• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus....

Bir uzmandan destek alın.
Forumda bu konu ile ilgili sayfalarca yazı var lütfen onları okuyun. Başaran kişilerin hikayeleri size umut verip yol gösterecektir.
Umudunuzu yitirmeyin. Keyfini çıkarmaya çalışın.

Kadına kızıyorsunuzda bir yılda az buz bir süre değil. Bu rahatsızlığınız icin tedavi aldiniz mi? Alsaydiniz 1 yıl sürmezdi herhalde diye düşunüyorum. Problemin olması ayrı birsey bunun icin tedavi olmadan beklemek ayri bisey.

Sürer canım.. sürer.. Bende 8 ay yaşadım bu hastalığı çok illet birşey.
psikoloji tamamen çöküyor. Ve doktorla,jelle filan olacak birşey değil. Sadece ERTELEME @Alev92 kesinlikle erteleme arkadaşım. Bu hastalık bir süre sonra erteleme hastalığına dönüşüyor. bak bir konum var onu oku.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/vajinismusu-yendimmm.797523/

Ben anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor

Yani kadın kadının kuyusunu kazar diye boşuna dememişler. Destek olacağınıza nasıl yeriyorsunuz konu sahibini. Ne fena.

Ben anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor
E eşiniz sizi patavatsızlık sorununuzdan dolayı boşamıyorsa konu sahibinin eşi de bir rahatsızlıktan ötürü boşamamış. Bi de böyle düşünün.

Son düzenleme:

Değil mi ya nasıl ilişki yaşayamaz insan, dünyada yüz binlerce kadın aynı dertten yakınırken ?
Bir sağlık sorunundan bahsediliyor hanımefendi naz niyaz yüzünden yaşanamayan bir ilişkiden değil.

Cinsellik baskısı olan bir toplumda yaşamanın sonuçları. Tr ye gelme imkanın varsa gel bence malum ülkemizde çok yaşanıyor. Dolayısıyla doktorlar daha tecrübeli

Bir kadinin hemcinsine yapabilecegi en cirkin yorumlardan biri. Nasil bu kadar acimasizca bir yorum yapilabilir anlamiyorum. Senin kucuk gordugun bu problem yuzunden hayati zindan olan dayak yiyen kocasi tarafindan tecavuze ugrayan kadinlar var.

Arkadaslar burada doktora gittim..
Kadin bana vajinayi anlatti, oranin genisleyebilecegini oradan bebek ciktigini vs..
Ama ben bunlari biliyordum zaten... Ve dogrusu biraz sert ve tavirlari hosuma gitmedi.. Saskinligini cok belli etti.. Olayi hatta müslüman olusuma baglamaya calisti ve bende bir daha gitmedim.. Yurtdisinda da türk doktor bilmiyorum..
Ve evet farkindayim bu bir erteleme hastaligi....
Burada benimle ayni sorunu yasamis bana destek cikicak whatsapp veya face üzeri bana yardimci olacak birilerini ariyorum... Inanin iyi degilim... Bende o kisiye bol bol dua ederim...

Ben 3 ay yaşadım bu sorunu ve kendi kendime atlattım tabi eşimde çok anlayışlı davrandı. Kendimi kasmayı bıraktığım an birleşme gerçekleşti. Sizin 1 yıl olmuş doktora görünmende yarar var.

Bu nasil bi yorum ya sıkıntıyı ceken bilir ayni durumda siz oksaniz nolacakti kocanizin bosamasina razi olacaktiniz öylemi. Bende yasadim bu donem bu sorunu esimin anlayisiyla atlattim. Konu sahibi yardim isterse ozelden yazabilir. Allah yardimcin olsun herkesede anlatma emin ol boyle tepkiler alacaksin hep evliligi cinsellik sananlar yüzünden

Kadına kızıyorsunuzda bir yılda az buz bir süre değil. Bu rahatsızlığınız icin tedavi aldiniz mi? Alsaydiniz 1 yıl sürmezdi herhalde diye düşunüyorum. Problemin olması ayrı birsey bunun icin tedavi olmadan beklemek ayri bisey.
İstediginiz kadar yardim alin bu sizde biten bisey kafada bitiyor yani. Kafanda cozemedikten sonra bir yilda surer iki yilda

Arkadaslar burada doktora gittim..
Kadin bana vajinayi anlatti, oranin genisleyebilecegini oradan bebek ciktigini vs..
Ama ben bunlari biliyordum zaten... Ve dogrusu biraz sert ve tavirlari hosuma gitmedi.. Saskinligini cok belli etti.. Olayi hatta müslüman olusuma baglamaya calisti ve bende bir daha gitmedim.. Yurtdisinda da türk doktor bilmiyorum..
Ve evet farkindayim bu bir erteleme hastaligi....
Burada benimle ayni sorunu yasamis bana destek cikicak whatsapp veya face üzeri bana yardimci olacak birilerini ariyorum... Inanin iyi degilim... Bende o kisiye bol bol dua ederim...

Doktor doğru söylemiş müslüman toplumlarda daha sık görülüyor.
ayıp,günah,yasak mantığıyla büyütülen kızların en sık yaşadığı sorun.
zaten fiziksel bir sorun da değil tamamen psikolojik.

Siz kendi eşinizi boşarsınız o zaman. Kendi adınıza konuşun. Erkek yüzünden 1 yıl ilişki yaşanmasa ancak sizin gibi düşüncesiz empati yoksunu üyeler 'boşan' der.

Bir doktora görünün belki canınızın acimasinin nedeni fiziksel bir rahatsizliginizdir ayrıca vajinismus sorununu halleden kadın doğum doktorları var internetten bir aratin hasta yorumlarını okuyun burada bu sorununuzu yenmeniz için kimse yardimci olamaz.
1 yıl uzun bir süre ve cok yipraticidir eminim ama bu sorunu çözen çok kişi var yeter ki işin bir ucundan başlayın.

Insan evlenince illaki olmali mantigiyla yaklasinca sanirim bu durum olusuyor.yani durum kendiliginden gelisse birlesme kisminda sorun yasanmaz gibi geliyorbana.
Ama artik 1 sene olmus forumda bazen goruyorum bu konulari ve yenenler vardi bu durumu.onlari acip okusaniz ve doktora gitseniz iyi olur.beklemeyle duzelecek birsey degil

Türkiye ye gelip tedavi olma imkanınız var mı acaba ?

Eğer varsa burda tedavi olmayı deneyin size "ırkçılık" yapıldığına eminseniz tabi.

Back