İnşallah şu sıkıntıyı bi atlatsam. Rabbim herkesin gönlüne göre versin kızlar insallahİnşallah canım.
İnşallah biz de bir gün 2+1 oluruz.
İnşallah şu sıkıntıyı bi atlatsam. Rabbim herkesin gönlüne göre versin kızlar insallah
Hanımlar vajinismus belasiyla yuzyuzeyim tepemde kara bulutlar dolanıyor artık hiç ümidim kalmadı doktora falanda gitmedim 11 aylık evliyim ne yapacağımı şaşırdım parmak egzersizi falan okudum ama asla oraya bişey yaklaşması düşüncesi beni mahvediyor o yüzden internetten saygın micozkadıoğlu nu buldum giden tedavi olan varmı ?
ben yıllarca bir sürü yere gidip boşa para ödedim tam 6 yıl uğraştım o daha uygun bu daha iyi fiyat diye toplamda 1 araba parası harcadım ben herada Süleyman eserdağ da iyileştim. Daha önceki tedavilerimin faydası olmuş mudur bilmiyorum ama o psikoterapiler beni mahvetmişti onca ucuz yere gideceğime keşke baştan Süleyman eserdağa gitseymişim diyorum bu hastalıkla uğraşan herkesin Allah yardımcısı olsun tam bir bela yıllarımı aldı benden herada parmak egzersizi yok ama benim daha önce gitiğim yerlerde parmak egzersiziyle yenenlerde vardı imkanı olmayan devlet hastanesine de gidebilir ama lütfen çaba gösterin boş yere beklemeyinOnunla da görüştüm ama fiyat olarak çok yüksek bir ücretten bahsetti başlangıç için 4500 6500 arası o yüzden daha uygun olan saygın micozkadıoğlu nu buldum ama bi fikrim yok gidersen bana da yardımcı olurmusun canım tedavi yöntemleri hakkında hala muallaktayim açıkçası korkuyorum ya olmazsa diye
canım reklam yapmak istemiyorum ama ben 6 yıllık vajinismustum onlarca yere gittim hepsinin faydası olmuştur ama doktor istiyorsan en garantili en tecrübeli yer hera dr Şenay eserdağ Süleyman eserdağ karı koca çalışıyorlar Avrupa board sertifikalı cinsel terapistler özellikle Şenay hanımla sadece 1 kere konuşmanı tavsiye ederim çok rahatlarsın ona melek diyorlar ama bence az bile söylüyorlarKizlar bana da yardimci olun. Parmak egzersizi yapamiyorum. İnternetten cem kece yi buldum terapistmis ne dusunuyorsunuz sizce jinakolog mu terapist mi ucretleri nasil oluyor taksit yapiyorlar mi bilgilendirebilir misiniz?
Bunu yenicem kafama koydum doktor dan ziyade cesaretimin ilk defa bu kadar yüksek olduğunu görüyorum. İnşallah buraya yendim diye yazabilirimben yıllarca bir sürü yere gidip boşa para ödedim tam 6 yıl uğraştım o daha uygun bu daha iyi fiyat diye toplamda 1 araba parası harcadım ben herada Süleyman eserdağ da iyileştim. Daha önceki tedavilerimin faydası olmuş mudur bilmiyorum ama o psikoterapiler beni mahvetmişti onca ucuz yere gideceğime keşke baştan Süleyman eserdağa gitseymişim diyorum bu hastalıkla uğraşan herkesin Allah yardımcısı olsun tam bir bela yıllarımı aldı benden herada parmak egzersizi yok ama benim daha önce gitiğim yerlerde parmak egzersiziyle yenenlerde vardı imkanı olmayan devlet hastanesine de gidebilir ama lütfen çaba gösterin boş yere beklemeyin
bende orayı duydum orda tedavi olan herkes başarıyormuş ne yaptırıyorlar acaba tedaviyi anlatırmısınız eşim doktora gitmeyi istemiyor kendi kendine aşarsın diyor çaresiz kaldımcanım reklam yapmak istemiyorum ama ben 6 yıllık vajinismustum onlarca yere gittim hepsinin faydası olmuştur ama doktor istiyorsan en garantili en tecrübeli yer hera dr Şenay eserdağ Süleyman eserdağ karı koca çalışıyorlar Avrupa board sertifikalı cinsel terapistler özellikle Şenay hanımla sadece 1 kere konuşmanı tavsiye ederim çok rahatlarsın ona melek diyorlar ama bence az bile söylüyorlar
eşler bu konuyu anlayamıyor herkes yapıyo ne var diyolar öyle değil işte bu bir hastalık senin hastalığın tedavi olması gereken bişey grip gibi kendi kendine geçmiyor. ben çok yere gidip başarısız olmuştum hera nın tedavisi farklı farklı orda ne yapılıyor şöyleki bazen gerekirse 5 saat doktor seninle ilgileniyor benim gördüğüm en tatlı doktor Şenay hanım çok fazla terapistleride var hepsi çok ilgili hipnoz ilaçlar rahtlama masaj ve farklı tedaviler kişiye göre benim daha önce gittiğim yerlerde hep psikoterapi ve çubuk egzersizi şeklindeydi. Dr. Şenay eserdağ bana hipnoz yaptı sonrada bazı ilaçlar pozisyonlar kendi yağları var onunla masajlar filan sonra o kadar rahatladım ki ne yaptı ettiler o benim kontrolümden çıkan deli vajinam uysal bir kedi haline geldi :)) ben tedavi olmadan yenemeyenlerdenim herşeyi de denemiş bir insanım vakit kaybetme yıpranma derim. Kocanı ikna et git orda görür ne kadar çok senin gibi kadın olduğunu seni daha iyi anlarbende orayı duydum orda tedavi olan herkes başarıyormuş ne yaptırıyorlar acaba tedaviyi anlatırmısınız eşim doktora gitmeyi istemiyor kendi kendine aşarsın diyor çaresiz kaldım
Hanımlar vajinismus belasiyla yuzyuzeyim tepemde kara bulutlar dolanıyor artık hiç ümidim kalmadı doktora falanda gitmedim 11 aylık evliyim ne yapacağımı şaşırdım parmak egzersizi falan okudum ama asla oraya bişey yaklaşması düşüncesi beni mahvediyor o yüzden internetten saygın micozkadıoğlu nu buldum giden tedavi olan varmı ?
ben saygın beye muayene bile olamadım aparat sokuyormuş onu asla yapamamMerhaba;
Ben 3,5 yıl bu sıkıntı ile uğraştım. İlk ve tek gittiğim doktor Saygın Bey oldu. Çok kısa bir sürede sıkıntımı çözdüm ve şu an çok mutluyum. Sen de başarabilirsin. Dilersen DM de atabilirsin.
ah o cesaret bana da gelse keşke yenersen nasıl yendiğini ban da söylesenBunu yenicem kafama koydum doktor dan ziyade cesaretimin ilk defa bu kadar yüksek olduğunu görüyorum. İnşallah buraya yendim diye yazabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?