Kas gevsetici
Bu listedeki ilk iki ilaç ne ise yarıyor canım biliyor musun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu listedeki ilk iki ilaç ne ise yarıyor canım biliyor musun
Merhaba cnm. Bnde 7 aydır vajinismus belasıyla ugrasiorum. İki ayrı psikolog ve bi tane de jinekologdan destek almama rağmen egzersizleri yapamadım. Bu sitedeki arkadaşların desteği ve yönlendirmeleri sayesinde eşimle bi kez ilişkiye girebildik. Psikologların çoğu asla önermio ama ben haydar dümenin sihirli reçetesi adı verilen reçeteyle ilk ilişkimi yaşadım. Tabi ki egzersizlere bu sorunu aşmak harika bi durum ama ben yapamadım. Bu siteden bi arkadaşın attığı reçeteyi bire bir uyguladım ve basardım. Ikincisini bu gece deniycez ınsalla. Merak etme sende cozeceksin. Yeter ki kendine uygun tedaviyi şeklini bul.[/QU
bana da yardımcı olabilirmisin canım 1 yıldır bunula ugraşıyorumYardim isterseniz yardimci olurum ozelden ulasirsaniz bende yeni yendim arkadaslar
Merhaba Canim tabikide yardimci oluruzbana da yardımcı olabilirmisin canım 1 yıldır bunula ugraşıyorum![]()
Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorumMerhaba Canim tabikide yardimci oluruz
O receteyi kullanman icin ilk önce vajine birşey gidebileceğine inanmalisin ona cesaret edemesen recetenin faydasi olmazBanada yardim edin bu recete gerçekten işe yariyormu vazelin diyor da naneli mi olacak güllü mu nasil5
Offf nabicam ben ya hayaller hayatlar bıktım ya
cnm hangi şehirdesin bilmiyorum ama adana da dr ebru ünal var. botoksla vajinismus tedavisi yapıyor istersen bir ara. benim kızkardeşim gitti hataydan. probleminden tamamen kurtuldu. kesinlikle tavsiye ederim.