• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

Anladim canim ben de alttan falan muayene olabiliyorum hiç sıkıntı yok hatta doktor vaji değilsin dedi, ama esli zorlaniyodum 4. Aparat kolay oluyo eslide yarim oldu insallah tamami da olur bende bebis istitiyorum☺️
Ooo maşallah sen baya ilerlemişsin canım😊 Eşli denemeye çalış hep bence inşallah en kısa zamanda da hamile kalırsın🙏

Tabikide bu kötü bi hastalık ve çocuk sahibi olmak istiyorum eşimde istiyor bi yerle görüştüm fiyat çok fazla geldi evde kendisi yenende çok ama ben hiçbir şekilde parmağımı bile götüremiyorum
Eğer parmağınızı bile götüremeyecek seviyedeyseniz ki bende öyleydim dilatör de sizin için pek faydalı olmayacaktır. Ben psikoloğa gittim hipnoterapi yöntemi ile yendim 1 günde kurtuldum. Bi araştırın isterseniz.

Aynen öyle yumurtlama günümdü de galiba hiç aklımızda yokken oldu hiç beklemiyordum.
Eğer parmağınızı bile götüremeyecek seviyedeyseniz ki bende öyleydim dilatör de sizin için pek faydalı olmayacaktır. Ben psikoloğa gittim hipnoterapi yöntemi ile yendim 1 günde kurtuldum. Bi araştırın isterseniz.
Evet o dereceyim psikologa mı gideyim o nasıl bi yöntem

Merhabalar çık büyük derecede vajinismusum evleneli 3 ay oldu hiçbir şekilde eşime izin vermiyorum hep ittiriyorum bunu nasıl yenebilirim ve çocuk sahibi olmak istiyorum ama çok korkuyorum yardıma ihtiyacım var vajinismusu yenenler nasıl yendi acaba
Bende 1 bucuk yillik evliyim ve vajinismustum. 4 ay iliskiye giremedim her günüm zehirdi her gun ağlıyordum beterdiiii. Doktora gittim ve yendim canim. Doktora gitmeni oneririm ama asla siradan bir kadin dogum doktoruna degil. Vajinismus tedavisi veren ozel kadin dogum doktorlari var . Yasadigin sehirdeki vajinismus tedavisi yapan doktoru bul arastir ve ona gitt .benim hatam 2 kez normal bir kadin dogumcuya gitmemdi. Hic tecrubeleri yoktu boyle hastalari olmasmdigindan bana sacma sapan plarmak egzersizi vermisti. Ben zaten parmak ile yapabilsem normal iliski yapardim. Asla yapamadim. En son ankarada yasiyorum ankarada vajinismus tedavisi yazdim google ye. Cikan doktorlari tek tek arastirdim ve gittim. Asla parmak olmadan tedavi oldm ve 5 gunde yendim. Evet ozel doktor oldugu icin pahali oluyor ama ucret gozumde yoktu. Su an coook rahatim. Gecmis olsn insallah tedavini olur atlatirsin. Senin halimdem ancak vajinismus gecirenler anlar..

Evet o dereceyim psikologa mı gideyim o nasıl bi yöntem
Hayır aşılabilir ılerı dereceysenız bıle asamaları var ben de yendim dilatorle. Herkes 1 gunde hıpnoterapı ıle yenemez ama dılator kesın sonuc verır. Bana yaz istersen anlatırım yaptıgım seylerı

Merhabalar bende vajinismusla 1 yıl geçirdim ve bana pahalı gelen bir ücret karşılığında tedavi gördüm ama kesinlikle gerek yok o kadar para vermenize özelden yazarsanız benim tedavi yöntemimi açıklarım umarım size de faydası olur.
Bana da yazar misiniz özelden 5 ay oldu evleneli ama henuz esimle tam bir birliktelik yasayamadik su an ekonomik açidan psikologa da gidemiyorum iş yerimiz kisitlamalar sebebiyle kapandi lutfen yardimci olun zor durumdayim

Kliniklerde yapılan tedavide sizin evde yapacağınız tedaviyle tamamen aynı cesaretinizi toplayın yapamam olmuyor kelimelerini çıkartın sizin gibi çok kadın var gelip gecici bir hastalık başarablirsiniz💕
Katılıyorum. Keşke daha erken dilatör alsaymışım diyorum ben de. O kadar kolay oldu ki. Dile kolay 2 yıl sonra bir ayda yendim ne çok acı çekmişim durduk yere ve eşime ne kadar haksızlık yapmışım.

Kızlar merhaba ben yeni geldim aranıza aslında geçen yıl gelmiştim ama banlandım çenemi tutamayınca 🤣🤣 Şimdi tekrar üyeliğim aktif edildi, direkt bu konuyu buldum size yazmak için. Vajinismus tedavisi görürken, tedavi dediysem bir kere psikologa gittim parmak egzersizi önerdi kendim yaptım yani, hamile kaldım araya gebelik girdi derken yine yapamadım falan. Oğlum oldu bir kaç ay önce, ama nasıl diyeyim hala birşey eksik tam aile gibi hissetmiyordum bizi hep içim buruktu 2 yıl geçince eşim de artıj anlayış göstermekten kaçınır oldu. Sürekli işe yaramaz vs diyip durmaya başladı. Hem kırılıyordum hem de hak veriyordum ona. Çünkü sonuçta cinsellik bir ihtiyaç olmayınca gerginlik de yaratıyor hormonların etkisiyle. O da kırar sonra elimde değil der özür dilerdi. Bir süre sonra baskı yapmayı tamamen bıraktı asker arkadaşı gibiydik 🤣 dedim bu böyle olmayacak zaten parmak yapıyorum ama o da mırın kırın ede ede. Doktora gitme imkanım da yok. Vs her neyse araştırdım bir dilatör seti sipariş ettim. 4 tane farklı kalınlıkta çubuk ben parmak az çok yaptığım için direkt 3 ten başladım baktım 2. gün başardım hemen 4 e geçtim. Her gün bebek uyuyunca 5 dk sadece yaptım ve sadece 1 hafta sonra eşimle birlikte olduk. O bile o kadar şaşırdı ki sıfır gerginlik ve korku. 2 yıl boşuna çekmişim dedim o acıları. İnanın değmiyor. Ben okumuş bir cahilim bu konuda. Ailem hep sağlıkçı ama o bölgede ne var ne yok kendim öğrendim evlenince. Ah bu dayatmalar, gelenekler, baskılar.. Lütfen lütfen en lütfen pes etmeyin. Yuvanızı yeniden kurmak için biraz cesaret sadece.

bir süre bende bu sorunla yaşadım. öncelikle bedensel bir sorun olmadığını öğrenmeniz için kadın doğum doktoruna gitmenizi öneririm. daha sonra ne kadar zor olsa da eşinize karşı rahatlamaya çalışın. yakınlaşmaya başladıktan hemen sonra denemeyin bir süre yakın temaslarda bulunun yavaş yavaş. kendinizi hazır hissettiğiniz zaman deneyin. hazır hissetmeden denemek en çok yapılan hatalardan. sorunumu yenmeden önce uzun süre bu forumu okudum hatta anestezi spreyi ve kayganlaştırıcı kullanarak denedim. sorunumu yendikten sonra aslında bunlara pek gerek olmadığını sadece rahatlamam gerektiğini anladım. size tavsiyem kendinizi hazır hissetmeden denememeniz gerekirse cinsel içerikli filmler izleyerek bunun normal olduğunu kabullenmeye çalışın.

Bu arada ben vajiyi yenmeye çalışırken hamile kaldım nasıl oldu bilmiyorum ama oldu hatta sezeryan doğum yaptım 1 yaşında kızım var🙏🙏🙏
Nasil oldu o çok afedersiniz içine girmeden mi yaa ben öluyorum bebek dıye ağlıyorum hergun lütfen bana anlat vajınısmus canı cehenneme bir bebegım olsun eşimle sadece onu istiyoruz hiç beraber olmadım kızım hala ve 1.5 senelik evlıyım doktor hacı hoca bırakmadım ama olmadı ve kılnık çok para istiyor onada durumum yook lütfen nasıl oldu ben bı bebegım olsun istiyorum

Nasil oldu o çok afedersiniz içine girmeden mi yaa ben öluyorum bebek dıye ağlıyorum hergun lütfen bana anlat vajınısmus canı cehenneme bir bebegım olsun eşimle sadece onu istiyoruz hiç beraber olmadım kızım hala ve 1.5 senelik evlıyım doktor hacı hoca bırakmadım ama olmadı ve kılnık çok para istiyor onada durumum yook lütfen nasıl oldu ben bı bebegım olsun istiyorum
Çok acil sakinleşmelisin. Hepimiz bebek istiyoruz ama oyle ya da boyle vajinismusu yendik ondan sonra bebek. Ruhen çok yıpranirsiniz böyle.
Neden olmadi dilatör setler işe yaramadi mi mesela. 1,5 yil olmuş ama 1 ayda halledilebilir gerekirse. Hacı hocayla alakasini anlamadim ama dilatörle basaramayan yok neredeyse.

Çok acil sakinleşmelisin. Hepimiz bebek istiyoruz ama oyle ya da boyle vajinismusu yendik ondan sonra bebek. Ruhen çok yıpranirsiniz böyle.
Neden olmadi dilatör setler işe yaramadi mi mesela. 1,5 yil olmuş ama 1 ayda halledilebilir gerekirse. Hacı hocayla alakasini anlamadim ama dilatörle basaramayan yok neredeyse.
Dediğiniz dilatör almadım yanı onu alabilecek yerde değiliz imkanlar kısıtlı eşim parmak yapıyor ama oda az yarısı bile değil ya ben çok kötüyüm panik atak yaşadım yanı inanılmaz derecede PSKOLOJIM bozuk eşim askeri personel öyle çık al gel git yok bizde birde köyde olunca imkanlar berbat doktorlara gittim saçma sapan şeyler verdiler hiç bir işe yaramadı şimdi de bi sprey varmış onu kullanmak istiyorum ama nasıl

Dediğiniz dilatör almadım yanı onu alabilecek yerde değiliz imkanlar kısıtlı eşim parmak yapıyor ama oda az yarısı bile değil ya ben çok kötüyüm panik atak yaşadım yanı inanılmaz derecede PSKOLOJIM bozuk eşim askeri personel öyle çık al gel git yok bizde birde köyde olunca imkanlar berbat doktorlara gittim saçma sapan şeyler verdiler hiç bir işe yaramadı şimdi de bi sprey varmış onu kullanmak istiyorum ama nasıl
Ve eşim de bilmiyor aynı zamanda biz ilişkinin nerde gerçekleştıgını yenı ogrendık

Bende 1 bucuk yillik evliyim ve vajinismustum. 4 ay iliskiye giremedim her günüm zehirdi her gun ağlıyordum beterdiiii. Doktora gittim ve yendim canim. Doktora gitmeni oneririm ama asla siradan bir kadin dogum doktoruna degil. Vajinismus tedavisi veren ozel kadin dogum doktorlari var . Yasadigin sehirdeki vajinismus tedavisi yapan doktoru bul arastir ve ona gitt .benim hatam 2 kez normal bir kadin dogumcuya gitmemdi. Hic tecrubeleri yoktu boyle hastalari olmasmdigindan bana sacma sapan plarmak egzersizi vermisti. Ben zaten parmak ile yapabilsem normal iliski yapardim. Asla yapamadim. En son ankarada yasiyorum ankarada vajinismus tedavisi yazdim google ye. Cikan doktorlari tek tek arastirdim ve gittim. Asla parmak olmadan tedavi oldm ve 5 gunde yendim. Evet ozel doktor oldugu icin pahali oluyor ama ucret gozumde yoktu. Su an coook rahatim. Gecmis olsn insallah tedavini olur atlatirsin. Senin halimdem ancak vajinismus gecirenler anlar..
Nasıl yendin bizede anlatırımısın

Merhabalar bende vajinismusla 1 yıl geçirdim ve bana pahalı gelen bir ücret karşılığında tedavi gördüm ama kesinlikle gerek yok o kadar para vermenize özelden yazarsanız benim tedavi yöntemimi açıklarım umarım size de faydası olur.
Nasıl yendiniz bizede anlatırmısınız

Merhaba parmak egzersizleriyle mi yendiniz acaba ? Parmak egzersizleriyle yendiyseniz aşamalarını yazar mısınız ?
Dilatör setle yendim canım kendi kendime ben ama öncesinde bir kadın doğum uzmanına gittim fizyoljik olmadığı kesinleşince yaptım🙏🏻

Back
X