• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus....

Ben de 2 ay yaşadım canım.bir altı ay da o iki ayın korkusuyla yaşadım.bu işin cinselliği isteyip istememekle alakası yok.ki eşimle 6 yıllık geçmişimiz vardı evlendiğimizde.

bir arkadaşın dedigi gibi GiRMiYOR!düz bir duvar varmıs gibi geliyordu bana.bacaklarımı bile kilitlerdim.

Canım doktora ulaşana kadar geçen sürede buradaki konulari oku.hatta başlık bile var.orası bana cok yardımci oldu.ben 6 yıllık evliyim.gecen bir göz attım vajinismus başlıgına.kızlar daha da geliştirmisler yöntemleri.bu is icin yardimcı aletler falan var galiba.alet deyince de soğuk oldu ama başka kelime bulamadim yerine.

Ben bu site sayesinde yendim.simdi nasıl olduğunu burada yazamam tabi ama o başlikları oku.cok yararı oluyor.

Arkadaslar burada doktora gittim..
Kadin bana vajinayi anlatti, oranin genisleyebilecegini oradan bebek ciktigini vs..
Ama ben bunlari biliyordum zaten... Ve dogrusu biraz sert ve tavirlari hosuma gitmedi.. Saskinligini cok belli etti.. Olayi hatta müslüman olusuma baglamaya calisti ve bende bir daha gitmedim.. Yurtdisinda da türk doktor bilmiyorum..
Ve evet farkindayim bu bir erteleme hastaligi....
Burada benimle ayni sorunu yasamis bana destek cikicak whatsapp veya face üzeri bana yardimci olacak birilerini ariyorum... Inanin iyi degilim... Bende o kisiye bol bol dua ederim...

vajinal muayne yaptı mı ?
herhangi bir sorun varmıymış acaba..
N nscckts gel kız bir el at üzüldüm konu sahibine..

İstediginiz kadar yardim alin bu sizde biten bisey kafada bitiyor yani. Kafanda cozemedikten sonra bir yilda surer iki yilda

Yaşamadigim icin bilmiyorum ama bazi arkadaslarin bu konudaki dertlerini okumustum. Az once Atalante üyemizin attigi konusunuda okudum. Once tedaviyi bir kabul etmek lazim bu sadece vajinismus icin degil bircok rahatsizlik icin gecerli. Oneriler yapilmazsa, bu durum surekli ertelenirse evet surec yılları bulur ve cok uzar. Bu surecin uzamasinin en buyuk etkeni 1. Tedaviye gitmemek 2. Gitse bile verilen egzersizleri, ben yapamiyorum, edemiyorum, olmuyor, korkuyorum diye gercek bir sekilde uygulamamak ve kacmaktir.

Kadin bana vajinayi anlatti, oranin genisleyebilecegini oradan bebek ciktigini vs..
Ama ben bunlari biliyordum zaten... Ve dogrusu biraz sert ve tavirlari hosuma gitmedi.. Saskinligini cok belli etti.. Olayi hatta müslüman olusuma baglamaya calisti ve bende bir daha gitmedim.. Yurtdisinda da türk doktor bilmiyorum..
Burada benimle ayni sorunu yasamis bana destek cikicak whatsapp veya face üzeri bana yardimci olacak birilerini ariyorum... Inanin iyi degilim... Bende o kisiye bol bol dua ederim...
Olay farklı yöne gidiyor, kib.

Ben yeni evliyim 6ay. Ve bir evlilikte cinselligin ne kadar önemli olduğunu gördüm. Ve evet vajinismus ben de yaşadım. Ama hemen araştırıp yendim. Sonuçta Kanser&Sarı humma& Verem degil ya tedavisi olmasın.
Tedavi olmayıp geçiştirmek çok bencilce. Kanki olmak için evlenmedik.
Ve evet esimde böyle bi problem olsa ve bir yıl geçmiş sadece bi kere doktora gitmiş o da ırkçılık yapiyor diye(konu sahibinin lafları) bi daha uğraşmamış birini bencillik yaptığı için sevgisizlikten dolayı bosarim !

Irkcilik mi yapti dedim, olani anlattim tavirlari hosuma gitmedi. Hassas oldugum icik.. Bu ne ön yargi hic tanimadiginizi bir insana karsi.. Üstelik bencillikle suclanmak.. Inan tartisacak vaktim yok halimde yok daha büyük sorunum var..
Sagolsun bazi arkadaslar özelden yardimci oluyorlar...

Irkcilik mi yapti dedim, olani anlattim tavirlari hosuma gitmedi. Bu ne ön yargi hic tanimadiginizi bir insana karsi.. Üstelik bencillikle suclanmak.. Inan tartisacak vaktim yok halimde yok daha büyük sorunum var..
Sagolsun bazi arkadaslar özelden yardimci oluyorlar...
Bazı arkadaşların özelden yardımcı olabilecekleri bir yıl önce aklınıza niye gelmedi. Kk yıllardır var

Bende bi dönem yasadim bunu herkes eşimin anlayisiyla atlattim diyo ya bende eşimin anlayissizligiyla atlattim o dönemler bana bisey demiyodu ama cok agresifti sinirliydi tanidigim pamuk gibi insan gidip yerine herşeye kizan üzülen bagiran biri haline gelmişti sigarayi arttirdi günde iki pakete cikardi bende adam elden gidiyor dedim siktim disimi ilki cok kotu oldu afedersiniz ne kadar canim yansada disimi siktim ki aslında öyle bi aci yok biz cok kasiyoruz kendimizi eşime acidigini söyleyince geri çekerdi kendini ve olmazdi bu sefer herşey güzel acimiyomus gibi numara yaptim oldu ben bir ayda atlattim ilk zmnlar aci oluyor ama sonra duzeliyo herşey

Arkadaslar ben siteye yeni üye oldum, eskiden de hep takip eder okurdum..

Benim sorunum basliktanda anlayacaginiz gibi vajinismus.... 1 yillik evliyim ve hala cinsel birlesme yasayamadik.. Kendimi cok kötü cok eksik hissediyorum ve psikolojim tamamen bozuldu.. Bana bir yol gösterin lütfen lütfen lütfen... Yurtdisinda yasiyorum, cevremde benimle ayni sorunu yasayan beni anlayacak kimsem yok.. Cok kötü durumdayim :KK43:
Geçmiş olsun :(

hic mi olmuyor yani giremiyor yoksa girip cokmu acıyor. bende bu sorunu senelerce cektım ama bizde oluyordu cok agrılı. hepsı piskolojık inan. sana tabsiyem vibratörle dene

Ben anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor

Ben de insanlar nasıl bu kadar rahat yorum yapıyor anlamıyorum. Vajinismus bir hastalık.
İnsanlar nasıl hasta oluyor ben anlamıyorum demek kadar anlam dolu bir cümle.

bende yurt dışındayım burda insanlar 13 14 yaşında cinsel iliki yaşadıgı icin bu tür hatsalıklarda yok.... sana tavsiyem vibratör al ve hergün antreman yap;)

Kendi aranizda polemik yapmak yerine kib tusuna basip konu sahibine yardimci olsaniz daha verimli olur.
Konu sahibi doktora gittinmi?
Bu tur durumlarda tedavi sart kendinide eksik hissetme bu sorunu bir cok kadin yasiyor

Ban yerse sitede bana haksızlık yapıldı olur. Belki 10 kişi ne kadar saçma bir cümle kurduğunu anlatabilirse bir gün reelde falan başkasına demeden 2 kere düşünür.

Arkadaslar ben siteye yeni üye oldum, eskiden de hep takip eder okurdum..

Benim sorunum basliktanda anlayacaginiz gibi vajinismus.... 1 yillik evliyim ve hala cinsel birlesme yasayamadik.. Kendimi cok kötü cok eksik hissediyorum ve psikolojim tamamen bozuldu.. Bana bir yol gösterin lütfen lütfen lütfen... Yurtdisinda yasiyorum, cevremde benimle ayni sorunu yasayan beni anlayacak kimsem yok.. Cok kötü durumdayim :KK43:
Canim burda vajinismusu birlikte yenicez diye bi sayfa var oraya yaz yardımcı olacaklardır.dra gidipte o kadar para harcamana gerek yok.bu arada bu hastalık tamamen psikolojik..agzi olan konusuo işte sıkma canını rabbim dermansiz dert vermesin.

Canim burda vajinismusu birlikte yenicez diye bi sayfa var oraya yaz yardımcı olacaklardır.dra gidipte o kadar para harcamana gerek yok.bu arada bu hastalık tamamen psikolojik..agzi olan konusuo işte sıkma canını rabbim dermansiz dert vermesin.
Canim doktor degil de evde egzersizler yaparak yenmek istiyorum ve suan motive olmus durumdayim... :)

Back