Vajinismusu yenen var mı

Keşke yenebilsem.. :KK43: kendimi kaç kere şartlandırdım ama olmadı her defasında ucu değiyor bağıra bağıra sakin ol ordan çocuk çıkıyor dşye kendimi motive edip ıkınıyorum girsin diye ama olmuyor aşırı bir basınç ve yanma hissediyorum sanki ceviz gibi yumru birşey var gibi geliyor parmağımla baktığımda da öyle... Bıktım artık...
Norml öyle birşey hissetmen duvar varmış gibi . Umarım başardım diye yazarsın en kısa zamanda 🤲🏼

Doktora gittim kızlık zarın kalın dedi zaten dışardan bakılınca et parçası gibi görünüyor ama onun dışında fizyolojik birşey yok buda birleşmeye engel değil dedi... Ben canımın yanmasından ziyade birliktelik yaşayamıyorum ki buna müsaade edemiyorum maalesef
Neden terapi almıyorsunuz? Üç beş günde halledilecek mevzu için boşuna sıkıntı çekmişsiniz aylarca.

Arkadaşlar 1 yıldır evliyim ne yaptımsa bu sorunu bir türlü yenemedim evde bu problemi yenen var mı ne yapabilirim yardım edin... 4 ay denedikten sonra eşim zorlayarakta olsa ucunu sokup bekaretimi bozdu ama yanaltıramıyorum bile felaket bir ağrı yanma hissediyorum duvar var gibi geliyor, bazı hikayeleri okuyarak bazı videolar izleyerek geöen aynada orta parmağımın bir boğumunu soktum herhangi vir acı hissetmedim ama tuhaf bir his vardı ileri gidemedim duvar var gibiydi ama bundan cesaretle eşimle kendimi sakinleştire sakinleştire ucundan bir tık daha soktu içime çıktı ama aşırı yanma ve ağrı vardı akşama kadar devam etti akşam tekrar deneyelim alışıyım dedim ama o yanmadan ucunu değdiremedim bile... Ne yapayım bilmiyorum çok çaresiz kaldım. Lütfen yardım edin.
Ben neler çektim bu dertten… hatta bu platforma bu konuya teşekkür için girdim çünkü yendim… Allah’a hamd olsun ki burca ki okuduklarım sayesinde yendim. Darısı sana inşallah sen de yenersin. 1,5 yılım gitti benim de ayrılmayı bile düşündüm kaç kez ama ahhh ahhhh çok kolaymış çok basitmiş sen de öyle diyeceksin.

Terapi ile halletmiştim ben. Çokta basit olmuştu şuan düşününce komik geliyor o . Umarım en kısa zamanda atlatırsın. Bunu atlatan bir arkadaşım normal doğum yapmıştı i😊 kafamızda büyüttüğümüz bir olay malesef

Benimki sadece psikolojik değildw bir de fizyolojikmiş onu demek istedim

X