doktor Ender Vardar'a gittim ve 1,5 günde beni iyileştirdi. ve 5 sene boşu boşuna doktorları dolaşmışım. Şimdi eşimle çok mutluyum ve evliliğim kurtuldu. çocugum bile oldu. hiç düşünmeden Ender beye gitmenizi tavsiye ederim.

Benimd 2 ay oldu :KK66: ama ben yasadim o ani bikere o yuzden kiz degilim :) ya elbette kizlik bzulcak ama sen bnu esine syle yad doktor sylesin zaten esinle beraber gtmek zrundasin
benim durum gerçekten çok vahim. öncesinde eşime güvenmem gerekiyor o farketti ona güvenmediğimi yani kendimi ona bırakamıyorum :((

Ben İstanbul'da yaşıyorum. aynı sorunları bende yaşadım. Gezmediğim doktor kalmadı. Kocamla bende boşanma derecesine geldim. istanbuldaki bütün doktorlara gittim neredeyse. 5 sene hiç bir sonuç alamadım. en son bir doktor tavsiyesi ile Doktor Ender Vardar'a gittim ve 1,5 günde beni iyileştirdi. ve 5 sene boşu boşuna doktorları dolaşmışım. Şimdi eşimle çok mutluyum ve evliliğim kurtuldu. çocugum bile oldu. hiç düşünmeden Ender beye gitmenizi tavsiye ederim.

tedavi şekli nedir

hipnoterapi ve kadın doğum uzmanı eşiliğinde yapılan bir tedavi yöntemi. ben çok tedirgin olmuştum ilk başta ama hi. düşündüğüm gibi değilmiş. 1,5 günde herşey bitti. hala inanmak güç geliyor

Back