- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi Soraya_Baxtiyari
-
Arkadaslar burada doktora gittim..
Kadin bana vajinayi anlatti, oranin genisleyebilecegini oradan bebek ciktigini vs..
Ama ben bunlari biliyordum zaten... Ve dogrusu biraz sert ve tavirlari hosuma gitmedi.. Saskinligini cok belli etti.. Olayi hatta müslüman olusuma baglamaya calisti ve bende bir daha gitmedim.. Yurtdisinda da türk doktor bilmiyorum..
Ve evet farkindayim bu bir erteleme hastaligi....
Burada benimle ayni sorunu yasamis bana destek cikicak whatsapp veya face üzeri bana yardimci olacak birilerini ariyorum... Inanin iyi degilim... Bende o kisiye bol bol dua ederim...
İstediginiz kadar yardim alin bu sizde biten bisey kafada bitiyor yani. Kafanda cozemedikten sonra bir yilda surer iki yilda
Olay farklı yöne gidiyor, kib.Arkadaslar burada doktora gittim..
Kadin bana vajinayi anlatti, oranin genisleyebilecegini oradan bebek ciktigini vs..
Ama ben bunlari biliyordum zaten... Ve dogrusu biraz sert ve tavirlari hosuma gitmedi.. Saskinligini cok belli etti.. Olayi hatta müslüman olusuma baglamaya calisti ve bende bir daha gitmedim.. Yurtdisinda da türk doktor bilmiyorum..
Burada benimle ayni sorunu yasamis bana destek cikicak whatsapp veya face üzeri bana yardimci olacak birilerini ariyorum... Inanin iyi degilim... Bende o kisiye bol bol dua ederim...
Bazı arkadaşların özelden yardımcı olabilecekleri bir yıl önce aklınıza niye gelmedi. Kk yıllardır varIrkcilik mi yapti dedim, olani anlattim tavirlari hosuma gitmedi. Bu ne ön yargi hic tanimadiginizi bir insana karsi.. Üstelik bencillikle suclanmak.. Inan tartisacak vaktim yok halimde yok daha büyük sorunum var..
Sagolsun bazi arkadaslar özelden yardimci oluyorlar...
Geçmiş olsunArkadaslar ben siteye yeni üye oldum, eskiden de hep takip eder okurdum..
Benim sorunum basliktanda anlayacaginiz gibi vajinismus.... 1 yillik evliyim ve hala cinsel birlesme yasayamadik.. Kendimi cok kötü cok eksik hissediyorum ve psikolojim tamamen bozuldu.. Bana bir yol gösterin lütfen lütfen lütfen... Yurtdisinda yasiyorum, cevremde benimle ayni sorunu yasayan beni anlayacak kimsem yok.. Cok kötü durumdayim
Ben anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor
bende yurt dışındayım burda insanlar 13 14 yaşında cinsel iliki yaşadıgı icin bu tür hatsalıklarda yok.... sana tavsiyem vibratör al ve hergün antreman yapArkadaslar burada doktora gittim..
Kendi aranizda polemik yapmak yerine kib tusuna basip konu sahibine yardimci olsaniz daha verimli olur.
Konu sahibi doktora gittinmi?
Bu tur durumlarda tedavi sart kendinide eksik hissetme bu sorunu bir cok kadin yasiyor
Senede bu cene varken bence senu bosamasinlar dikkar et.kadincaz burda yardim istiyor ve cok ciddi bir durum bu.Ben anlamiyorum insanlar nasıl bir yıl iliski yaşamaz. Aynı problem kocada olsa biz buradan bosan falan deriz yani. İyi adam seni boşamıyor
Canim burda vajinismusu birlikte yenicez diye bi sayfa var oraya yaz yardımcı olacaklardır.dra gidipte o kadar para harcamana gerek yok.bu arada bu hastalık tamamen psikolojik..agzi olan konusuo işte sıkma canını rabbim dermansiz dert vermesin.Arkadaslar ben siteye yeni üye oldum, eskiden de hep takip eder okurdum..
Benim sorunum basliktanda anlayacaginiz gibi vajinismus.... 1 yillik evliyim ve hala cinsel birlesme yasayamadik.. Kendimi cok kötü cok eksik hissediyorum ve psikolojim tamamen bozuldu.. Bana bir yol gösterin lütfen lütfen lütfen... Yurtdisinda yasiyorum, cevremde benimle ayni sorunu yasayan beni anlayacak kimsem yok.. Cok kötü durumdayim
Canim doktor degil de evde egzersizler yaparak yenmek istiyorum ve suan motive olmus durumdayim... :)Canim burda vajinismusu birlikte yenicez diye bi sayfa var oraya yaz yardımcı olacaklardır.dra gidipte o kadar para harcamana gerek yok.bu arada bu hastalık tamamen psikolojik..agzi olan konusuo işte sıkma canını rabbim dermansiz dert vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?