Vajina girişinden sonra duvar hissi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vajinusmuslu kadınların nerdeyse tamamına yakını hiç masturbasyon yapmadan evlenenler. Hatta masturbasyon yapmayanlar cinsel ilişkiden nasıl bir zevk alacaklarını da bilemiyorlar, orgazmı anlatamıyorsun bile. Bu yüzden çok sağlıklı bir şey olan (kontrollü haftada iki kez) masturbasyonu genç kızlara öneriyorum. Hem isteklilikleri artıyor hem de cinsel enerji boşaltılarak vücut rahatlatılıyor.

Bişey merak ediyorum, ergenlikten itibaren hiç kendinizi keşfetme ihtiyacı duymadınız mı? Yani bir kadının kendi bedenini tanımaması bana çok ilginç geliyor. Yasak ve tabu olarak mı öğretildi?

Şöyle düşünün insanlar vajinal doğumla oradan 3-4 kiloluk çocuk çıkarıyorlar düşündüğünüz kadar dar olabilir mi?
Hanımefendi oradan 3 4 kiloluk çocuk çıktığını biliyorum, kadınlar o doğumda vücudunda kaç kemiğin kırıldığı acıyı hissederek doguruyor bunu biliyormusunuz? Doğum yaptınızmı veya yapanlardan dinledinizmi? Gayet rahat yetiştirildim erkek arkadaşımı ailem hep bildi herhangi bir konuda baskı altında hissetmedim. Psikolojik bir sorun bu kafada çözülmesi gereken.
Ayrıca mast. ile ilişkiye girmek çok farklı şeyler bunun farkındasınızdır umarım

Vajinusmuslu kadınların nerdeyse tamamına yakını hiç masturbasyon yapmadan evlenenler. Hatta masturbasyon yapmayanlar cinsel ilişkiden nasıl bir zevk alacaklarını da bilemiyorlar, orgazmı anlatamıyorsun bile. Bu yüzden çok sağlıklı bir şey olan (kontrollü haftada iki kez) masturbasyonu genç kızlara öneriyorum. Hem isteklilikleri artıyor hem de cinsel enerji boşaltılarak vücut rahatlatılıyor.
Mast. asla sağlıklı bir şey değil bende sizin bunu araştırmanızı öneririm.

Hanımefendi oradan 3 4 kiloluk çocuk çıktığını biliyorum, kadınlar o doğumda vücudunda kaç kemiğin kırıldığı acıyı hissederek doguruyor bunu biliyormusunuz? Doğum yaptınızmı veya yapanlardan dinledinizmi? Gayet rahat yetiştirildim erkek arkadaşımı ailem hep bildi herhangi bir konuda baskı altında hissetmedim. Psikolojik bir sorun bu kafada çözülmesi gereken.
Ayrıca mast. ile ilişkiye girmek çok farklı şeyler bunun farkındasınızdır umarım
Bu kadar tepki vereceğiniz bir şey demedim. Herhangi bir ağrı kesici ya da anestezi almadan normal doğum yaptım ağrı acı olayı bence tabularımızdan ve korkularımızdan kaynaklı şekilde olduğundan fazla hissediliyor. (Her şeyin normal ilerlediği durumlar için) Ben diş ağrısını daha yoğun yaşamıştım. Ağrı eşiğim çok yüksek değildir canım çabuk acır yani ama doğum öyle bağırıp çağırılacak kadar acı veren bişey değildi benim tecrübemde. Çünkü kafamda bunu acı çekilecek bir olay olarak hiç görmedim, böyle görmemek için de destek aldım, okudum, araştırdım. Bu arada kemiğim de daha önce kırıldı yani kemik kırılma acısını da biliyorum ve doğumun bunlarla benzeşimi yok.
cinselliği evlilikle öğreniyorsanız ondan önce hiçbir etkinliğiniz yoksa aç kapa tuşuna basar gibi evlendiğiniz an bu işin uzmanı olmuyorsunuz. Ergenlikten itibaren kendi vücudunuzu tanıyor olsanız neyin nasıl zevk verdiğini az buçuk bilseniz zaten bu konuya bakışınız bana yazdığınız gibi olmazdı. Ne diyim her şey istediğiniz gibi olsun umarım

Mast. asla sağlıklı bir şey değil bende sizin bunu araştırmanızı öneririm.
Bayağı bir araştırdım, dersini verip kitabını yazacak kadar. Masturbasyon özellikle kadınlar için çok önemlidir. Türkiye'deki bir vajinusmus kliniğinin araştırma sonucu; vajinusmus tedavisi için başvuranların %94'ü hayatlarında hiç masturbasyon yapmamışlar, %76'sı oral sexe karşı, %84'ü kendini dindar - muhafazakar olarak tanımlıyor, %92'sinin orgazmdan haberi yok. Bu bilgiler yayınlanmak üzere.
Masturbasyon ile klitorisinizi ve vajenunizi sevmeyi ve önemsemeyi öğrenirsiniz. Cinsel enerjinizi bişaltmıs olursunuz.

Bu kadar tepki vereceğiniz bir şey demedim. Herhangi bir ağrı kesici ya da anestezi almadan normal doğum yaptım ağrı acı olayı bence tabularımızdan ve korkularımızdan kaynaklı şekilde olduğundan fazla hissediliyor. (Her şeyin normal ilerlediği durumlar için) Ben diş ağrısını daha yoğun yaşamıştım. Ağrı eşiğim çok yüksek değildir canım çabuk acır yani ama doğum öyle bağırıp çağırılacak kadar acı veren bişey değildi benim tecrübemde. Çünkü kafamda bunu acı çekilecek bir olay olarak hiç görmedim, böyle görmemek için de destek aldım, okudum, araştırdım. Bu arada kemiğim de daha önce kırıldı yani kemik kırılma acısını da biliyorum ve doğumun bunlarla benzeşimi yok.
cinselliği evlilikle öğreniyorsanız ondan önce hiçbir etkinliğiniz yoksa aç kapa tuşuna basar gibi evlendiğiniz an bu işin uzmanı olmuyorsunuz. Ergenlikten itibaren kendi vücudunuzu tanıyor olsanız neyin nasıl zevk verdiğini az buçuk bilseniz zaten bu konuya bakışınız bana yazdığınız gibi olmazdı. Ne diyim her şey istediğiniz

cinselliği evlilikle öğreniyorsanız ondan önce hiçbir etkinliğiniz yoksa aç kapa tuşuna basar gibi evlendiğiniz an bu işin uzmanı olmuyorsunuz. Ergenlikten itibaren kendi vücudunuzu tanıyor olsanız neyin nasıl zevk verdiğini az buçuk bilseniz zaten bu konuya bakışınız bana yazdığınız gibi olmazdı. Ne diyim her şey istediğiniz gibi olsun umarım

Son düzenleme:
Bende aynı şekilde asla baskıcı bi aileyle yetişmedim ama ilk ilişki korkusu vardı herzaman genelde bunu öğretmenler doktorlar bile yaşayabiliyor,
evlendikden 3 ay sonra anca oldu.
Apartları aldım kegel egzersizleri yaptım 1 ay içinde hallettimmm.
Sonunda bumuymuş gerçekden diyorsun..
apartları tavsiye ederim cidden onlar olmasa yapamazdım aslaaa

Tepki vereceğiniz bir şey demedim diyorsunuz ama hala ısrarla kendini keşfetmekten bahsediyorsunuz.. benim illa bangır bangır mast. yaptım nereden uyarıldığımı kesfettim biliyorummu demem gerekiyor anlamadım.. hala kendini tanımakla cinsel ilişkiyi bir tutuyorsunuz neyse. Sizin adınıza sevindim doğumda acı çekmemek milyonda bir filan görülür. O kadar insan tanıyorum bana denk gelmemişti çok şanslısınız bravo

Bende aynı şekilde asla baskıcı bi aileyle yetişmedim ama ilk ilişki korkusu vardı herzaman genelde bunu öğretmenler doktorlar bile yaşayabiliyor,
evlendikden 3 ay sonra anca oldu.
Apartları aldım kegel egzersizleri yaptım 1 ay içinde hallettimmm.
Sonunda bumuymuş gerçekden diyorsun..
apartları tavsiye ederim cidden onlar olmasa yapamazdım asla

İlaçların yan etkisi olabilirmi acaba aslında kulağa mantıklı geldi kendimi bırakmam kasmamam gerekiyor çünkü farkındayım kafada valla her şey. Alkol kullanmıyoruz ikimizde keşke kullansaydık diyorum bazen😂 ama dini hassasiyet gereği tercihimiz değil. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için evet anlayışlı eşim ama zamanla denemekten vazgeçicek diyede korkuyorum, çünkü genelde yorgun oluyor ben atak yapmadıkça yakınlaşma olmuyor. Kaç ay oldu üzüyor bu durum malesef..
Bu arada alkol , uyuşturucu kremler fln asla işe yaramıyor , herşey kafada bitiyor.. 😀😀 hepsimi denemiş biri olarakk😂

Tabiki gelebiliyor ki ben çift anadal yapmış biriyim.. İnsanlar genel konuşmaya bayılıyor ne yazık ki bilip bilmeden. Atlattığınıza sevindim darısı bana artık

Tabiki gelebiliyor ki ben çift anadal yapmış biriyim.. İnsanlar genel konuşmaya bayılıyor ne yazık ki bilip bilmeden. Atlattığınıza sevindim darısı bana artık
Aynen çoğu okumuş kişiler, köylü bir kızlarda görmedim hiç böyle bir rahatsızlığı..

Umudunuzu kaybetmeyin okadar kolay ki yenmesi 🙏🏻 yeterki inanın, bende çok acı eşiği düşük biriyim. Benim için çok zor birşeydi

Aynen çoğu okumuş kişiler, köylü bir kızlarda görmedim hiç böyle bir rahatsızlığı..

Umudunuzu kaybetmeyin okadar kolay ki yenmesi 🙏🏻 yeterki inanın, bende çok acı eşiği düşük biriyim. Benim için çok zor birşeydi
İlk cümlenizi daha önceden aklımdan geçirdim valla, kırsal kesim anında hamile kalıp boy boy doğuruyor maşallah😁
Kesinlikle kaybetmiyorum vakti zamanı var buna inanıyorum, teşekkür ederim.💖

Mast. asla sağlıklı bir şey değil bende sizin bunu araştırmanızı öneririm
Bayağı bir araştırdım, dersini verip kitabını yazacak kadar. Masturbasyon özellikle kadınlar için çok önemlidir. Türkiye'deki bir vajinusmus kliniğinin araştırma sonucu; vajinusmus tedavisi için başvuranların %94'ü hayatlarında hiç masturbasyon yapmamışlar, %76'sı oral sexe karşı, %84'ü kendini dindar - muhafazakar olarak tanımlıyor, %92'sinin orgazmdan haberi yok. Bu bilgiler yayınlanmak üzere.
Masturbasyon ile klitorisinizi ve vajenunizi sevmeyi ve önemsemeyi öğrenirsiniz. Cinsel enerjinizi bişaltmıs olursunuz.

İki anadal ve masturbasyon zararlı öyle mi?

Merhaba jel sürdükten sonra penis tam vajinanın girişindeyken derin nefes alıp ıkının ve eşinize sizi takip etmesini nefesinizi verirken yavaşca girmesini söyleyin siz de nefes verirken yavaşca ıkınmayı da bırakın hiç hissetmeyeceksiniz bunları başlangıç olarak dilator setiyle de deneyebilirsiniz İnternete uygun fiyata satılıyor ben şok oldum o kadar boşuna beklemişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X