Arkadaşlar merhaba bende 15 aylık evliyim. maalesef bende aynı durumdayım vajinismus oldum . evililiğimin ilk gecesi fazla korkum yoktu denedık aşırı cnm acıdı
panık atak benzeri durum oldu tıtreme ve heyecan sonra devam edemedım.ama ne kadar gercekleştıgını bılmıyordum ilişkının bır kac damla kanamam oldu
bu olay uzerıne hiç yapamadık tam 2 ay oldu psikiyatriye gıttım doktorum durumu anlattı sonra kıtap onerdı.bırde ilaç tedavısı tabı..ben kıtabı okudum orda nefes egzersızı vardı ve tabı parma egzersızıde
neyse kı kendıme dokunamazken bır parmak denedım oldu ama 2 ve 3 parmağa gecemedım.bunun uzerınden 6 ay gectı her denememız husranla bıttı.esım anlayışlıydı fakat zamanla oda uzulup gerılmeye basladı tahammulu azaldı dıyelım
sunu anladım kı tek basıma yapamıyorum destek almam gerekıyor . bu ay kadın doğum uzmanına gıttım.jınekolojık muayene oldum anatomık bı bozukluk ve engel olmadıgını soyledı ve kızlığım hala duruyormuş
kendısı terapı yapıyormuş bana 3500 tl gıbı bır fıyat verdı.sizden fıkır almak istıyorum bır kadın doğum uzmanının mı yoksa cınsel terapıstın mı tedavı basarı oranı fazla olur?
burada hemen hemen herkesın yazısını okudum her okuyusumda bır kez daha uzuldum Rabbım herkese SABIR VE ŞİFA VERSIN