Vajinismus

Bence her şey kafada bitiyor ben evlendiğimde ilk bir hafta kabus gibiydi kendimi vajinismus sandım ağladım sonra kendi cesaretimi topladım kendime inanmam yapabilirim dedim ve yaptım

Canım önce kendine güvenmen lazım benim eşim çok anlayışlıydı kolay atlattım

Vajinismusu yenmenin en önemli yolu erkeğin bayanı anlaması anlayışlı olması ailelere sorunun yansıtılmaması

Öncelikle 4 5 ay önce bi konu açtım vajinismus bitti diye yani öyle sanmışım 1 hatfa yapabildim anca oda dogru düzgün degil sonra aynı yine devam etti yapamadım 2 buçuk sene oldu hala oldugum yerdeyim çok mutsuzum çok çaresizim şu mesajı yazarken ağlaya ağlaya yazıyorum nie böyle oluyor anlamıyorum artık çocugum olsun istiyorum çünkü yanlızım eşim çalışıyor saatlerce evde tek başıma kalıyorum artık telefon ve televizyon bagımlısı oldum çünkü yapacak bişeyim yok ne yapacagimi bilmiyorum rüyalarımda sürekli bebek görüyorum hayattan sogudum bilmiyorum ama çok mutsuzum bilmiyorum gerçekten nasıl yenicem bilmiyrm hic bisey bilmiyorum ;((((
vahınısöus olup hamıle kaldım onunla alakası yokkı sadece cok acı cekıyordum hic mi girmıyor eşınız ıcınıze

Affınıza sığınıyorum..
Vajinismusu sadece bebek sahibi olabilmek için yenmeye çalışmak doğru bir yaklaşım mı ?
ya ben vajınusmusla hamıle kaldım hıc yapamıyordum degıl cok agrıyordu. ve konu sahını bıraz sperm bıle ve ben bır gun sadece korunmayı unuttum hapımı yanı hamıle kaldım hemen alakaı yok. hıc gırmıyorsa o başkave bu hastalıgı yendım doktorsuz hersey beyınde butıyor bende cok cektım.bende ıyle hıp gerdek olmadı sasırıyorum ılk denemede olanlara:)) ama astim allah sukur agrim yok artik

Bu konularda hiç bilgim yok neredeyse ama bence Problem eşinizde. 2,5 yıldır böyle sürmesinin başka ne açıklaması olabilir.
Siz vajinismus falan değilsiniz.
Bir Türk erkeğinin bu kadar sabırlı olmasına inanamam.​

Son düzenleme:
Bence her şey kafada bitiyor ben evlendiğimde ilk bir hafta kabus gibiydi kendimi vajinismus sandım ağladım sonra kendi cesaretimi topladım kendime inanmam yapabilirim dedim ve yaptım
toplum boyle dusunsene kiz yapmaz yapmaz sonra evleniyorsun hadi yap bakalim o gece beyinde bitiyor tabiki ama o kafaya yerlesmis oluyor birkere

ya ben vajınusmusla hamıle kaldım hıc yapamıyordum degıl cok agrıyordu. ve konu sahını bıraz sperm bıle ve ben bır gun sadece korunmayı unuttum hapımı yanı hamıle kaldım hemen alakaı yok. hıc gırmıyorsa o başkave bu hastalıgı yendım doktorsuz hersey beyınde butıyor bende cok cektım.bende ıyle hıp gerdek olmadı sasırıyorum ılk denemede olanlara:)) ama astim allah sukur agrim yok artik

Sizin adınıza sevindim. Ne mutlu size.. İnşallah herkes kurtulur..

Dogru duzgun olmadi ki hic bilmyrm ama artik cocuk istiyrm sadece
5 yil vajinusmus derdinden sonra 7 yillik evlilikten sonra 40 gunluk melegim var. Dun kirkimiz cikti esim gozume bakiyor iliski icin. Hala kendimi kasiyorum ve pek istemiyorum. Cocuk cok guzel evliligi pekistiriyor ama cok yorucu, bakimsizliktan,uykusuzluktan ve yorgunluktan ölüyorum. Bir de esine vakit ayiramamak,cinsel soğukluk. . Bence once bu sorunu aşmaya calisin. .

2.5 senedir bu sorunla basbasasiniz. Fakat sadece evlliligin basinda gittim diyorsunuz. Demek ki ciddi anlamda bir sorun yaratmiyor.

Ayrica 2.5 senedir esinizle ciddi munasebetiniz yok farkinda misiniz? Bence ilk once bunu sorun edin sonra sira bebege gelsin

Baska doktora da görün.Ne düşünüyorsan çıkar aklından,bu şekilde eşin de uzaklaşmasın senden erkeklerı bılıyosun yanı cınsellk onlar ıcın cok onemlı e kac sene olmus evlenelı bence duzelmelı artık baska doktora da gorun ve sıkıntını guzelce anlat kı yardımcı olsunlar bırsey yok deyıp gondermesınler.

Öncelikle ben eşimi çok seviyorum severek evlendik eşimle bi problemim yok çocuk istiyorum eşimde çok istiyor ve sizleri bilem ama sürekli etrafimda bana cocuk soruyorlar sunu yap bunu yap diye önerilerde bulunuyorlar benim problemin korkuyrm acı hissediyrm yapamyrm kendimi geri cekiyorum

Tabikide sıkıldıgım için çocuk istemiyorum 20 yasindayim cocuguma dort dortluk bakabilirim suna inaniyorum cocugumuz olursa bize cok iyi gelecek

Öncelikle 4 5 ay önce bi konu açtım vajinismus bitti diye yani öyle sanmışım 1 hatfa yapabildim anca oda dogru düzgün degil sonra aynı yine devam etti yapamadım 2 buçuk sene oldu hala oldugum yerdeyim çok mutsuzum çok çaresizim şu mesajı yazarken ağlaya ağlaya yazıyorum nie böyle oluyor anlamıyorum artık çocugum olsun istiyorum çünkü yanlızım eşim çalışıyor saatlerce evde tek başıma kalıyorum artık telefon ve televizyon bagımlısı oldum çünkü yapacak bişeyim yok ne yapacagimi bilmiyorum rüyalarımda sürekli bebek görüyorum hayattan sogudum bilmiyorum ama çok mutsuzum bilmiyorum gerçekten nasıl yenicem bilmiyrm hic bisey bilmiyorum ;((((
İse girmeyi deneseniz?

Öncelikle ben eşimi çok seviyorum severek evlendik eşimle bi problemim yok çocuk istiyorum eşimde çok istiyor ve sizleri bilem ama sürekli etrafimda bana cocuk soruyorlar sunu yap bunu yap diye önerilerde bulunuyorlar benim problemin korkuyrm acı hissediyrm yapamyrm kendimi geri cekiyorum
Peki doktor bir probleminiz yok dediyse vajinismus olduğunu nerden anladın

Tabikide sıkıldıgım için çocuk istemiyorum 20 yasindayim cocuguma dort dortluk bakabilirim suna inaniyorum cocugumuz olursa bize cok iyi gelecek
ıyı gelmıyecek once sorunu aş o koca sana bıraz daha katlanır sonrada kendısıne o işi yapanı bulur. ömrunu boyle surdurcegınımı sanıyorsun bir erkegın.... doktora gıt once care bul. daha 20 yasındasın ılıkısı dahı yasamamısın. bende oluyordu ama acı oluyordu sonra astık. once bırını duzeltkı sonra cocuk düşün bence

Cnm eski konunda çok basitmiş hemen yendim yazmışsın tekrardan nasıl korktun ki

Back