- 5 Ekim 2020
- 18
- 5
- 36
- 32
Evet sanırım öyle bende öyleyim nasım yenecepim hiç bilmiyorumKızlar herşeyi kontrol etme isteği var mıydı sizde de, biraz takıntılı kişilikler vajinismus oluyor sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sanırım öyle bende öyleyim nasım yenecepim hiç bilmiyorumKızlar herşeyi kontrol etme isteği var mıydı sizde de, biraz takıntılı kişilikler vajinismus oluyor sanırım
canım ben yeni konu açtım ve tedavi yöntemlerini ayrıntılı şekilde yazdım gözatabilirsinVajinismus adına bir
Whatsaap grubu yok mu ben tek başıma kafayı yemek üzereyim banada yardımcı olun
Bu egzersizleri neler olduğunu nasıl yapılacağını nereden öğrenebilirim acebaben ileri derece de vajinusmustum. Sadece egzersiz ile yendim. rahim güçlendirici egzersizler yap. pelvik kasını güçlendir
moralini yüksek tut canım kendine eziyet etme. bende 2 yıl boyunca bu illetle uğraştım. krem, içki, anestezi her yolu doktoru denedim. psikolojim o kadar bozuktu ki. ama sonunda izmitte filiz özsoy hanımda çözümünü buldum. kendini üzme suçlama her şeyin çözümü var canım benim.Vajinismus adına bir
Whatsaap grubu yok mu ben tek başıma kafayı yemek üzereyim banada yardımcı olun
1yılı 2 ay geçiyor evliyim. Şu an görüştüğüm bir doktor var tedavi olmaya çalışıyorum. Eşimin doktora söylediği ilk şey asla benim denememe izin vermiyor hep kontrol etmek istiyor ve evet haklı sanırım egzersizler yaparken asla dokunmasına izin veremiyorum asla onun kontrolüne bırakamıyorum güveniyorum diyorum ama ona izin verdiğim an panik atak geçiriyorum. Kesinlikle bu hastalıkta büyük etkisi var bunun diye düşünüyorum.Kızlar herşeyi kontrol etme isteği var mıydı sizde de, biraz takıntılı kişilikler vajinismus oluyor sanırım
Merhabalar :) Ben evde kendim yendim ve su an 4 aylık bir kızım var çok şükür. 9 ay boyunca bu belayı çektik ve kendi araştırmalarım sonucunda yendim. Ne doktora gerek var ne egzersize hiç birseye gerek yok canım. Hemen eczaneye git vemcaine %10 pump sprey var lokal anestezik bir sprey genelde diş doktorları kullanıyormuş. Aşırı etkili ben bunu bulduğumda şükrettim gerçekten. Onu al önce kolunda falan dene 2 sprey sık alerji var mı bak eğer yoksa onun zaten uzun bir başlığı var ucu çıkıntılı olan kısmı 1 2 cm kadar onu vajina ucuna getir aynayla 2 sprey sık ama içine gitmesine dikkat et işte bu kadar :) 5 dk sonra parmaklarına dokun tamamen uyuşmuş olacak Bi 10 dk etkisi sürüyor o sürede rahat bir şekilde kendini hiç kasmadan ilişkiye girebilirsin zaten his sıfır oluyor o yüzden çok rahat ol :) umarım başarıp bana dua edersin hoşçakalHiç bir doktor tedavisi almadan vajinismusu yenen varmı varsa nasıl yendiniz acaba?
Ucuna değdirdiğinde içine gitmesi için 2 kere sıkıcam dimi ayna karşısında yapıyım Bi yan etkisi varmı deniycem ama korkuyorumMerhabalar :) Ben evde kendim yendim ve su an 4 aylık bir kızım var çok şükür. 9 ay boyunca bu belayı çektik ve kendi araştırmalarım sonucunda yendim. Ne doktora gerek var ne egzersize hiç birseye gerek yok canım. Hemen eczaneye git vemcaine %10 pump sprey var lokal anestezik bir sprey genelde diş doktorları kullanıyormuş. Aşırı etkili ben bunu bulduğumda şükrettim gerçekten. Onu al önce kolunda falan dene 2 sprey sık alerji var mı bak eğer yoksa onun zaten uzun bir başlığı var ucu çıkıntılı olan kısmı 1 2 cm kadar onu vajina ucuna getir aynayla 2 sprey sık ama içine gitmesine dikkat et işte bu kadar :) 5 dk sonra parmaklarına dokun tamamen uyuşmuş olacak Bi 10 dk etkisi sürüyor o sürede rahat bir şekilde kendini hiç kasmadan ilişkiye girebilirsin zaten his sıfır oluyor o yüzden çok rahat ol :) umarım başarıp bana dua edersin hoşçakal
Araştırdım 50 ML falan diyo sendeki onlardan aldın bide gerçekten hemen uyuşturuyor mu çok ihtiyacım var en son umudum bu birazdan almaya gidicemMerhabalar :) Ben evde kendim yendim ve su an 4 aylık bir kızım var çok şükür. 9 ay boyunca bu belayı çektik ve kendi araştırmalarım sonucunda yendim. Ne doktora gerek var ne egzersize hiç birseye gerek yok canım. Hemen eczaneye git vemcaine %10 pump sprey var lokal anestezik bir sprey genelde diş doktorları kullanıyormuş. Aşırı etkili ben bunu bulduğumda şükrettim gerçekten. Onu al önce kolunda falan dene 2 sprey sık alerji var mı bak eğer yoksa onun zaten uzun bir başlığı var ucu çıkıntılı olan kısmı 1 2 cm kadar onu vajina ucuna getir aynayla 2 sprey sık ama içine gitmesine dikkat et işte bu kadar :) 5 dk sonra parmaklarına dokun tamamen uyuşmuş olacak Bi 10 dk etkisi sürüyor o sürede rahat bir şekilde kendini hiç kasmadan ilişkiye girebilirsin zaten his sıfır oluyor o yüzden çok rahat ol :) umarım başarıp bana dua edersin hoşçakal
merhaba ben ıo spreyden aldım ama hala denemdim nasıl oluyoMerhabalar :) Ben evde kendim yendim ve su an 4 aylık bir kızım var çok şükür. 9 ay boyunca bu belayı çektik ve kendi araştırmalarım sonucunda yendim. Ne doktora gerek var ne egzersize hiç birseye gerek yok canım. Hemen eczaneye git vemcaine %10 pump sprey var lokal anestezik bir sprey genelde diş doktorları kullanıyormuş. Aşırı etkili ben bunu bulduğumda şükrettim gerçekten. Onu al önce kolunda falan dene 2 sprey sık alerji var mı bak eğer yoksa onun zaten uzun bir başlığı var ucu çıkıntılı olan kısmı 1 2 cm kadar onu vajina ucuna getir aynayla 2 sprey sık ama içine gitmesine dikkat et işte bu kadar :) 5 dk sonra parmaklarına dokun tamamen uyuşmuş olacak Bi 10 dk etkisi sürüyor o sürede rahat bir şekilde kendini hiç kasmadan ilişkiye girebilirsin zaten his sıfır oluyor o yüzden çok rahat ol :) umarım başarıp bana dua edersin hoşçakal
bende öyleyim eşimin hiç bir şekilde dokunmasına izin veremşyorum güvnemiyorum sanki bi anda oraya sertçe dokunucak gibi gliyor1yılı 2 ay geçiyor evliyim. Şu an görüştüğüm bir doktor var tedavi olmaya çalışıyorum. Eşimin doktora söylediği ilk şey asla benim denememe izin vermiyor hep kontrol etmek istiyor ve evet haklı sanırım egzersizler yaparken asla dokunmasına izin veremiyorum asla onun kontrolüne bırakamıyorum güveniyorum diyorum ama ona izin verdiğim an panik atak geçiriyorum. Kesinlikle bu hastalıkta büyük etkisi var bunun diye düşünüyorum.
Araştırdım 50 ML falan diyo sendeki onlardan aldın bide gerçekten hemen uyuşturuyor mu çok ihtiyacım var en son umudum bu birazdan almaya gidicem
Evet 50 ML vemcaine %10 pump sprey arkadaşlar İnternete yazınca görsellerde çıkıyor direk zaten başka çeşidi de yok sanırım isim olarak. Gerçekten de 5 dk bekledikten sonra ellerinle kontrol ettiğinde uyuşuk olduğunu görürsün onu sık ve rahat ol benim kadar korkan bir insan Yaptıysa herkes yaparAraştırdım 50 ML falan diyo sendeki onlardan aldın bide gerçekten hemen uyuşturuyor mu çok ihtiyacım var en son umudum bu birazdan almaya gidicem
Spreyin uzun ucundaki çıkıntılı kısmı görmüşsündür onu aynayla vajina ucuna getirip 2 kere sık içine kadar ilacın gittiğine emin ol 5 dk bekle zaten uyuşmuş olacakmerhaba ben ıo spreyden aldım ama hala denemdim nasıl oluyo
İstersen önce koluna falan sık bekle Bi alerjik reaksiyon görmezsen öyle yaparsın ben hala kullanıyorum hiç Bi zararı olmadıUcuna değdirdiğinde içine gitmesi için 2 kere sıkıcam dimi ayna karşısında yapıyım Bi yan etkisi varmı deniycem ama korkuyorum
Denedin mi merak ettim :)İstersen önce koluna falan sık bekle Bi alerjik reaksiyon görmezsen öyle yaparsın ben hala kullanıyorum hiç Bi zararı olmadı
Umarım başarmışsındırDenedin mi merak ettim :)
Onu hiç vakit kaybetmeden almanı tavsiye ederim çünkü bunca zaman kendine yaptığın işkenceye değmediğini anlayacaksın. Ben çok çokk yıpranmıştım bu ilacı üretene o kadar dua ettim ki onun sayesinde bir kızım var şükürler olsun ki umarım sende başarırsınHayır bir türlü alamadım ama en kısa sürede alıp deneyeceğim inşAllah umarım başarabilirim çok istiyorum