Öncelikle 4 5 ay önce bi konu açtım vajinismus bitti diye yani öyle sanmışım 1 hatfa yapabildim anca oda dogru düzgün degil sonra aynı yine devam etti yapamadım 2 buçuk sene oldu hala oldugum yerdeyim çok mutsuzum çok çaresizim şu mesajı yazarken ağlaya ağlaya yazıyorum nie böyle oluyor anlamıyorum artık çocugum olsun istiyorum çünkü yanlızım eşim çalışıyor saatlerce evde tek başıma kalıyorum artık telefon ve televizyon bagımlısı oldum çünkü yapacak bişeyim yok ne yapacagimi bilmiyorum rüyalarımda sürekli bebek görüyorum hayattan sogudum bilmiyorum ama çok mutsuzum bilmiyorum gerçekten nasıl yenicem bilmiyrm hic bisey bilmiyorum ;((((
inşallah. yaşları biraz ilerlemiş artık pekte önemsemiyorlar sanırım.Utanmiyomu anlaminda demedim malum cevre baskisi cahil insan cok tepkilerde yorulmuyomu anlaminda sormustum.
Ne mutlu onaki destek oluyo baskalarida yasasin degil kurtulsun bu hastaliktan istiyo.Insallah oda kurtulur.
çocuk sizi iyileştirmez, sadece sorunun üzerini örter.Tabikide sıkıldıgım için çocuk istemiyorum 20 yasindayim cocuguma dort dortluk bakabilirim suna inaniyorum cocugumuz olursa bize cok iyi gelecek
Hic bir sey icin gec degil ama bu bir erteleme hastaligi forumda bununla ilgili bolum var orayi dikkatlice oku lutfen ve bir hafta icindede doktora gidin ikiniz ayni anda birak cocugu falan once kendinizi iyi hissedin ondan sonra cocuk.Belirli sehirlerde bu sorunu 1 haftadan kisa surede cozen doktorlar var onlari arastir.Sagolun yorumlar icin esim 26 yasinda cok iyi bi insan anlayislida ayricada ama 2 senedir biz bunun kavgasini yapiyoruz denemedigim sey kalmadi doktora gitmekten korkmuyrm kac kare gidelim diye niyetlendik ama kaldi gitti ben iliskiye girmiyrm die esimle hic bisey yapmiyrz anlamina gelmiyor biz iki senedir kendi cabalarimizla bu sorunu halletmek istedik ama olmuyor ben esime hadi deneyelim diyemiyrm yapamiyorm esimde zaten olmayacakti biliyrm diyor kavga etmeye basliyoruz ben iki bucuk senedir cok kavgalar ettik evlendigimiz 3 ay sonra aileler ogrendi olmadigini aradan biraz gecti onlara yalan soyledik hallettik biz sorunumuzu diye bakin ben daha evliligim tadini cikaramadm 2 sene bana 10 sene gibi geldi esimle sorunlarimiz var ben istiyrm ki bu durumu atlatip cocugumuz olsun belki bize iyi gelir bilmyrm yasim kucuk belki yanlis dusunuyrm ama inanin 2 senede ne cektigimi kimse bilmyr ben artik skntidan kendime bakmiyrm 2 senede 13 kilo aldm cunku biseyler tersine gidiyo bana kizmayin yargilamayn bana akil verin lutfen
seni ayakta alkışlıyorum arkadaşım. evlendim çocuğum olsun.. tabiki toplum baskısının sonucu lakin dediğin gibi oyuncak ayı değil bu sağlıklı bir insan yetiştireceksin.
vajinismus psikolojik bir rahatsızlık. öncelikle doktor yardımı şart sonrasında yapılacak bir kaç uygulama var. bunları doktorun açık açık anlatır zaten. kendi kendine doknabilmen kendini cinsel olarak uyarabilmen gibi çalışmalar yaptırıyorlar. eşinle birlikte olurken eşininde desteği gerekli tabi. eşininde sana öncelikle dokunması seni birleşmeye hazırlaması gerekir. bunuda doktorun güzel bir şekilde açıklar sanırım. kadınlar kulubunde bu konuyu yaşamış çok üye var. onlarla irtibata geçebilirsin. geçmiş olsun
cok yakın bi arkadasım 10 yıllık evli kocasıda cok seviyo ve sadece sürtünerek iliski yasıyolar kızda bi kac kere doktora gitmis psikolojik demisler ilk gece birlesme olmus bidaha korkmus yapamamıs zaman gecmis tabi asılamayla hamile kaldı bayıltarak yapıldı 3 üncü asılama valla cokta mutlular bence iliskide ille cinsellik olucak diye bisey yok burda esim benimle yatmasa ondan bosanırım diyen kadınları kınıyorum
ee kadın korkuyo ama birbirlerinede asıklar napsın ayrılsın mı yani cocukta oluyo birbirini seviyolarda nice yazılar sorunlar var burda kocası her gece cinsellik yasıyo ama kadın le evliilk bes para etmezNe kadar mantıklı
Olması gerektiği gibi güzel bir yuva pes
Bari böyle akıllar ya da örnekler vererek kişileri yanlış yönlendirmeyin.
CANIM BENDE 10 AY ÇEKTİM BU DERDİÖncelikle 4 5 ay önce bi konu açtım vajinismus bitti diye yani öyle sanmışım 1 hatfa yapabildim anca oda dogru düzgün degil sonra aynı yine devam etti yapamadım 2 buçuk sene oldu hala oldugum yerdeyim çok mutsuzum çok çaresizim şu mesajı yazarken ağlaya ağlaya yazıyorum nie böyle oluyor anlamıyorum artık çocugum olsun istiyorum çünkü yanlızım eşim çalışıyor saatlerce evde tek başıma kalıyorum artık telefon ve televizyon bagımlısı oldum çünkü yapacak bişeyim yok ne yapacagimi bilmiyorum rüyalarımda sürekli bebek görüyorum hayattan sogudum bilmiyorum ama çok mutsuzum bilmiyorum gerçekten nasıl yenicem bilmiyrm hic bisey bilmiyorum ;((((
PSİKOLOJIK VE FİZYOLOJIK SORUNLAR OLDUĞUNU BİLİYORUMİlk evlendigim zaman gittim bi sorun yok dedi sadece
HİÇ DOKTORA GİTMEDİM DİYORSUN YA SÜLEYMAN ESERDAĞ ÖNERİRİM CANIMGittim ama bi sorun yok demisti ilk evlendigim zaman baskada hic gitmedm
NEDEN BASKA GITMEDIN DOKTORA NASIL DURABILDIN GITMEDEN HAYRET ETTIMGittim ama bi sorun yok demisti ilk evlendigim zaman baskada hic gitmedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?