- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Soraya_Baxtiyari
O dediğim sayfaya gel..ben de yeniyim nasıl yonlendircemi bilmiorum o sayfaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada söylemeden edemicem parmaklarını calistirp buraya boş yorumlar yazicana biraz beynini calistirip arastirma yapta bunun bi hastalık olduğunu öğren.ne kadar lüzumsuz insanlar var etraftaBen anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor
Yukarıda neden böyle bi tepki verdiğime dair açıklamalar var canım. Oku istersen.Bu arada söylemeden edemicem parmaklarını calistirp buraya boş yorumlar yazicana biraz beynini calistirip arastirma yapta bunun bi hastalık olduğunu öğren.ne kadar lüzumsuz insanlar var etrafta
Bu bir hastalik ve hayret edilecek bir tarafi yok tedavi edilecek bir tarafi yok. Buradan hic kimse kocasi rahatsiz olan bir kisiye bosan diyecegini sanmiyorum. En fqzla piskologa yada doktora gitmesi icin ikna et derler, diyorlar cunku bir cok kez denk geldim.Ben anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor
Ne kadar kolay geliyor sana soylemesi yasamadigin icin anlayamazsın zaten.Ben anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor
Canim kendisi de yasamis ama üstesinden gelip atlatmis.. Keske bende kendisi gibi su 1 senede basarabilseydim ama lanet olsun ki erteledim korktum basaramadim... Bencillikle suclanip azarlanmayi yinede hak ettigimi düsünmüyorum... Özellikle bunu yasamis bir kadin tarafindan..Ne kadar kolay geliyor sana soylemesi yasamadigin icin anlayamazsın zaten.
Bu nasıl bir yorumdur, bu nasıl bir cahilliktir anlamakta güçlük çekiyorum! Zaten anlasaydın böyle cahilce bir yorum yapmazdın! Allah akıl fikir versin size!!Ben anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor
Dr. A. Cem Kece - 10 Adımda Vajinismus Tedavisi ? Kitap bu muydu acaba? Birde Dolunay Kadıoglu' nun "Vajinismus" kitabı var.. İnşallah yardımcı oluruz arkadaşa..Bir forumda okumuştum. 2 senelik evli ve vajinusmus.
Son 7 aydır birliktelik oluyormuş.
Hacıya hocaya doktora gitmişler hep ama herkes sadece parasını almış :)
İstanbulda bir doktor tavsiye ediyordu adını hatırlamıyorum.
Hatta o doktorun bir kitabı varmış onu tavsiye etmişti.
Bu uğurda 20 bin harcamıştı kız.
Şimdi yeni hamile :) Darısı başına :)
Kitapların isimlerini hatırlayamıyorum canımDr. A. Cem Kece - 10 Adımda Vajinismus Tedavisi ? Kitap bu muydu acaba? Birde Dolunay Kadıoglu' nun "Vajinismus" kitabı var.. İnşallah yardımcı oluruz arkadaşa..
bu vajınısmus bılınenın aksıne okadar fazlakı
Bence mantıklı kitapla tedavi inşallah sonuca ulaşırKitapların isimlerini hatırlayamıyorum canımArkadaşa lazım olursa sormayı denerim ama..
Canim hayat senin hayatin ben seni asla yadirgamam bana düsmez!!! Ve senin adina sevindim cesaretliymissin :) Ben birseyler yapmadan olmayacagini biliyorum öyle kendiliginden.. O yüzden parmak egzersizine basladim bugün... INSALLAH atlaticam bunu. Arkadaslarda destek oluyorlar sagolsunlar... Cok tesekkür ederim iyi dileklerin icin <3Valla tepkilere maruz kalacak olsam da soylemek istiyorum.
1 ay sonra evlenecegim, nisanlimla evlilik oncesi birliktelik yasadim. Ve inanin iyi ki yasamisim diyorum. Cunku bende cooook siddetli olmasada bir vajinismus hastasiydim. Aylarca denelemeler oldu ama nafile yapamadim.
Hep diyordum ki evlenmeden once bunu yapmam gerek, yoksa ilk geceyi ve sonraki zamanlarimizi kendime de esimede cehenneme cevirecektim. Ben oyle parmak egzersizi falan filan yapmadim. Ayrica ben de oraya dokunamama gibi bir korku yoktu. Hali hazirda orada bir delik oldugunu biliyordum.
Bir gun artik canima tak etti, ya simdi yapacaktim ya da evlendigim zaman evliligim zehir olacakti. Hep gozumde buyuttum acidan olecegimi sandim. Ama sonra anladim ki buyutulecek bir aci bile degilmis.
Evet, sana acimiyor diyemem. Ama kisiden kisiye de degisiyor. Kimisi hissetmiyor kimisi hissediyor. Benim acidi, acimadi diyemem ama oyle dayanilmayacak bi aci degil ustelik anlik bi aci. Nasil kolunu biyere vurursun bi anlik acir oda onun gibi anlik. Ustelik olduktan sonra kendi kendime guldum ve tamam aciyomusta bu muymus aci yani dedim..
He sonrasinda hala ilk girisler biraz sizlar ama bana guven asla dayanamayacagin bi aci degil.
Ustelik kan bile gelmedi bende. Sadece bi gram camasirimda oda..
Guven bana.. Biliyorum evli gibi hissedemiyosun suan, ama hiic tahmin ettigin gibi bir sey olmayacak ve sen de kendine guleceksin. Oradan bir bebek bile geliyor, dusun nasil esnek bir yer, orasi buna uygun yaratilmis..
Derin bir nefes al ve kendini hazir hisset, burdan basardim yazdigin gunu gorecegim
AYRICA: Oyle jel, uyusturucu krem falan kullanmadim, kullansam bu sefer hep onlarla birliktelik yasamak zorunda kalirdim, onlara baglanirdim.
tedavi merkezleri var canim bunun üzerine gidip tedavi olabilirsin , kendin asmaya cesaretin varsa burda bi topik var vajinismusu deneyimlerimizle yenelim diye ordan bilgi alabilirsinArkadaslar ben siteye yeni üye oldum, eskiden de hep takip eder okurdum..
Benim sorunum basliktanda anlayacaginiz gibi vajinismus.... 1 yillik evliyim ve hala cinsel birlesme yasayamadik.. Kendimi cok kötü cok eksik hissediyorum ve psikolojim tamamen bozuldu.. Bana bir yol gösterin lütfen lütfen lütfen... Yurtdisinda yasiyorum, cevremde benimle ayni sorunu yasayan beni anlayacak kimsem yok.. Cok kötü durumdayim![]()
çok iyi bir yerden destek al ben 3 günde iyileştim hiç de canını sıkma herşey sex demek deil eşin seni seviyorsa buna katlanır ama yinede kendini yıpratmadan tedavi olmanı öneririmCok sagol vallah harikasin cok güzel cevap vermissin cok motive ettin beni.. Insallah basin göge ermistir![]()
Merhaba arkadaşım.. öncelikle saçma sapan yorum yazan şahsiyetleri tabiki dikkate almayacaksın :) benimde öyle bir hastalığım vardı.. Hera kliniğe gittim.. 3 günde çözüme kavuşturdular.. Dr. Şenay Eserdağ ile vajinismusu yenenler diye başlık açtım burda. İstersen ordan hikayemi okuyabilirsin..Arkadaslar ben siteye yeni üye oldum, eskiden de hep takip eder okurdum..
Benim sorunum basliktanda anlayacaginiz gibi vajinismus.... 1 yillik evliyim ve hala cinsel birlesme yasayamadik.. Kendimi cok kötü cok eksik hissediyorum ve psikolojim tamamen bozuldu.. Bana bir yol gösterin lütfen lütfen lütfen... Yurtdisinda yasiyorum, cevremde benimle ayni sorunu yasayan beni anlayacak kimsem yok.. Cok kötü durumdayim![]()