merhaba o iki parmakla denedi oldu ama kanama oldu biraz kastıgımdan oluyor sanırım ama nasıl rahatlarım bilmiyorumParmakla devam edin. Acı ilk başta çok anormal değil, kaslar alışık değil çünkü. İlk gün 1 parmak, ikinci gün hazırsanız 2 parmak şeklinde ilerleyin (bence eşiniz/sevgiliniz parmakla denesin ama yine rahatsız olurum diyorsanız siz de yapabilirsiniz ilk günler). Muhakkak ıslanın, onu söylemeye gerek bile yok. Acıyorsa zorlamayın, ikinci üçüncü parmağa geçmeyin hemen
Kanama zardan da olabilir, benim 1 hafta kanamam devam etti kanamanın olmasında sıkıntı yok ilk ilişkilerde yoğun değilse.merhaba o iki parmakla denedi oldu ama kanama oldu biraz kastıgımdan oluyor sanırım ama nasıl rahatlarım bilmiyorum
merhabalar herkese, vajinismus muyum bilmiyorum ama afedersiniz hiç birlesme yasayamadık. denerken müthis bir acı ve yanma hissediyorum hemen geri çekiliyorum o acı varken devam etmem imkansız acının sebebi kasılmam mı bilmiyorum parmağımla yapabiliyorum ama sonrasında tuhaf bi his ve hafif acı hissediyorum. kendimi nasıl rahatlatıcam bana lütfen yardımcı olur musunuzya yaptiysan bana
henuz yapamadım sen ne durumdasın kiYa yaptiysan banada yardım et ne olur
Gittim sağlık durumum iyiiDoktora gittiniz mi belki sağlık sorununuz vardır
Aile evindeyim demiştiniz belki onun baskısını hissettiniz. Ben 5 yıllık evliyim boule bir sıkıntım yok ama geçen bir ay kb delere gittik bir ya da iki kere oldu ilişki farklı bir baskı vardı üstümuzde.Gittim sağlık durumum iyii
Benimki hiç olmuyor otele bile gittim yapamadimmAile evindeyim demiştiniz belki onun baskısını hissettiniz. Ben 5 yıllık evliyim boule bir sıkıntım yok ama geçen bir ay kb delere gittik bir ya da iki kere oldu ilişki farklı bir baskı vardı üstümuzde.
ay pardon bana sormamıssınızDoktora gittiniz mi belki sağlık sorununuz vardır
tam olarak ne yasıyosunuz o anKorkuyorum
1 parmakla once deneyinParmakla devam edin. Acı ilk başta çok anormal değil, kaslar alışık değil çünkü. İlk gün 1 parmak, ikinci gün hazırsanız 2 parmak şeklinde ilerleyin (bence eşiniz/sevgiliniz parmakla denesin ama yine rahatsız olurum diyorsanız siz de yapabilirsiniz ilk günler). Muhakkak ıslanın, onu söylemeye gerek bile yok. Acıyorsa zorlamayın, ikinci üçüncü parmağa geçmeyin hemen
Çözemediyseniz en çok konuştuğumuz topiğe etiketliyim seni. Orada ben ve arkadaslarım destek oluruz sanatam olarak ne yasıyosunuz o an