Çocuk istiyosan doktora gitmelisin sanırım sen doktordan da korkuyosunDogru duzgun olmadi ki hic bilmyrm ama artik cocuk istiyrm sadece
Valla helal olsun o kocaya demekki çok seviyor adamesin hic mi sorun etmiyor bunu? nasil dayanmis 2,5 sene canim,tas olsa catlar insan.
Ayni evde baci kardes gibi...esin hic mi sorun etmiyor bunu? nasil dayanmis 2,5 sene canim,tas olsa catlar insan.
Ayni evde baci kardes gibi...
Demek ki adam da durumu kabullenmiş. Uzun yillardir hem deevet oyle gozukuyor..
isin ilginci adam cozmeye de mi ugrasmiyor acaba? cunku genelde erkekler cok gergin olur boyle durumlarda.
benim esim burnundan dumanlar cikarmaya baslar,adam resmen saga sola saldiriranlarim gelmis bununkiler diye..
seni ayakta alkışlıyorum arkadaşım. evlendim çocuğum olsun.. tabiki toplum baskısının sonucu lakin dediğin gibi oyuncak ayı değil bu sağlıklı bir insan yetiştireceksin.Daha evliliğinizde rutin şeyleri oturtmamışken, böyle bir cinsel problem yaşarken bebeği buna dahil etmeye gerek var mı?
Doktora gidebilirsiniz fiziksel ya da psikolojik destek alarak bu durumunuzu yenebilirsiniz.
Tüm bunları yapmıyorken bebeğim olsun canım sıkılıyor düşüncesi yanlış. Bir evlat isteyebilirsiniz hakkınız ancak dünyaya getireceğiniz bebeğin kocaman bir yükle ya da sorumlulukla geleceğini aklınızdan çıkarmamalısınız. Oyuncak ayı değil bu insan yetiştireceksiniz.
başka bir problemin olabilir. troidlerine baktırdın mı? heşimato hastalığı diye bir hastalık var. sinsi ve genetik bir rahatsızlık. cinsel isteksizlik, mutsuzluk,şişmanlama,saç dökülmesi,tırnak kırılması-soyulması,asabiyet,alınganlık... bunlara neden olan bir rahatsızlık. (http://www.immunoterapiturkiye.com/index.php/icerik/hashimato-tiroidit) bu linkten bi göz atabilirsin.İnanirmisnz doktora gitmek istemiyrm ben hic bisey yapmak istemyrm icimden gelmiyor
sevgi,saygı bazı erkeklerde var. yan komşumuz 25 yıldır aynı hastalıkla evliliğini yürütüyor. olmadı yapamadım diyor kadın. ne doktorlar ne tedavi işe yaramadı diyor. iki çocukları var tüp bebekle olmuş. ama dışardan baksanız hiç problemleri yok öyle mutlular. elle ele kol kola işe giderler pazara giderler. kadın öğretmen adam adliyede katip. :) kadın katibim şarkısını söyler eşine arada :) duyulur sesleri çok şenler anlayacağın :)Bu konularda hiç bilgim yok neredeyse ama bence Problem eşinizde. 2,5 yıldır böyle sürmesinin başka ne açıklaması olabilir.
Siz vajinismus falan değilsiniz.
Bir Türk erkeğinin bu kadar sabırlı olmasına inanamam.
toplum baskısını,elalemi boşver. kime ne? çocuk soranlara cevap vermek zorunda değilsin benimde 7 yıl olmadı halada olmuyor kimsede neden olmuyor diye soramıyor neşeme mutluluğuma ortak olmayan derdimede olmasın ki çocuk olmaması dert değil. haaa çocuğum olmuyor ama 3 yaşında bir oğlum var dünya güzeli dünya tatlısı. kimseye birşey açıklamak zorunda değiliz değilsin. kendine sağlığına bak canım. korkun canının yanmasıysa bunuda çözümleri var mutlaka kadınlar kulübünde açılan sayfalara bir göz at tatlımÖncelikle ben eşimi çok seviyorum severek evlendik eşimle bi problemim yok çocuk istiyorum eşimde çok istiyor ve sizleri bilem ama sürekli etrafimda bana cocuk soruyorlar sunu yap bunu yap diye önerilerde bulunuyorlar benim problemin korkuyrm acı hissediyrm yapamyrm kendimi geri cekiyorum
25 yil bunu herkesle paylasiyorlarmi.sevgi,saygı bazı erkeklerde var. yan komşumuz 25 yıldır aynı hastalıkla evliliğini yürütüyor. olmadı yapamadım diyor kadın. ne doktorlar ne tedavi işe yaramadı diyor. iki çocukları var tüp bebekle olmuş. ama dışardan baksanız hiç problemleri yok öyle mutlular. elle ele kol kola işe giderler pazara giderler. kadın öğretmen adam adliyede katip. :) kadın katibim şarkısını söyler eşine arada :) duyulur sesleri çok şenler anlayacağın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?