Öncelikle 4 5 ay önce bi konu açtım vajinismus bitti diye yani öyle sanmışım 1 hatfa yapabildim anca oda dogru düzgün degil sonra aynı yine devam etti yapamadım 2 buçuk sene oldu hala oldugum yerdeyim çok mutsuzum çok çaresizim şu mesajı yazarken ağlaya ağlaya yazıyorum nie böyle oluyor anlamıyorum artık çocugum olsun istiyorum çünkü yanlızım eşim çalışıyor saatlerce evde tek başıma kalıyorum artık telefon ve televizyon bagımlısı oldum çünkü yapacak bişeyim yok ne yapacagimi bilmiyorum rüyalarımda sürekli bebek görüyorum hayattan sogudum bilmiyorum ama çok mutsuzum bilmiyorum gerçekten nasıl yenicem bilmiyrm hic bisey bilmiyorum bu hastalıktan kurtulmak o kadar uzaktıki bana böyle yaşayıp böyle ölecem derdim hep her gece ağlardım ve allahım canımı al derdim 2 kere denedim de canıma Son vermeyi ama olmadı bu çaresizligimle yasadim yıllarca hep kendimi eksik hep yarım hissederek kocama ve aylesine karsi boynum bükük yaşadım hep akrabalar dostlar herkezin bebeği olurken göz yaşlarım akardı da bana nasip olmaz ki derdim evliligimizin 3 üncü
Yılında bunun hastalık olduğunu öğrendik doktorlara gitdik care bulamadım daha çok umudum kirildi herkez biz tedavi ederiz diyip sonunda bizi caresizligimizle birakiveriyordu o doktorlara hakkım helal deil tüm doktorlara guvencim bitmistiki rabbim karşıma melek hocam Şenay hanımı çıkardı once dedim bunlarda diğerleri gibidir ben 5 yıl urasmisim olmamış nasıl olacak 3 günde dedim ama şenay hocamın sesi bile bana o kadar güven verdi ki ben yapmadan seni bırakmam dedi grrcekende bana hep destekti sonra o gun geldi çattı kendi gibi kalbi de güzel şenay hocamla tedaviye başladık inanamadım kendime yıllardır yapamadigim yapamam ölürüm sandığım olayı ne kadar buyutmusum gozumde evet başta inanmayan bende 4. Günde mutlu sona ulaşmıştım o an eşimle sarılıp agladik bana mutlulugumu veren gözümün yaşını silen gece yarıları bile telefonuma mesajlar atan hep destek olan canım şenay hocam guleryuzlu hera çalışanları sinem ablam derya ablam ve tabi canım eşim benim elimi hiç bırakmayan herkezin zavallı diye baktığı ama yinede hep yanımda olan canım eşim Allah hepinizden binlerce kez razi olsun benim gibi başta şüphesi olanlara sesleniyorum hera gerçekten farklı sizi hiç bırakmıyorlar diğer yerler gibi dakkasini doldurup paranı alıp gondermiyolar keske daha önce bulsaydimdiyorum eğer siz benden sansliysaniz heraya benim gibi 5 yıl sonra bisuru yere gitmeyipde hemen bulduysaniz hiç düşünmeyin hemen gidin orda sizi sıcacık insanlar bekliyor bu işin uzmanı olmuş kişiler bekliyor onlara ömür boyu duacı olacağım. Allahım onlara sıkıntı vermesin