- 2 Nisan 2023
- 76
- 12
- Konu Sahibi pembeajanda
Vajinusmuslu kadınların nerdeyse tamamına yakını hiç masturbasyon yapmadan evlenenler. Hatta masturbasyon yapmayanlar cinsel ilişkiden nasıl bir zevk alacaklarını da bilemiyorlar, orgazmı anlatamıyorsun bile. Bu yüzden çok sağlıklı bir şey olan (kontrollü haftada iki kez) masturbasyonu genç kızlara öneriyorum. Hem isteklilikleri artıyor hem de cinsel enerji boşaltılarak vücut rahatlatılıyor.
Hanımefendi oradan 3 4 kiloluk çocuk çıktığını biliyorum, kadınlar o doğumda vücudunda kaç kemiğin kırıldığı acıyı hissederek doguruyor bunu biliyormusunuz? Doğum yaptınızmı veya yapanlardan dinledinizmi? Gayet rahat yetiştirildim erkek arkadaşımı ailem hep bildi herhangi bir konuda baskı altında hissetmedim. Psikolojik bir sorun bu kafada çözülmesi gereken.Bişey merak ediyorum, ergenlikten itibaren hiç kendinizi keşfetme ihtiyacı duymadınız mı? Yani bir kadının kendi bedenini tanımaması bana çok ilginç geliyor. Yasak ve tabu olarak mı öğretildi?
Şöyle düşünün insanlar vajinal doğumla oradan 3-4 kiloluk çocuk çıkarıyorlar düşündüğünüz kadar dar olabilir mi?
Ayrıca mast. ile ilişkiye girmek çok farklı şeyler bunun farkındasınızdır umarım