Vajinismus

Kitykit

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2024
47
8
1
Arkadaşlar yaklaşık 7 aylık evliyim ama tam bir birleşme yaşayamadık eşimle normal kadın doğuma doktora gittim ama pek ilgilenmedi benimle doktora vs gittiği halde yenemeyen çok kişi var ve seans ücretleri de aşırı pahalı imkanım yok evde kendi kendine başaran var mı ? Veya Vajinismus olup hamile kalabilen ?

Vajinismusken hamile kalmayi planlamiyorsunuzdur umarim. Buralarda vajinimus gruplari vardi evde kendi yendigini yazan insanlar gormustum biraz karistirin bulursunuz

Bende öyleydim hiç doktora gitmedim şimdi bi bebeğim var normal doğumla doğdu geçti zamanla

Arkadaşlar yaklaşık 7 aylık evliyim ama tam bir birleşme yaşayamadık eşimle normal kadın doğuma doktora gittim ama pek ilgilenmedi benimle doktora vs gittiği halde yenemeyen çok kişi var ve seans ücretleri de aşırı pahalı imkanım yok evde kendi kendine başaran var mı ? Veya Vajinismus olup hamile kalabilen ?
Merhaba daha çok yeni evlisiniz. Bence vajinismus sorununu aşmadan hamile kalmayın. Korunun, önce bu durumun düzelmesini bekleyin ve evliliğinizin tadını çıkarın. Sitede vajinismus grubu var. Başka bir jinekoloji doktoruna gidin mutlaka. Umarım en kısa sürede vajinismusu yenersiniz.

Back
X