Vajinismus

Nasıl başardınz peki özelden konuşabilirmiyiz

Erkeklerin etini bence gozunuzde cok buyutmuşşunuz. O kadar da buyuk deyil penisleri bu arada, hayatta cok daha onemli dertler var afedersin de skilmemeyi bu kadar da takmayin be :)

Merhaba kızlar ben bir buçuk sene önce çaresizlikten her gece ağlıyordum trendyoldan aldığım bir alet sayesinde vajinusmusu yenmeyi başardım ve şuan 5 aylık bir oğlum var bana o kadar çok yardımcı oldunuz ki size çok teşekkür ediyorum yapamayan varsa bana yazabilir ona umut olabilirim bu durumun ne kadar ağır bir yük olduğunu biliyorum

Ben halen çok korkuyorum bana yardımcı olun aparat deniyorum 4 olmuyor
Bende cok korkardım aparatı bırak fıtıl koyamazdım o derece ama yardım aldım ve 4 ayda kendılıgınden duzeldı kadın doguma gıbıp vajınısmus oldugumu soyledım bırıne yonlendırdı saolsun kadın korkmakta bısey olmadıgını zorda olsa ogretti bana

Merhabalar, evet araya regl girince bende de yaşanıyordu bu durum. Ama mutlaka her gün ilişki denemesi yapılmalı. Beyin alışınca vajina kaslarını kontrol etmeye başlıyorsunuz sonrasında. :)

Yemn ederm aynısı gittim muayeneye masadan ağlayarak kalktım asla muayene ettirmedim hala yapamıyorum 1 buçuk senedir evliyim her ramdevuyu iptal edip cesaret edemiyorum kendimden tiksinir oldum sevşmeyle bile ıslanamıyorım artık korkudan

Banada yardımcı olur musunuz nasıl bir yol izlediniz

Yardımcı olur musunuz banada

Merhaba acaba vajinismustan sonra ilişkide zevk alabiliyor musunuz peki ben de yendim ama zevk alamıyorum klitoris dahi

Evet sonunda bende buraya yazmaya geldim :) Şimdi burada bu yazdıklarımı okuyanların hislerini o kadar iyi anlıyorum ve size yardımcı olmak istiyorum ki ..
Ben daha önce evde egzersizlerle kendim denemeye çalıştığım her çalışmada başarısız oldum . Sadece eşimle parmak egzersizlerinde kısmen alabiliyordum ama açıkçası yol yordam bilmeden bu egzersizleri yapmak beni hem daha cok strese soktu hemde en ufak bir korkuda parmak icerideyken kasarsanız tekrar acı hissi olduğu için başa dönüyorsunuz korku artıyor. Biz öyle böyle denerken yavas yavas ben durumun icinden Çıkamaz hale gelmistim ve eşimle doktora gitmem gerektigi konusunda anlastik . Araştıra Araştıra ben benim icin Dr. Murat Ulusoyun en iyisi olduguna karar verdim . Bu reklam icin degil icinize kim siniyorsa gercekten ona gidin . Az para degil, o yüzden lütfen iyi arastırın . Ama ben oraya giderken başaracagimdan yüzde yüz inanarak gittim en ufak bi tereddütüm yoktu . Bunun etkisinden sanıyorum daha önce 1 kulak çöpü dahi alamazken , Doktorum eşliğinde yarım saat icinde 4. Aparata kadar icime aldım . Burada bence en iyi püf nokta icinize aldığınızı 1 kere dahi olsa görmeniz ve hiç acimadigini farketmeniz . Ondan sonra zaten korku tereddüt azaldığı icin yavas yavas aparatı hareket ettiriyorsunuz . Başta yine tabiki biraz cekinerekde olsa eşli denemeye geçiyorsunuz ve hemencik oluyor:)) cocuk oyuncagi gibi geliyor kulaga ama dedigim gibi insan 1 kez aldigini ve acimadigini görünce gerisi cok kolay geliyor. Bana şahsen profesyonel destek şarttı o yüzden bu yolu seçtim . Bu arada kendisi Hipnoterapi yoluyla tedavi ediyor . Bu kısımla ilgili sorusu olan varsa ayrı olarak cevaplarım . BİLİNCİNIZ KAYBOLMUYOR SIZI UYUTMUYOR . NET BILGI . Başardıktan sonraki hissi hepinizin yaşamasını gönülden isterim . Ben çok çektim suan kim varsa bu durumun icinde Allah yardımcısı olsun . Ne sorunuz varsa cevaplamaya hazırım . Basaracaginiza inanın , imkanıniz varsa doktora gidin, yoksada bu platformda ben elimden geldigince cevaplamaya çalışacağım. Kendinize cok iyi bakın .
Dr.Murat Ulusoya da tekrar tesekkurler .( Bu arada kendisi vajinismusla cok uzun yillardir ilgilenen TedX de konusma yapmış ve bu konunun Kitabini yazmış birisi .)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…