• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

Sedaa93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
28
11
3
31
Hanımlar vajinismus belasiyla yuzyuzeyim tepemde kara bulutlar dolanıyor artık hiç ümidim kalmadı doktora falanda gitmedim 11 aylık evliyim ne yapacağımı şaşırdım parmak egzersizi falan okudum ama asla oraya bişey yaklaşması düşüncesi beni mahvediyor o yüzden internetten saygın micozkadıoğlu nu buldum giden tedavi olan varmı ?

Merhaba cnm bende vajinusmus hastasiyim bu iste en iyi doktor suleyman eserdag diye biliyorum bu ay icinde randevumu alicam insallah bi arastir istersen

Merhaba cnm bende vajinusmus hastasiyim bu iste en iyi doktor suleyman eserdag diye biliyorum bu ay icinde randevumu alicam insallah bi arastir istersen
Onunla da görüştüm ama fiyat olarak çok yüksek bir ücretten bahsetti başlangıç için 4500 6500 arası o yüzden daha uygun olan saygın micozkadıoğlu nu buldum ama bi fikrim yok gidersen bana da yardımcı olurmusun canım tedavi yöntemleri hakkında hala muallaktayim açıkçası korkuyorum ya olmazsa diye

Merhaba cnm. Bnde 7 aydır vajinismus belasıyla ugrasiorum. İki ayrı psikolog ve bi tane de jinekologdan destek almama rağmen egzersizleri yapamadım. Bu sitedeki arkadaşların desteği ve yönlendirmeleri sayesinde eşimle bi kez ilişkiye girebildik. Psikologların çoğu asla önermio ama ben haydar dümenin sihirli reçetesi adı verilen reçeteyle ilk ilişkimi yaşadım. Tabi ki egzersizlere bu sorunu aşmak harika bi durum ama ben yapamadım. Bu siteden bi arkadaşın attığı reçeteyi bire bir uyguladım ve basardım. Ikincisini bu gece deniycez ınsalla. Merak etme sende cozeceksin. Yeter ki kendine uygun tedaviyi şeklini bul.

Merhaba cnm. Bnde 7 aydır vajinismus belasıyla ugrasiorum. İki ayrı psikolog ve bi tane de jinekologdan destek almama rağmen egzersizleri yapamadım. Bu sitedeki arkadaşların desteği ve yönlendirmeleri sayesinde eşimle bi kez ilişkiye girebildik. Psikologların çoğu asla önermio ama ben haydar dümenin sihirli reçetesi adı verilen reçeteyle ilk ilişkimi yaşadım. Tabi ki egzersizlere bu sorunu aşmak harika bi durum ama ben yapamadım. Bu siteden bi arkadaşın attığı reçeteyi bire bir uyguladım ve basardım. Ikincisini bu gece deniycez ınsalla. Merak etme sende cozeceksin. Yeter ki kendine uygun tedaviyi şeklini bul.
İnşallah canım inşallah Rabbim yardımcımız olsun bende denedim o reçeteyi ama pskolojikmen çok ilerledi durumum diyebilirim o yüzden fayda vermedi bana insallah rahatça devamını getirirsin sende bende bi basarabilsyedim :(

İnşallah canım inşallah Rabbim yardımcımız olsun bende denedim o reçeteyi ama pskolojikmen çok ilerledi durumum diyebilirim o yüzden fayda vermedi bana insallah rahatça devamını getirirsin sende bende bi basarabilsyedim :KK43:

Canım ınsalla en kisa zamanda sen halledersin. Bugün o kadar mutlu oldum ki anlatamam.. tekrar dene istersen cnm reçeteyi. Belki o gün uygun zaman değildi senn icin

Canım ınsalla en kisa zamanda sen halledersin. Bugün o kadar mutlu oldum ki anlatamam.. tekrar dene istersen cnm reçeteyi. Belki o gün uygun zaman değildi senn icin
İnşallah deneyeceğim canım :(

Hanımlar vajinismus belasiyla yuzyuzeyim tepemde kara bulutlar dolanıyor artık hiç ümidim kalmadı doktora falanda gitmedim 11 aylık evliyim ne yapacağımı şaşırdım parmak egzersizi falan okudum ama asla oraya bişey yaklaşması düşüncesi beni mahvediyor o yüzden internetten saygın micozkadıoğlu nu buldum giden tedavi olan varmı ?

Sedacım Merhaba

Bende vajinismus belasıyla tam 3 sene uqraştım.Erteleme hastalığı ve benim 3 yılımı aldı götürdü benden evliliğimin ilk zamanları kabus doluydu Çok araştırdım sonralarınla ki evliliğim artık sallantıda girmeye başlamıştı.Ankara'da ...

Son düzenleyen: Moderatör:

%100 Başarılı bu konuda ve 3 sene boşuna ertelemişim. Kesinlikle tavsiye ederim....

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ben tedavimi Esra Demir Yüzer de oldum %100 Başarılı bu konuda ve 3 sene boşuna ertelemişim. Kesinlikle tavsiye ederim....
Merhaba canım ismini ilk kez duydum Ankara ya gidebilme şansım yok malesef teşekkür ederim Ankara daki arkadaşlara yardımcı olur ınsallah

cnm hangi şehirdesin bilmiyorum ama adana da dr ebru ünal var. botoksla vajinismus tedavisi yapıyor istersen bir ara. benim kızkardeşim gitti hataydan. probleminden tamamen kurtuldu. kesinlikle tavsiye ederim.

Merhaba canım ismini ilk kez duydum Ankara ya gidebilme şansım yok malesef teşekkür ederim Ankara daki arkadaşlara yardımcı olur ınsallah

İnşallah Can'ım çok geçmiş olsun bilirim bende çok uğraştım.Ertelediğim için evliliğimden kadınlığımdan yapamamamdan perişan ediyordum kendimi çok şükür Esra hanımla aştım bu hastalığımı şuan herşey yolunda inşallah sende kurtulursun Canım dualarım seninle

Darısı başına Canım inşallah çok kısa süreçte kurtulursun sende dualarımız Seninle

Kızlar jinekoloji bölümündeki vajinismus konusuna bakmanızı öneririm.
Doktorluk, psikologluk hiçbir şey yok.
Ben de 2 seneye yakın vajinismustum.
Egzersizsiz ve doktorsuz yendim çok şükür 6 sene önce.

Kızlar jinekoloji bölümündeki vajinismus konusuna bakmanızı öneririm.
Doktorluk, psikologluk hiçbir şey yok.
Ben de 2 seneye yakın vajinismustum.
Egzersizsiz ve doktorsuz yendim çok şükür 6 sene önce.

Keşke bizlerde senin kadar şansı olsaydık kendimiz çok istesekte başaramadık bunun için doğru hekim çok önemli
1-Erteleme
2-Kasılma
3-Acıcak korkusu
4-Birleşememe
5-Kadınlığını Sorgulama
6-Mutsuz bir yuva
7-Çok sevsende Boşanma içgüdüsü
Bütün bunların Cevabı bence Doğru Hekim Doğru Tedaviymiş bunu anladım kızlar...
İnşallah sesim sizlere ses olur KURTULURSUNUZ.

Can'ım senide tebrik ederim...Yuvanda Mutluluklar

Keşke bizlerde senin kadar şansı olsaydık kendimiz çok istesekte başaramadık bunun için doğru hekim çok önemli
1-Erteleme
2-Kasılma
3-Acıcak korkusu
4-Birleşememe
5-Kadınlığını Sorgulama
6-Mutsuz bir yuva
7-Çok sevsende Boşanma içgüdüsü
Bütün bunların Cevabı bence Doğru Hekim Doğru Tedaviymiş bunu anladım kızlar...
İnşallah sesim sizlere ses olur KURTULURSUNUZ.

Can'ım senide tebrik ederim...Yuvanda Mutluluklar

Öncelikle teşekkür ederim.
Bunların hepsi hatta daha fazlası bende de vardı canım.
Ben bırakın dokunmayı oraya bakamıyordum bile.
Hatta yanımda kız çocuklarının altı değiştirilse o zaman dahi çok çok kötü oluyordum görünce.
Yani ben bile yapabildiysem herkes yapabilir bence.

Öncelikle teşekkür ederim.
Bunların hepsi hatta daha fazlası bende de vardı canım.
Ben bırakın dokunmayı oraya bakamıyordum bile.
Hatta yanımda kız çocuklarının altı değiştirilse o zaman dahi çok çok kötü oluyordum görünce.
Yani ben bile yapabildiysem herkes yapabilir bence.

Darısı bu Güzel insanlara olsun kurtulsunlar inşallah
Elimden gelen destek için hazırım Kızlar bunu çeken yaşayan gecelerce ağlayan kişiler bilir (Derin .Mavix) onun için Ertelemeyin Benim 3 senem maf oldu Evliliğimi bu korku yüzünden anlayamadım... Doktorum ilk kelimesi Herşey çok güzel olucak demişti.Gerçektende oldu 2+1 oluverdik darısı başınıza

Elimden gelen destek için hazırım Kızlar bunu çeken yaşayan gecelerce ağlayan kişiler bilir (Derin .Mavix) onun için Ertelemeyin Benim 3 senem maf oldu Evliliğimi bu korku yüzünden anlayamadım... Doktorum ilk kelimesi Herşey çok güzel olucak demişti.Gerçektende oldu 2+1 oluverdik darısı başınıza

İnşallah canım.
İnşallah biz de bir gün 2+1 oluruz.

İnşallah Rabbim bizede nasip eder:(

Back
X