• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

murcig

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
59
18
8
30
Merhabalar çık büyük derecede vajinismusum evleneli 3 ay oldu hiçbir şekilde eşime izin vermiyorum hep ittiriyorum bunu nasıl yenebilirim ve çocuk sahibi olmak istiyorum ama çok korkuyorum yardıma ihtiyacım var vajinismusu yenenler nasıl yendi acaba

Merhabalar çık büyük derecede vajinismusum evleneli 3 ay oldu hiçbir şekilde eşime izin vermiyorum hep ittiriyorum bunu nasıl yenebilirim ve çocuk sahibi olmak istiyorum ama çok korkuyorum yardıma ihtiyacım var vajinismusu yenenler nasıl yendi acaba
Imkaniniz varsa oncelikli olarak bir terapiste gidin derim. Sorunun kaynagi bulunmali oncelikle. Gidemiyorsaniz internette dilator setler satılıyor. Onlardan edinin. Evde kademe kademe çalışın. Siz siparisi verin. Urunler gelince ben detayli olarak ozeldem anlatirim size.

Ben parmak egzersizi bile yapamıyorum o dilatorle adla yapamam ki yani parmağımı bile oraya götüremiyorum

Ben parmak egzersizi bile yapamıyorum o dilatorle adla yapamam ki yani parmağımı bile oraya götüremiyorum
O zaman psikoloğa gideceksiniz. Bunu yapmak zorundasiniz. Bu da kırık çıkık gibi bir hastalik. Oara biriktirip guvenilir bir psikolog bulmalisiniz. Oncelikle psikoterapi yapar. Sonra hipnoterapi ile kaynağına iner.

Tabikide bu kötü bi hastalık ve çocuk sahibi olmak istiyorum eşimde istiyor bi yerle görüştüm fiyat çok fazla geldi evde kendisi yenende çok ama ben hiçbir şekilde parmağımı bile götüremiyorum

Tabikide bu kötü bi hastalık ve çocuk sahibi olmak istiyorum eşimde istiyor bi yerle görüştüm fiyat çok fazla geldi evde kendisi yenende çok ama ben hiçbir şekilde parmağımı bile götüremiyorum
Kuzu vajinismus bende yenenlerdenim aşama aşama anlatabilirim doktora gitmedim herşey dilatör sayesinde oldu diyebilirim

Özelden yazablrmsnz lütfen artık kafayı yicem bu hastalıktan yenmek istiyorum

Merhabalar bende vajinismusla 1 yıl geçirdim ve bana pahalı gelen bir ücret karşılığında tedavi gördüm ama kesinlikle gerek yok o kadar para vermenize özelden yazarsanız benim tedavi yöntemimi açıklarım umarım size de faydası olur.

Kliniklerde yapılan tedavide sizin evde yapacağınız tedaviyle tamamen aynı cesaretinizi toplayın yapamam olmuyor kelimelerini çıkartın sizin gibi çok kadın var gelip gecici bir hastalık başarablirsiniz💕

Bende herşeyi denedim ama dilatör seti en iyisi cesaretini toplayip dene derim henüz tamamen vajiyi yenemesemde dilatör setinde en son aparattayim. İnşallah az kaldı en sonuncusunuda yapsam benden mutlusu olmayacak. Çünkü hepsini yaptıkça daha çok cesaret geliyor aaa yapaniliyorum bişey yokmuş hiç acimiyor diye kendi kendime mutlu oluyorum hepimiz yeneriz inşallah 😊

Bu arada ben vajiyi yenmeye çalışırken hamile kaldım nasıl oldu bilmiyorum ama oldu hatta sezeryan doğum yaptım 1 yaşında kızım var🙏🙏🙏

Allah bagislasin kizinizi:) peki hamilelik süreci nasil gecti canim muayene falan ettiler mi hic alttan bir de doktorunuz biliyo muydu vajiyi
Amin teşekkür ederim. Hamilelik süreci pek iyi geçmedi. Plansız bir hamilelik ve vajinismus olduğum için korkularim çoktu. Muayene nasıl olurum ya normal doğum olursa felaket senaryolari yazdim hep 9 ay boyunca psikolojim iyi değildi. Ama Allaha çok şükür herşey iyi gitti. Doktorumlada konuştum baştan muayene etti ama bişey yapmadi sadece baktı anladı zaten. Sonra sezeryan olacağına kendi karar verdi. Alttan muayeneleride kabul etmedim doktorum biliyordu herşeyi. Vajinismusu tamamen yenemeyenlere hamilelik önermem yaşadım gördüm psikolojileri bozulabilir.

Amin teşekkür ederim. Hamilelik süreci pek iyi geçmedi. Plansız bir hamilelik ve vajinismus olduğum için korkularim çoktu. Muayene nasıl olurum ya normal doğum olursa felaket senaryolari yazdim hep 9 ay boyunca psikolojim iyi değildi. Ama Allaha çok şükür herşey iyi gitti. Doktorumlada konuştum baştan muayene etti ama bişey yapmadi sadece baktı anladı zaten. Sonra sezeryan olacağına kendi karar verdi. Alttan muayeneleride kabul etmedim doktorum biliyordu herşeyi. Vajinismusu tamamen yenemeyenlere hamilelik önermem yaşadım gördüm psikolojileri bozulabilir.
Anladim canim peki yenebildin mi

Tam değil araya hamilelik falan girdi çocukla ilgilenmek derken şimdi kaldığım yerden devam ediyorum.
Anladim canim ben de alttan falan muayene olabiliyorum hiç sıkıntı yok hatta doktor vaji değilsin dedi, ama esli zorlaniyodum 4. Aparat kolay oluyo eslide yarim oldu insallah tamami da olur bende bebis istitiyorum☺️

Back
X