Vajinismus:)

mnKurabiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
236
62
13
Egzersizle yillar sonra bu illeti yendimm!! Cok mutluyum.. :)
Dra gidemeyen maddi durumu olmayan kendi icinde aşmak durumunda olan bir arkadasa aparat yollayabilirim )
Sıra sizde Allah'ın izni ile..

nasıl yendin anlatabilirmisin 3 ay oldu sadece 3 haftadır esimin parmaklarıyla egzersiz yapabiliorum ama sonuca ulaşamadım evliligim bitecek cok mutsuzum

Merhaba , birbucuk yildir evliyim hic bilmezdim boyle sorunlari . Bir aydir vajinamda sorun bitmiyor. Vajinismus var sanirim. Iliskiye giremiyorum korkuyorum ya boyle girerken sol tarafta bisey igne gibi batiyo olcek gbi hissediyorum esimle sorunlar yasamaya basliyoruz kafayi yicem.doktora gidiyorum igne gbi batyo aciyo ozellkle girerken diyoeum.bisey anlamiyorlar

Egzersizle yillar sonra bu illeti yendimm!! Cok mutluyum.. :)
Dra gidemeyen maddi durumu olmayan kendi icinde aşmak durumunda olan bir arkadasa aparat yollayabilirim )
Sıra sizde Allah'ın izni ile..
canım tebrik ederim çok sevindim bende geçen yıl kurtuldum bu illetten
darısı diğer arkadaşların başına inşallah kurtulurlar bir an önce

Nasil yani muayene olabiliyor iliskiye mi giremiyorsun?

canım nerde oturuyosun izmirdeysen sana doktor önerebilirm ...

Nasil yani muayene olabiliyor iliskiye mi giremiyorsun?
Ilk bikac hafta giremiyordum.son bi iki haftadir girebiliyorum ama sol tarafta sanki bisey var igne gibi batiyo.bi oluyor cokk az acitiyor sorun olmuyor bi oluyor deli gibi acitiyo cikariveriyorum hemen. Doktora diyorum bisey var gbi filan diye anlamiyor bisey yok diyor :/ aci korkusundan icindeki kaslarimin daraldiginida hissediyorum dusunmemeye calisiyorum ama olmuyor :/

Acı ve yanma hissi sen kastigin icin oluyor..acidigi anda dur derin nefes al ve oyle devam et..

nasıl yendin anlatabilirmisin 3 ay oldu sadece 3 haftadır esimin parmaklarıyla egzersiz yapabiliorum ama sonuca ulaşamadım evliligim bitecek cok mutsuzum
Kızlar bende 22 ay çektim şükürler olsun kendiö
Kızlar bende yendim şükürler olsun kendi kendime yardım cı olabilirim

Kızlar bende tam tamına 22 ay çektim bu ileti kendi kendime yendim şükürler olsun isteyen olursa her konuda yardımcı olabilirim kendime mum ile aparat yapıp öyle öyle yendim inanın ödleğin tekiydim ben yaptımsa herkes yapar sadece inanın ParanızA yazık benm okadar imkanım yoktu dr 5000 tl veremezdim iyi ki de verecek imkan olmamış çünkü başardım allah izniyle :)

Tebrikler cnm cok sevindim

Merhaba arkadaşlar ben dört yıllık evliyim ve hala vajinismusu yenemedim.eşimle birbirimizi çok seviyoruz.eşim bu durumu hiçbizaman sorun yapmadı hep destek oldu ama artık çocuğumuz olsun istiyorum daha önce 3seans doktora gittim 4.de çift muayene ücreti isteyince bıraktım ve kendim devam ettim bütün egzersizleri yapıyorum parmak mum hepsini rahat yapıyorum ema eşimle deneyince olmuyo hep sonu hüsranarkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim siz nasıl yendiniz?

P
Bnde senin gibiydim cnm aparat egzersizi ile yendim..sorularin olursa seve seve yardimci olurm..

P

Bnde senin gibiydim cnm aparat egzersizi ile yendim..sorularin olursa seve seve yardimci olurm..
Cevap verdiğin için cok teşekkürederim aparatla oluyuyor cnm ama eşimle olmuyor ucu giriyor sadece gitmiyor çok zorlanınca bırakıyoruz kasmıyorumda kendimi neyapıcamı şaşırdım artık

Cevap verdiğin için cok teşekkürederim aparatla oluyuyor cnm ama eşimle olmuyor ucu giriyor sadece gitmiyor çok zorlanınca bırakıyoruz kasmıyorumda kendimi neyapıcamı şaşırdım artık
Aparat esinin elindeyken denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…