Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim allah razı olsuntebrik ederimmm
Allah yar ve yardımcımız olsun canım erkekler bu konuda anlayışsız olabiliyor Rabbim yuvalarımızı vajinismus pençesinden kurtarsın insallahVe şuanda cidden çıkmazdım eşim ilgisiz konuşmuyar hiç benimle eve geliyor elde telefon hep böyle. ..belkide tam olarak ilişki olmadığı için gerçi olsada olmuyor diyor anlam veremiyorum. .ama ben seviyorum onu ama yinede boşanmaya istemesemide düşünüyorum 2 sene olacak çünkü. ..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.251269/ buraya gel sana yardimci olurlar ben evde egzersizle basardim buradaki arkadaslarin desteğiyle inan yapilmayacak bisey değil bunun icin yuvaniz dagilmasinVe şuanda cidden çıkmazdım eşim ilgisiz konuşmuyar hiç benimle eve geliyor elde telefon hep böyle. ..belkide tam olarak ilişki olmadığı için gerçi olsada olmuyor diyor anlam veremiyorum. .ama ben seviyorum onu ama yinede boşanmaya istemesemide düşünüyorum 2 sene olacak çünkü. ..
Hayır tabiki kesinlikle hayır hemde arkadaşlarim ona gitmeyin ben gittim paramı da aldılar eşinin suratsizligi ayrı bir dert paramı alıp tedavi nin tamamlanmamaşı ayrı bir dert ve eşiniz emin olun ki çok olumsuz psikolojiye giriyor benim esim günlerce kendine gelmedi size yemin ederim bütün psikolojisi bozuldu düşünsenize yabancı 3 kişinin önünde onların öncülüğünde ilişkiye girmek hele birde türk erkeğiyse eşiniz ki ırkı da geçtim hiç kimse kaldıramaz 5000 e yakın tl ödedim üstüne birde reçete ler verdi onlara 300 e yakın para odettiriyorlar tam 2 kere gittim ben yendim bu sefer eşim ereksiyon sorunu yaşayınca bende soğudum yaji bunun yöntemi bu değil ...bana bir dr.kadın doğum uzmanı hatta bi kaci neler saydı varya ..sizlere anlatamam. .bir tane kadin var o kesin çözüm dedi ilk defa br kde DGM uzmanı önerdi onuda bana ... adını söyleyerim ama ben gidemedim o ayrıbende orayı duydum orda tedavi olan herkes başarıyormuş ne yaptırıyorlar acaba tedaviyi anlatırmısınız eşim doktora gitmeyi istemiyor kendi kendine aşarsın diyor çaresiz kaldım
Bizimle paylaşır mısın doktorun adınıHayır tabiki kesinlikle hayır hemde arkadaşlarim ona gitmeyin ben gittim paramı da aldılar eşinin suratsizligi ayrı bir dert paramı alıp tedavi nin tamamlanmamaşı ayrı bir dert ve eşiniz emin olun ki çok olumsuz psikolojiye giriyor benim esim günlerce kendine gelmedi size yemin ederim bütün psikolojisi bozuldu düşünsenize yabancı 3 kişinin önünde onların öncülüğünde ilişkiye girmek hele birde türk erkeğiyse eşiniz ki ırkı da geçtim hiç kimse kaldıramaz 5000 e yakın tl ödedim üstüne birde reçete ler verdi onlara 300 e yakın para odettiriyorlar tam 2 kere gittim ben yendim bu sefer eşim ereksiyon sorunu yaşayınca bende soğudum yaji bunun yöntemi bu değil ...bana bir dr.kadın doğum uzmanı hatta bi kaci neler saydı varya ..sizlere anlatamam. .bir tane kadin var o kesin çözüm dedi ilk defa br kde DGM uzmanı önerdi onuda bana ... adını söyleyerim ama ben gidemedim o ayrı
Arşaluys kayırma hatta devlette bile bakioBizimle paylaşır mısın doktorun adını
Hangi hapları kullandın?Basta yanlis msj gonderdim kusura bakmayin kizlar bende 6 aylik evliyim evlenmeden oncede ben yapamam derdim arkadaslarim anlatirdi soyle zor oldu boyle kotuydu diye urperirdi icim ve cok canim tatlidir igne bile vurulamam asla ve ilk gece denemek bile istemedim esim evlendigimizden 8 gun sonra kucuk bi ameliyat oldu boyle o gune kadar denemedik bile is oraya geldiginde olmak diyodum bu sekilde 2 ay gecti iyilesme donemi vs... Ben iyice korkmaya basladim bu sirada devamli arastiriyorum ilk deneme yaptigimizda emla krem almistim onu icine surmek gerekiyomus ben suremedim tabi daha sonra parmak egzersizlerine basladim ama orta parmagima kadar giriyodu fakat penis girmiyodu kayganlastirici jelde kullaniyoduk ama olmuyodu cok zorlasti hayat boyle geciyodu gunler doktora gitmek hic istemiyodum korkumdan ama devamli kadinlar kulubunden yazilar okuyorum herseyi arastiriyorum vajinusmus botoksunu buldum bi hastaneyle gorustum once kadin doguma gidip bi sorun yoksa botoksu yaptircaktim ama ben yine doktor korkusundan mutlaka yapmaliyim bi sekilde olmali diyodum ama sizler mutlaka bi doktora muayene olun dun yine deneyelim dedim once 3 tane kas gevsetici hap ictim ben sonra emlayi surdum artik parmak egzersizlerini duzenli yaptigim icin iyice acilmisti icine kadar surebiliyodum surdum 15 dakika bekledim kayganlastirici jelle ben ustte olcak sekilde oldu girmisti artik ben hic bisey hissetmedm girdigini bile nasil oldu anlamadim ama oldu sukur bitti bu dert dedim.. Kizlar parmak egzersizi cok onemli o bolge birseyin girmesine alisiyo genisliyo duzenli yapin bende asla parmagimi oraya degdiremezdim bile ama zorda olsa serce parmakla baslayin tamam basta cok gicik bi his ama oluyo deneyin alisiyosunuz sonra ama mutlaka kayganlastirici gerekli.. Sonra her parmaginizi deneyin duzenli hergun ve ıkının orasi ıkınınca açiliyo benim icin emlada cok onemliydi orda girdigini hissetsem yapamazdim sanirim ya onun sayesinde hic hissetmedim girmis ne oldugunu bile anlamadim kizlar bunu asmak beyindede bitiyor kendinizi sartlandirin daha mutlu olmak icin yapmam gerek diyin parmak egzersizlerine baslayin insallah herkes kurtulur bu dertten
bende vajinismuşum haydar dümenin sihirli reçetesini bilen var mı ne yapmam gere
tebriklerr canım benim :)Kizlar ben dün gece yendim artık KIZ değil KADIN oldum *.*
canım cem keçenin 10 adımda vajinismus kitabını al oku derim ben inan parmak egzerisizi yapmak alıştıktan sonra çok zevkli müsait zaman kolluyorsun yapabilmek için :)Kızlar parmak egzersizi olmadan makul fiyatla gidebileceğimiz Dr yokmu İzmir de? Özel hastane de olur Hiç aşamıcakmışım gibi geliyor, parmağımı dokunduramıyorum bile. Düşüncesi bile midemi bulandırıyor(( 1.5 aylık evliyim.Hergün ağlıyorum. Çok zor. Jinekoloğa gittim, parmak egzersizi verdi. Kegel egzersizi vermedi. Birde psikolog önerdi ama çok pahalı. Bunun üzerine eşimin dediği kendin aşarsın...
((