Vajinismus!

Vajinismusun dereceleri var, kimisininki ufak bir kasılma iken, kimisi bacaklarının arasına bile dokundursa panik atak yaşar. Çok ciddi durumlarda kendi kendine yenmek imkansız değil ama ciddi bir çaba gerektirir. Ben 2 senedir mücadele ediyorum, doktora giderek yendiğimi söyleyebilirim çünkü aparatlarla deniyorum oluyor hiçbi sorun yok ama eşlide halen aparat kadar rahat olamıyorum. Ama çabalıyorum pes etmek yok...

T
Hiç bir doktor tedavisi almadan vajinismusu yenen varmı varsa nasıl yendiniz acaba?
Parmak ya da dilatör hangisiyle yaparsan yap.Bu şekilde ki egzersizler dışında yenemezsin.Ben çok araştırdım ve bu şekilde yenilecegini gördüm.Vakit kaybetmeden başla egzersizlere.

Kızlar misafir olarak konumu görüp okuyup dediklerimi yapıp vajinismusu yendiği için teşekkür mesajı atmak için üye olanlar var.

Evet ben belki 20 doktora gidip ama yenemeyip evde egzersiz yapıp 9 günde yendim
Rica etsem bana nasıl yendiginizi anlatabilir mısın etrafımda hamile değil mısın neden hamile değilsin gibi cümleler duymaktan sıkıldım ve kendimi eksik hissediyorum ben hipnoterapi de oldum fakat hala aynı 10 aydır evliyim..

Seni konuma etiketledim canım orayı oku.

Ben yeniyim ve pek kullanamıyorum mesaja gelirseniz benim için daha kolay olacak
Burayı oku canım

arkadaşlar eğer ileri derece vajinismus değilseniz evde kendiniz aparatlar yardımıyla yenebilirsiniz ama dereceniz yuksekse destek almanız gerekebilir ben destek aldım yenmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…