Vajinismus

Merhaba bir kadin dogum doktoruna gorundunuz mu ? Yani vajinusmus oldugunuzu doktor mu soyledi ? Eger gitmediyseniz once bir doktora gorunun derim fiziksel bir sorun ya da vs var mi diye

Merhabalar ilk olarak ne kadar süredir bunu yaşıyorsunuz ?
doktor muanesi oldunuz mu ?
ben vajinismusu yenenlerdenim seni çok iyi anlıyorum

Yardım edin lütfen ne yapıcağımı anlamıyorum bilmiyorum yazılanların çoğunu okudum başaran herkesten bir küçük yardım istiyorum bende başarmak istiyorum
Kuzum bende yeni yenenlerdenim doktora felanda gitmedim kendim bi şekilde başardım kafada bitiyor rahat bırak kendini seni cok iyi anlıyorum

Kuzum bende yeni yenenlerdenim doktora felanda gitmedim kendim bi şekilde başardım kafada bitiyor rahat bırak kendini seni cok iyi anlıyorum
Nasıl bitirdiniz yani doktora gitmek istemiyorum Şu an gidebilecek bir durumum yok olsa bile gidemem ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun

Yardım edin lütfen ne yapıcağımı anlamıyorum bilmiyorum yazılanların çoğunu okudum başaran herkesten bir küçük yardım istiyorum bende başarmak istiyorum
Bende yardım etmek isterim sorularınızı özelden cevaplayabilirim. Maddi olarak anlıyorum ama sakın ha çekinip gitmek istemiyorum demeyin. Hiç çekinecek bir durum yok.

X