Vajinismus

herseyimG

canım kocişim :)
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
244
26
38
Öncelikle 4 5 ay önce bi konu açtım vajinismus bitti diye yani öyle sanmışım 1 hatfa yapabildim anca oda dogru düzgün degil sonra aynı yine devam etti yapamadım 2 buçuk sene oldu hala oldugum yerdeyim çok mutsuzum çok çaresizim şu mesajı yazarken ağlaya ağlaya yazıyorum nie böyle oluyor anlamıyorum artık çocugum olsun istiyorum çünkü yanlızım eşim çalışıyor saatlerce evde tek başıma kalıyorum artık telefon ve televizyon bagımlısı oldum çünkü yapacak bişeyim yok ne yapacagimi bilmiyorum rüyalarımda sürekli bebek görüyorum hayattan sogudum bilmiyorum ama çok mutsuzum bilmiyorum gerçekten nasıl yenicem bilmiyrm hic bisey bilmiyorum ;((((

İnanirmisnz doktora gitmek istemiyrm ben hic bisey yapmak istemyrm icimden gelmiyor

Utanmayın çekinmeyin. Bu da herhangi bir rahatsızlık gibi.
Yılmayın evliliğiniz ve en başta kendi mutluluğunuz için mücadele edin.

Dogru duzgun olmadi ki hic bilmyrm ama artik cocuk istiyrm sadece

Çocuk istiyorsunuz ama bence siz eşinize tam olarak ısınamamışsınız. Biraz aşıp sonra korkuların yeniden gelmesine bende anlam veremedim.
Geçmiş olsun ama gereken önemi verin.

Daha evliliğinizde rutin şeyleri oturtmamışken, böyle bir cinsel problem yaşarken bebeği buna dahil etmeye gerek var mı?
Doktora gidebilirsiniz fiziksel ya da psikolojik destek alarak bu durumunuzu yenebilirsiniz.
Tüm bunları yapmıyorken bebeğim olsun canım sıkılıyor düşüncesi yanlış. Bir evlat isteyebilirsiniz hakkınız ancak dünyaya getireceğiniz bebeğin kocaman bir yükle ya da sorumlulukla geleceğini aklınızdan çıkarmamalısınız. Oyuncak ayı değil bu insan yetiştireceksiniz.

Öncelikle 4 5 ay önce bi konu açtım vajinismus bitti diye yani öyle sanmışım 1 hatfa yapabildim anca oda dogru düzgün degil sonra aynı yine devam etti yapamadım 2 buçuk sene oldu hala oldugum yerdeyim çok mutsuzum çok çaresizim şu mesajı yazarken ağlaya ağlaya yazıyorum nie böyle oluyor anlamıyorum artık çocugum olsun istiyorum çünkü yanlızım eşim çalışıyor saatlerce evde tek başıma kalıyorum artık telefon ve televizyon bagımlısı oldum çünkü yapacak bişeyim yok ne yapacagimi bilmiyorum rüyalarımda sürekli bebek görüyorum hayattan sogudum bilmiyorum ama çok mutsuzum bilmiyorum gerçekten nasıl yenicem bilmiyrm hic bisey bilmiyorum ;((((

Affınıza sığınıyorum..
Vajinismusu sadece bebek sahibi olabilmek için yenmeye çalışmak doğru bir yaklaşım mı ?

Back