Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayanlar vajinismus denen illetle ugrasiyorum ama basaramiyorum doktora da gittim faydasini gormedim vajinismusu nasil atlattiginizi benimle paylasir misiniz yardimci olun lutfen
Yaptim ama sonuc yine ayniCanim ilk once moralini iyi tut en onemli sey. Egzersiz yaptinmi hic ?
Yaptim ama sonuc yine ayni
Doktorun soylediklerinin hepsini yaptim ama is o noktaya geldigi zaman hepsi biyiyoNe kadara kadar yapabildin. Demekki biraz daha caba gostermen gerekiyo
Doktorun soylediklerinin hepsini yaptim ama is o noktaya geldigi zaman hepsi biyiyo
Canim sen ne tedavisi gördün?Zaten gittigim doktor da psikologdu ama sikinti iste yinede
Nasil yendin bana da yardimci olur musun???Canim sen ne tedavisi gördün?
Ben yendim allah şükür
Tabikide yardımcı olurumNasil yendin bana da yardimci olur musun???
Neler yaptin nasil yendinTabikide yardımcı olurum
Cok sevinirimIstersen özelden yazabilirsin
Rica etsem bana da atabilir misin receteyi canimMerhaba cnm. Bnde 7 aydır vajinismus belasıyla ugrasiorum. İki ayrı psikolog ve bi tane de jinekologdan destek almama rağmen egzersizleri yapamadım. Bu sitedeki arkadaşların desteği ve yönlendirmeleri sayesinde eşimle bi kez ilişkiye girebildik. Psikologların çoğu asla önermio ama ben haydar dümenin sihirli reçetesi adı verilen reçeteyle ilk ilişkimi yaşadım. Tabi ki egzersizlere bu sorunu aşmak harika bi durum ama ben yapamadım. Bu siteden bi arkadaşın attığı reçeteyi bire bir uyguladım ve basardım. Ikincisini bu gece deniycez ınsalla. Merak etme sende cozeceksin. Yeter ki kendine uygun tedaviyi şeklini bul.
Rica etsem bana da atabilir misin receteyi canim
Rica etsem bana da atabilir misin receteyi canim
Bu listedeki ilk iki ilaç ne ise yarıyor canım biliyor musunMerhaba. Ben bir sefer haydar dümenin reçetesini uyguladim.
*2 adet kuiflex
*2 saat sonra 1 adet buscopan
*yarım saat sonra sıcak su dolu bir leğen içine yarım kutu vazelin koy. Ve buharına 15 dk otur.
*3 sefer vemcaine sprey sık. Sprey den sonra o bölgende havluya sardığın sıcak su torbaşını 5 dk beklet.
*tekrar 3 sefer vemcaine sprey sık ve 5 dk sıcak su torbasi beklet.
*en son olarak Emla krem sur ve 5 dk ovustur.
Ben bi kez tamamen bu reçeteyi uyguladim. 2. Kez yaptığımızda ilaç kulLanmadik, sprey ve krem kullandim
Uyguladın mi canımTeşekkür ederim