• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

Dilatörü vajinaya sokunca kan gelmiyor mu?
Neden kan gelsin ki 😊 işte bilinç altımızda yalan yanlış şeyler yüzünden cinselliği eziyet haline getiriyoruz.Hymen dediğimiz zar diye birşey yok aslında sadece vajınanın 1.5cm içindeki kan pıhtıcıklarıdır.Kanama da genelde aşırı zorlama sebebiyle oluyor.

Neden kan gelsin ki 😊 işte bilinç altımızda yalan yanlış şeyler yüzünden cinselliği eziyet haline getiriyoruz.Hymen dediğimiz zar diye birşey yok aslında sadece vajınanın 1.5cm içindeki kan pıhtıcıklarıdır.Kanama da genelde aşırı zorlama sebebiyle oluyor.
Teşekkür ederim. Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Merhabalar bende vajinismusla 1 yıl geçirdim ve bana pahalı gelen bir ücret karşılığında tedavi gördüm ama kesinlikle gerek yok o kadar para vermenize özelden yazarsanız benim tedavi yöntemimi açıklarım umarım size de faydası olur.
merhaba bu konuda yardımcı olabilir misiniz :(

Doktor zaten gun gun planlamis herseyi. Ilk gun sohbet ettik psiikolojik de tedavi etti yani. Vajinayi tanıttı. Recete verdi bikac krem fln aldim eczaneden. Odev verdi eve. Her gun muzik dinleyip nefes egzersizi vs yaptim. Sonra 2. Gun tedavi başladı. Aparat ile calistik. Aparat cok kolay inan gozun korkmasin. Aşırı cesaretleniyorsun. Her gun doktor ile ne yaptiysak evde aynisini yapmami istedi ve tum aparatlari fln verdi. Hepsini bir bir uyguladm. Cok ayrinti var acikcasi. Ama her gun daha kalin aparat ile calistik. Ve 5. Gun aparati cikartip direk penisi aldimm .. o an dunya benim oldu yanii.
Hangi kremleri aldın cnm?

Merhabalar çık büyük derecede vajinismusum evleneli 3 ay oldu hiçbir şekilde eşime izin vermiyorum hep ittiriyorum bunu nasıl yenebilirim ve çocuk sahibi olmak istiyorum ama çok korkuyorum yardıma ihtiyacım var vajinismusu yenenler nasıl yendi acaba

Merhabalar çık büyük derecede vajinismusum evleneli 3 ay oldu hiçbir şekilde eşime izin vermiyorum hep ittiriyorum bunu nasıl yenebilirim ve çocuk sahibi olmak istiyorum ama çok korkuyorum yardıma ihtiyacım var vajinismusu yenenler nasıl yendi acaba
Canım özelden yaz bende yeneli 4 ay oldu çok şükür elimden gelidgince yardım edeyim

Back
X