Vajinismus

Kizlar merhabaa
bende bu hastalikla 2 sene uğraştım o kadar zor gunlerdi ki hatitlamak dahi istemiyorum kimselere soyleyemedigim herkesin cocuk ne zaman sorularii cokk kotu gunlerdi nasil başardım hala inanamiyorum. Ettigim dualar cok şükür kabul oldu simdiyse bu sorunu yaşayan tum arkadaşlarim icin dua ediyorum RABBIM sizide tez zamanda kurtarsin inşallah. Cok şükür ki sonrasinda hersey yoluna girdi hatta ardindan hamile kaldim :) cok şükür RABBIME simdi 3.5 aylik hamileyim hayırlısı ile saglikla bebegimizi kucagimiza aliriz inşallah . Bu derdi ceken her kim varsa ALLAHIM yardimcisi olsun inşallah çaresizlik cok kotu biseyyy

Kizlar bana da yardimci olun. Parmak egzersizi yapamiyorum. İnternetten cem kece yi buldum terapistmis ne dusunuyorsunuz sizce jinakolog mu terapist mi ucretleri nasil oluyor taksit yapiyorlar mi bilgilendirebilir misiniz?

Basta yanlis msj gonderdim kusura bakmayin kizlar bende 6 aylik evliyim evlenmeden oncede ben yapamam derdim arkadaslarim anlatirdi soyle zor oldu boyle kotuydu diye urperirdi icim ve cok canim tatlidir igne bile vurulamam asla ve ilk gece denemek bile istemedim esim evlendigimizden 8 gun sonra kucuk bi ameliyat oldu boyle o gune kadar denemedik bile is oraya geldiginde olmak diyodum bu sekilde 2 ay gecti iyilesme donemi vs... Ben iyice korkmaya basladim bu sirada devamli arastiriyorum ilk deneme yaptigimizda emla krem almistim onu icine surmek gerekiyomus ben suremedim tabi daha sonra parmak egzersizlerine basladim ama orta parmagima kadar giriyodu fakat penis girmiyodu kayganlastirici jelde kullaniyoduk ama olmuyodu cok zorlasti hayat boyle geciyodu gunler doktora gitmek hic istemiyodum korkumdan ama devamli kadinlar kulubunden yazilar okuyorum herseyi arastiriyorum vajinusmus botoksunu buldum bi hastaneyle gorustum once kadin doguma gidip bi sorun yoksa botoksu yaptircaktim ama ben yine doktor korkusundan mutlaka yapmaliyim bi sekilde olmali diyodum ama sizler mutlaka bi doktora muayene olun dun yine deneyelim dedim once 3 tane kas gevsetici hap ictim ben sonra emlayi surdum artik parmak egzersizlerini duzenli yaptigim icin iyice acilmisti icine kadar surebiliyodum surdum 15 dakika bekledim kayganlastirici jelle ben ustte olcak sekilde oldu girmisti artik ben hic bisey hissetmedm girdigini bile nasil oldu anlamadim ama oldu sukur bitti bu dert dedim.. Kizlar parmak egzersizi cok onemli o bolge birseyin girmesine alisiyo genisliyo duzenli yapin bende asla parmagimi oraya degdiremezdim bile ama zorda olsa serce parmakla baslayin tamam basta cok gicik bi his ama oluyo deneyin alisiyosunuz sonra ama mutlaka kayganlastirici gerekli.. Sonra her parmaginizi deneyin duzenli hergun ve ıkının orasi ıkınınca açiliyo benim icin emlada cok onemliydi orda girdigini hissetsem yapamazdim sanirim ya onun sayesinde hic hissetmedim girmis ne oldugunu bile anlamadim kizlar bunu asmak beyindede bitiyor kendinizi sartlandirin daha mutlu olmak icin yapmam gerek diyin parmak egzersizlerine baslayin insallah herkes kurtulur bu dertten

5 yıl evli kaldım.vajinismusu yenemedim.çok doktora gittim ama yapamadım olmadı.Sonra eşim benden ayrıldı.3 yıl sonra başkası ile tanıştım.Ama biliyordum ki bu durumda sonuç gene aynı olacaktı.Bir tavsiye üzerine Dr Süleyman Akhan a gittim. Öyle bir doktor ki artık dişim ağrısa bile ona gidesim var.Önce Allah'ın izniyle sonra Süleyman hocamın sayesinde ben bu hastalığı yendim.Ben yaptıysam herkes yapar.Ama dr çok önemli.Paraya pula değer vermeyen bir Adam.Kesinlikle görüşün.Nişantaşında muayenesi var.Ben %100 derim.

ben yıllarca bir sürü yere gidip boşa para ödedim tam 6 yıl uğraştım o daha uygun bu daha iyi fiyat diye toplamda 1 araba parası harcadım ben herada Süleyman eserdağ da iyileştim. Daha önceki tedavilerimin faydası olmuş mudur bilmiyorum ama o psikoterapiler beni mahvetmişti onca ucuz yere gideceğime keşke baştan Süleyman eserdağa gitseymişim diyorum bu hastalıkla uğraşan herkesin Allah yardımcısı olsun tam bir bela yıllarımı aldı benden herada parmak egzersizi yok ama benim daha önce gitiğim yerlerde parmak egzersiziyle yenenlerde vardı imkanı olmayan devlet hastanesine de gidebilir ama lütfen çaba gösterin boş yere beklemeyin

Kizlar bana da yardimci olun. Parmak egzersizi yapamiyorum. İnternetten cem kece yi buldum terapistmis ne dusunuyorsunuz sizce jinakolog mu terapist mi ucretleri nasil oluyor taksit yapiyorlar mi bilgilendirebilir misiniz?
canım reklam yapmak istemiyorum ama ben 6 yıllık vajinismustum onlarca yere gittim hepsinin faydası olmuştur ama doktor istiyorsan en garantili en tecrübeli yer hera dr Şenay eserdağ Süleyman eserdağ karı koca çalışıyorlar Avrupa board sertifikalı cinsel terapistler özellikle Şenay hanımla sadece 1 kere konuşmanı tavsiye ederim çok rahatlarsın ona melek diyorlar ama bence az bile söylüyorlar

Bunu yenicem kafama koydum doktor dan ziyade cesaretimin ilk defa bu kadar yüksek olduğunu görüyorum. İnşallah buraya yendim diye yazabilirim

bende vajinismuşum haydar dümenin sihirli reçetesini bilen var mı ne yapmam gere

bende orayı duydum orda tedavi olan herkes başarıyormuş ne yaptırıyorlar acaba tedaviyi anlatırmısınız eşim doktora gitmeyi istemiyor kendi kendine aşarsın diyor çaresiz kaldım

bende orayı duydum orda tedavi olan herkes başarıyormuş ne yaptırıyorlar acaba tedaviyi anlatırmısınız eşim doktora gitmeyi istemiyor kendi kendine aşarsın diyor çaresiz kaldım
eşler bu konuyu anlayamıyor herkes yapıyo ne var diyolar öyle değil işte bu bir hastalık senin hastalığın tedavi olması gereken bişey grip gibi kendi kendine geçmiyor. ben çok yere gidip başarısız olmuştum hera nın tedavisi farklı farklı orda ne yapılıyor şöyleki bazen gerekirse 5 saat doktor seninle ilgileniyor benim gördüğüm en tatlı doktor Şenay hanım çok fazla terapistleride var hepsi çok ilgili hipnoz ilaçlar rahtlama masaj ve farklı tedaviler kişiye göre benim daha önce gittiğim yerlerde hep psikoterapi ve çubuk egzersizi şeklindeydi. Dr. Şenay eserdağ bana hipnoz yaptı sonrada bazı ilaçlar pozisyonlar kendi yağları var onunla masajlar filan sonra o kadar rahatladım ki ne yaptı ettiler o benim kontrolümden çıkan deli vajinam uysal bir kedi haline geldi :)) ben tedavi olmadan yenemeyenlerdenim herşeyi de denemiş bir insanım vakit kaybetme yıpranma derim. Kocanı ikna et git orda görür ne kadar çok senin gibi kadın olduğunu seni daha iyi anlar

Merhaba;
Ben 3,5 yıl bu sıkıntı ile uğraştım. İlk ve tek gittiğim doktor Saygın Bey oldu. Çok kısa bir sürede sıkıntımı çözdüm ve şu an çok mutluyum. Sen de başarabilirsin. Dilersen DM de atabilirsin.

ben saygın beye muayene bile olamadım aparat sokuyormuş onu asla yapamam

3 yıllık evliyim. yaparım yaparım dedim. herkes yapıyor benim ne eksiğim var dedim ama yapamadım. eşim ise olacak üzülme ve bunun dışında hiçbir şey demediği için daha da çok eziliyordum bu sessizlikte. Alsancak ta Kıbrıs şehitlerindeki doktora gittim adını hatırlamıyorum. Google da yazarsanız çıkıyor. konuşurken baya ağladım derdimi anlatırken. sonrasında alttan muayene etti. en çok korktuğum şey buydu zaten. bana kızlık zarımın çok kalın olduğunu bunu lazerle yakması gerektiğini onu yapmadan eğer ben ilişkiye girersem dayanılmaz acılar çekeceğimi söyledi. tabi ben durur muyum bu korkuyla haftaya geleyim deyip ordan hemen çıktım. aradan 1.5 yıl geçti ne tedavi ne bişey. sonrasında çok yakın arkadaşlarımızın bebeği olacağını duyduk. bebeğim olmasını istemediğim halde hiç sevinemedim. o gün çok mutluyken eve gelince eşimde bence 5 karış suratla oturmaya başladık 3gün falan devam etti bu. sanırım bu olay beni tetikledi ve Kuşadasın daki DOKTOR MURAT ULUSOY'u en başından beri gitmek isteyip uzak diye gitmediğim doktor aradım telefonla randevu aldım. cumartesi günü gittik sabah 10 da randevum vardı. PARMAK EGZERSİZİ diye bir şey yok... telkin yapıyor ardından ardından nefes egzersizi .. aparatlar var onları içine alıyorsun. yapamam dediğim şeyleri yaptım. gece 11 de her şey bitmişti artık birlikte olduk acı değil ama batma gibi bir şey hissettim içimde. kızlık zarım yırtılmış. kanamam biraz fazla oldu. şimdi çarşamba gününü bekliyoruz. tekrar denemek için kanama fazla olduğu için biraz bekleyin dedi. o küçücük yere o şeyler nasıl giriyor şoklar içerisindeyim. eşinizi seviyorsanız bu haksızlığı ona yapmayın derim ben 3 yıl yaptım arkadaş gibi uyuduk geceleri. bebek yok mu diyenlere ikimizde şu an düşünmüyoruz gibi palavralar attık. uykusuz geceler saatlerce gizli gizli ağlamalara elveda artık. zafer bizim...

öncelikle tebrik ederim ben de 1 aylık evliyim henüz yenemedim peki doktor size ilk deneme için pozisyon önerdi mi şu şekil yaparsanız daha kolay olur filan diye ya da herhangi bir krem jel tavsiye etti mi

teşekkürler :) film verdi seyretmemiz için ama midem kaldırmadı izleyemedim. altta veya üstte olmak farketmiyor heralde bişey demedi. ama yatağa uzan omuzlarını düşür ve gevşe dedi. çünkü kendini kastığın zaman asıl acı oluyormuş. gerçi ben pek kendimi salıp rahat bırakamadım ama bu olayı dünyanın sonu gibi görüyordum. biraz içimdeyken batma gibi bir şey hissettim. bir jel verdi kendisi. eşin sürecek ilişkiden önce dedi. inşallah benim gibi ertelemezsin. doktordan korkacak bir şey yok ben erteledim ve pişmanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…