- 9 Mart 2021
- 4
- 2
- Konu Sahibi korkuyorum1
Yardım edin lütfen ne yapıcağımı anlamıyorum bilmiyorum yazılanların çoğunu okudum başaran herkesten bir küçük yardım istiyorum bende başarmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yardımcı olablirim sana ne durumdasın canım daha önce hiç doktora gittin miYardım edin lütfen ne yapıcağımı anlamıyorum bilmiyorum yazılanların çoğunu okudum başaran herkesten bir küçük yardım istiyorum bende başarmak istiyorum
Kuzum bende yeni yenenlerdenim doktora felanda gitmedim kendim bi şekilde başardım kafada bitiyor rahat bırak kendini seni cok iyi anlıyorumYardım edin lütfen ne yapıcağımı anlamıyorum bilmiyorum yazılanların çoğunu okudum başaran herkesten bir küçük yardım istiyorum bende başarmak istiyorum
Nasıl bitirdiniz yani doktora gitmek istemiyorum Şu an gidebilecek bir durumum yok olsa bile gidemem ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olunKuzum bende yeni yenenlerdenim doktora felanda gitmedim kendim bi şekilde başardım kafada bitiyor rahat bırak kendini seni cok iyi anlıyorum
Hayır doktora gitmedim ben böyle bir şeyin olduğunun farkında bile değildim dün araştırmaya başladım bi anda vajinismus yazdı okudum tüm gece baktım araştırdımBen yardımcı olablirim sana ne durumdasın canım daha önce hiç doktora gittin mi
Yaklaşık 4-5 aydır bir kaç deneme sonucu olmadı Doktora gitmedimMerhabalar ilk olarak ne kadar süredir bunu yaşıyorsunuz ?
doktor muanesi oldunuz mu ?
ben vajinismusu yenenlerdenim seni çok iyi anlıyorum
Özele gel anlatıyımNasıl bitirdiniz yani doktora gitmek istemiyorum Şu an gidebilecek bir durumum yok olsa bile gidemem ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun
Bende yardım etmek isterim sorularınızı özelden cevaplayabilirim. Maddi olarak anlıyorum ama sakın ha çekinip gitmek istemiyorum demeyin. Hiç çekinecek bir durum yok.Yardım edin lütfen ne yapıcağımı anlamıyorum bilmiyorum yazılanların çoğunu okudum başaran herkesten bir küçük yardım istiyorum bende başarmak istiyorum
Banada anlatın lutfenÖzele gel anlatıyım
Bana da anlatır misinizÖzele gel anlatıyım
Mesaj atarsanız anlatrmBana da anlatır misiniz
Banada yardımcı olur musunuzÖzele gel anlatıyım
Banada yardımcı olabilirmisiniz?Özele gel anlatıyım
Merhaba bende bir süre bu rahatsızlığı çektim.Kendim aparatlar sayesinde yendim.İstersen sana da yardımcı olurumBanada yardımcı olabilirmisiniz?
Ben sanki onları kullanamam gibi geliyorMerhaba bende bir süre bu rahatsızlığı çektim.Kendim aparatlar sayesinde yendim.İstersen sana da yardımcı olurum
Hayır yaparsın kendine güven yeter ki kararlı ol imkansız değilBen sanki onları kullanamam gibi geliyor