Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Imkaniniz varsa oncelikli olarak bir terapiste gidin derim. Sorunun kaynagi bulunmali oncelikle. Gidemiyorsaniz internette dilator setler satılıyor. Onlardan edinin. Evde kademe kademe çalışın. Siz siparisi verin. Urunler gelince ben detayli olarak ozeldem anlatirim size.Merhabalar çık büyük derecede vajinismusum evleneli 3 ay oldu hiçbir şekilde eşime izin vermiyorum hep ittiriyorum bunu nasıl yenebilirim ve çocuk sahibi olmak istiyorum ama çok korkuyorum yardıma ihtiyacım var vajinismusu yenenler nasıl yendi acaba
O zaman psikoloğa gideceksiniz. Bunu yapmak zorundasiniz. Bu da kırık çıkık gibi bir hastalik. Oara biriktirip guvenilir bir psikolog bulmalisiniz. Oncelikle psikoterapi yapar. Sonra hipnoterapi ile kaynağına iner.Ben parmak egzersizi bile yapamıyorum o dilatorle adla yapamam ki yani parmağımı bile oraya götüremiyorum
Kuzu vajinismus bende yenenlerdenim aşama aşama anlatabilirim doktora gitmedim herşey dilatör sayesinde oldu diyebilirimTabikide bu kötü bi hastalık ve çocuk sahibi olmak istiyorum eşimde istiyor bi yerle görüştüm fiyat çok fazla geldi evde kendisi yenende çok ama ben hiçbir şekilde parmağımı bile götüremiyorum
Merhabalar bende vajinismusla 1 yıl geçirdim ve bana pahalı gelen bir ücret karşılığında tedavi gördüm ama kesinlikle gerek yok o kadar para vermenize özelden yazarsanız benim tedavi yöntemimi açıklarım umarım size de faydası olur.Merhabalar çık büyük derecede vajinismusum evleneli 3 ay oldu hiçbir şekilde eşime izin vermiyorum hep ittiriyorum bunu nasıl yenebilirim ve çocuk sahibi olmak istiyorum ama çok korkuyorum yardıma ihtiyacım var vajinismusu yenenler nasıl yendi acaba
Ben de dilator yapiyorum ama esli hala olmadi yarim oluyor gerisi ilerlemiyor bana da yardimci olur musunuzKuzu vajinismus bende yenenlerdenim aşama aşama anlatabilirim doktora gitmedim herşey dilatör sayesinde oldu diyebilirim
Tabi yardımcı olurum özelden yazın mutlakaBen de dilator yapiyorum ama esli hala olmadi yarim oluyor gerisi ilerlemiyor bana da yardimci olur musunuz
Kliniklerde yapılan tedavide sizin evde yapacağınız tedaviyle tamamen aynı cesaretinizi toplayın yapamam olmuyor kelimelerini çıkartın sizin gibi çok kadın var gelip gecici bir hastalık başarablirsinizTabikide bu kötü bi hastalık ve çocuk sahibi olmak istiyorum eşimde istiyor bi yerle görüştüm fiyat çok fazla geldi evde kendisi yenende çok ama ben hiçbir şekilde parmağımı bile götüremiyorum
Nasıl kaldınız ki eşinizle yaparken mi kaldınızBu arada ben vajiyi yenmeye çalışırken hamile kaldım nasıl oldu bilmiyorum ama oldu hatta sezeryan doğum yaptım 1 yaşında kızım var![]()
Aynen öyle yumurtlama günümdü de galiba hiç aklımızda yokken oldu hiç beklemiyordum.Nasıl kaldınız ki eşinizle yaparken mi kaldınız
Allah bagislasin kizinizi:) peki hamilelik süreci nasil gecti canim muayene falan ettiler mi hic alttan bir de doktorunuz biliyo muydu vajiyiAynen öyle yumurtlama günümdü de galiba hiç aklımızda yokken oldu hiç beklemiyordum.
Amin teşekkür ederim. Hamilelik süreci pek iyi geçmedi. Plansız bir hamilelik ve vajinismus olduğum için korkularim çoktu. Muayene nasıl olurum ya normal doğum olursa felaket senaryolari yazdim hep 9 ay boyunca psikolojim iyi değildi. Ama Allaha çok şükür herşey iyi gitti. Doktorumlada konuştum baştan muayene etti ama bişey yapmadi sadece baktı anladı zaten. Sonra sezeryan olacağına kendi karar verdi. Alttan muayeneleride kabul etmedim doktorum biliyordu herşeyi. Vajinismusu tamamen yenemeyenlere hamilelik önermem yaşadım gördüm psikolojileri bozulabilir.Allah bagislasin kizinizi:) peki hamilelik süreci nasil gecti canim muayene falan ettiler mi hic alttan bir de doktorunuz biliyo muydu vajiyi
Anladim canim peki yenebildin miAmin teşekkür ederim. Hamilelik süreci pek iyi geçmedi. Plansız bir hamilelik ve vajinismus olduğum için korkularim çoktu. Muayene nasıl olurum ya normal doğum olursa felaket senaryolari yazdim hep 9 ay boyunca psikolojim iyi değildi. Ama Allaha çok şükür herşey iyi gitti. Doktorumlada konuştum baştan muayene etti ama bişey yapmadi sadece baktı anladı zaten. Sonra sezeryan olacağına kendi karar verdi. Alttan muayeneleride kabul etmedim doktorum biliyordu herşeyi. Vajinismusu tamamen yenemeyenlere hamilelik önermem yaşadım gördüm psikolojileri bozulabilir.
Tam değil araya hamilelik falan girdi çocukla ilgilenmek derken şimdi kaldığım yerden devam ediyorum.Anladim canim peki yenebildin mi
Anladim canim ben de alttan falan muayene olabiliyorum hiç sıkıntı yok hatta doktor vaji değilsin dedi, ama esli zorlaniyodum 4. Aparat kolay oluyo eslide yarim oldu insallah tamami da olur bende bebis istitiyorumTam değil araya hamilelik falan girdi çocukla ilgilenmek derken şimdi kaldığım yerden devam ediyorum.