• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

Cihaza gore sonuçlar iyi veya kötü olur ben kurumsal bi merkeze gittimberbat sonuç aldım hatta nerdeyse almadım sonra özel e gittim şuan %80 ı bitti diyebilirim bir kaç ayda bir gidiyorum şimdi zamanla daha da açılacak ara senede 1 falan olacakmış. Evet ya jilet vurunca ağda fena ağrıtıyor:KK43:
Valla şimdi beni fena ağrıtcak 😅

Cihaza gore sonuçlar iyi veya kötü olur ben kurumsal bi merkeze gittimberbat sonuç aldım hatta nerdeyse almadım sonra özel e gittim şuan %80 ı bitti diyebilirim bir kaç ayda bir gidiyorum şimdi zamanla daha da açılacak ara senede 1 falan olacakmış. Evet ya jilet vurunca ağda fena ağrıtıyor:(
Ya bende şu son 1 aydır düşünüyorum hazır havalarda soğukken ama nasıl açıyorum çok korkum var bide kaç seansta bitiyor seanslar nasıl yani ayda bir keremi gidiyorsun

Benim eşim en son yapanlar nasıl yapıyor dedi 🤣🤣 oturdum ağladım etti zorla girsin bilerek yaptığımi düşündü ilk 3 4 gün sonra anladı bı tür hastalıklı diyim ne diyim
Banada bu kadar insan yapıyor kötüyse agriliysa onlar nasıl yapıyor dedi bende istemsiz kapaniyoorum dedim ustelemedi doktora gideriz istersen dusunme dedi ya olmazsa dedim olmasin gec olsun uzulme falan dedi

Aslında 5 bucuk aylık uğraşlar sonucu yendim galiba ama yenmek buysa. Hala çok zor giriş sağlıyoruz acı ve kasılmalarım devam ediyor. O yüzden emin değilim :(

Aslında 5 bucuk aylık uğraşlar sonucu yendim galiba ama yenmek buysa. Hala çok zor giriş sağlıyoruz acı ve kasılmalarım devam ediyor. O yüzden emin değilim :KK43:
Bence zar olayı hallolmustur ama kasma devam ediyorsa tam bi yenme söz konusu değildir çünkü zaten kastigimiz için canımız yanıyor ve geri cekiliyoruz

Zarı zaten ameliyatla aldırmıştım. Kanama yada yırtılma korkum yok ama kasılma devam ediyor.

Merhabalar yeni üye oldum . Siteyi takipteydim bu konu ile ilgili tüm yazıları okudum fakat yeni açılmış bulamadım. 2 haftalık evliyim vajinismus yüzünden herhangi bisey yaşaamıyorum. Parmak egzersizleri varmış fakat dokunamiyorum bile bunu yenenler varsa veya ilk gece ile ilgili bilgi verecek olursa çok sevinirim uyku tutmuyor artık çok üzgünüm:KK43:
Merhabalar yeni üye oldum . Siteyi takipteydim bu konu ile ilgili tüm yazıları okudum fakat yeni açılmış bulamadım. 2 haftalık evliyim vajinismus yüzünden herhangi bisey yaşaamıyorum. Parmak egzersizleri varmış fakat dokunamiyorum bile bunu yenenler varsa veya ilk gece ile ilgili bilgi verecek olursa çok sevinirim uyku tutmuyor artık çok üzgünüm:KK43:
Merhaba,
Bende vajinismus hastasıydım. Hiç bir şekilde o bölgeye dokunamıyordum. Ne kadar kendime telkin versemde olmuyordu. 3 tane doktora gittim, 3 de kalın kızlık zarımın olduğunu bu yüzden acı his ettiğimi şöyledir, Küçük bir ameliyat ile geçeceğini söylediler. 3 doktordan sonra ameliyat olmaya karar verdim ve oldum ama yinede ilişkiye giremiyordum fakat küçük parmağımı acı his etmeden soka biliyordum. Almanya'da sonunda bir doktor buldum vajinismus tedavisi yapan. 5 seans sonra çok şükür kurtuldum. İlk ayna egzersizi yaptım hergün. 5 değişik boyut olan bir set aldım. İlk küçük boyutdan başlayıp hergün ayna egzersizi yaptım. Kendine rahat bir ortam yap, İlk küçük boyutan başla, aynayı vajinayı göre bilir bir şekilde koy ve hergün 20-30 dakka onu içine sokup çıkar, döndür. Bir boyut sorunsuz girince diyer boyuta geçe bilirsin. O bölgeni tanımaya çalış, Neden haz alırsın, Neden hoşlanırsın diye. İlk 2 seans kendimi tanımakla geçti. 3,4,5 seansta eşimle bir birimizi tanımamızla geçti. Neyden hoşlanır, haz alırız, Hangi bölgelerimiz hasas vs. Bu arada hiç ilişkiye girmiyorsun sadece bir birinizin hasas yerlerini tanımak ve ısıtıp ilişkiye girmeden orgazm olmak. Dilatörün 5 boyutuna geçince oda sorunsuz girince, eşinle ilişkiye gire biliyorsun. Doktorun bana önerdiği bayan üste olacak, eşin hiç birşey yapmayacak, kendinizi ısıtıp ön sevişme olduktan sonra, bayan üste çıkıp eşin altta, Bütün kontrol sende, aynı egzerside dillator ile yaptığın gibi eşinin penisini alıp onu vajinaya sokmak. Biz böyle kurtulduk ve sonrada devam egzersiz yaptım. Kuru olunca zeytinyağı veya jel kullandık, Daha kolay kaygan oluyor. İyiki kalın kızlık zarı ameliyatı yapmışım açı hissi geçti. Ondan önce hiç dokunamıyordum, Çok açı his ediyordum. Terapimiz böyle geçti. İnşallah herkes bu hastalığı çeken en yakın zamanda kurtulur. Rabbim şifa verir.

Merhaba,
Bende vajinismus hastasıydım. Hiç bir şekilde o bölgeye dokunamıyordum. Ne kadar kendime telkin versemde olmuyordu. 3 tane doktora gittim, 3 de kalın kızlık zarımın olduğunu bu yüzden acı his ettiğimi şöyledir, Küçük bir ameliyat ile geçeceğini söylediler. 3 doktordan sonra ameliyat olmaya karar verdim ve oldum ama yinede ilişkiye giremiyordum fakat küçük parmağımı acı his etmeden soka biliyordum. Almanya'da sonunda bir doktor buldum vajinismus tedavisi yapan. 5 seans sonra çok şükür kurtuldum. İlk ayna egzersizi yaptım hergün. 5 değişik boyut olan bir set aldım. İlk küçük boyutdan başlayıp hergün ayna egzersizi yaptım. Kendine rahat bir ortam yap, İlk küçük boyutan başla, aynayı vajinayı göre bilir bir şekilde koy ve hergün 20-30 dakka onu içine sokup çıkar, döndür. Bir boyut sorunsuz girince diyer boyuta geçe bilirsin. O bölgeni tanımaya çalış, Neden haz alırsın, Neden hoşlanırsın diye. İlk 2 seans kendimi tanımakla geçti. 3,4,5 seansta eşimle bir birimizi tanımamızla geçti. Neyden hoşlanır, haz alırız, Hangi bölgelerimiz hasas vs. Bu arada hiç ilişkiye girmiyorsun sadece bir birinizin hasas yerlerini tanımak ve ısıtıp ilişkiye girmeden orgazm olmak. Dilatörün 5 boyutuna geçince oda sorunsuz girince, eşinle ilişkiye gire biliyorsun. Doktorun bana önerdiği bayan üste olacak, eşin hiç birşey yapmayacak, kendinizi ısıtıp ön sevişme olduktan sonra, bayan üste çıkıp eşin altta, Bütün kontrol sende, aynı egzerside dillator ile yaptığın gibi eşinin penisini alıp onu vajinaya sokmak. Biz böyle kurtulduk ve sonrada devam egzersiz yaptım. Kuru olunca zeytinyağı veya jel kullandık, Daha kolay kaygan oluyor. İyiki kalın kızlık zarı ameliyatı yapmışım açı hissi geçti. Ondan önce hiç dokunamıyordum, Çok açı his ediyordum. Terapimiz böyle geçti. İnşallah herkes bu hastalığı çeken en yakın zamanda kurtulur. Rabbim şifa verir.
Amin insallah. Öncelikle çok teşekkür ederim yardımcınız için. Ben zar için doktora gitmedim açıkçası ağrır mi fikrim bile yok ben sadece baskı hissedip geri çekildim sonra izin vermedim . Aslında o aşamada bile Istemsizce bacaklarım kapanıyordu hiç açamıyorum benim sorunum daha çok kasılma acı hissetmedim .Hisseder miyim bilmiyorum çünkü çok ileri gidemedi ben çektim. Anestol krem önermişlerdi aldım bir de okey tenn kayganlaştırıcı aldım regl dönemin bitince bi esli denemek istiyorum egzersiz yapamam gibi geliyor bana ayna ile baktım inceledim deliği de gördüm fakat hepsi bu 😓

Amin insallah. Öncelikle çok teşekkür ederim yardımcınız için. Ben zar için doktora gitmedim açıkçası ağrır mi fikrim bile yok ben sadece baskı hissedip geri çekildim sonra izin vermedim . Aslında o aşamada bile Istemsizce bacaklarım kapanıyordu hiç açamıyorum benim sorunum daha çok kasılma acı hissetmedim .Hisseder miyim bilmiyorum çünkü çok ileri gidemedi ben çektim. Anestol krem önermişlerdi aldım bir de okey tenn kayganlaştırıcı aldım regl dönemin bitince bi esli denemek istiyorum egzersiz yapamam gibi geliyor bana ayna ile baktım inceledim deliği de gördüm fakat hepsi bu 😓
Rica ederim. Bende istemsizce bacaklarımı kapatıyordum ve kasılıyordum. Ayna egzersizi yapıp o dillatörün girmesini başarınca korkumda git gide azaldı, kendime güven geldi. Egzersiz yaptıkça insan alışıyor. Kasılma falanda gidiyor. Bu vajinismus gerçekten beyinde biten birşey. Ben terapide yaşadıklarımı paylaştım. İnşallah birilerine fayda olur.

Rica ederim. Bende istemsizce bacaklarımı kapatıyordum ve kasılıyordum. Ayna egzersizi yapıp o dillatörün girmesini başarınca korkumda git gide azaldı, kendime güven geldi. Egzersiz yaptıkça insan alışıyor. Kasılma falanda gidiyor. Bu vajinismus gerçekten beyinde biten birşey. Ben terapide yaşadıklarımı paylaştım. İnşallah birilerine fayda olur.
Inşallah çünkü binlerce kadın var vajinismus derdi olan . Psikoljikmen hazırlıyorum kendimi şuan cesaretim geldi deneme aşamasında da vazgeçmeyeceğim olacak insallah🤗

Canım öncelikle ön sevişmeyi uzun tutarsan sana bu daha iyi gelecek, sen isteyeceksin onu. Direk görev gibi algılayıp ilişkiye girmeliyim diyerek yatağa girmek yeterli olmuyor maalesef. Uzun bir ön sevişme ardından kayganlaştırıcı ürünler (vazelin vs.) ile denemelisin. Kendini kasma, Bundan kim ölmüş ki :)

Vajinismusu 3.5 yıl çekmiş artik ben bunu kendi başıma başaramıycam diyip doktora giden ve 3 günde başaran biri var karşında..iyiki gitmişim iyiki...bak eğer bu kadar kasılman varsa ve egzersizlerin hicbirini kendin yapamayacağını düşünüyorsan vajinismusla ilgilenen iyi bi doktor bul ve zaman kaybetmeden git tedavini ol...vajinismus oyle biseyki hep erteliyorsun...adet bitsin yaparim haftasonu gelsin yaparim tatile giderim yaparim şu gün yaparım bugün derken bir bakmışsınki yıllar geçmiş. .keşke korkumu yenip doktora daha önce gitseydim...korkulacak hicbirsey yokmuş. .zaten korku sebebiyle gittiğimiz için bu işle uğraşan doktorlar cok sicak ve sabirli oluyor...kendini cok rahat hissediyorsun...doktorum bana vajinami anlatti...yapisini ne yapmam gerektigini doğru bildiğim çoğu seyin aslinda cok yanlış olduğunu falan öğretti . .sonra boy boy dilatörler var..her senasta sırasıyla önce doktorun seni çalıştırıyor sonra evde aynısını ödev yapmani istiyor...ilk seansimin sonrasinda evde odev yaparken doktorum ses kaydini yollamisti..sanki yanimda o yaptiriyormus gibi anlatiyordu ve cok rahat ödevlerimide yapiyordum...3 seanta bu şekilde kurtuldum...aci denen birsey yok sadece baski var...ve benim hic kanamam bile olmadi...vajinismusu yeneli 1 ay oldu ve artik hersey yolunda...hayata yapamam dediğim tüm pozisyonlari bile yapabiliyorum...demem o ki sakın erteleme...Allah bu yolda olan herkesin yardimcisi olsun

Vajina esneyebilen bi kanal..Tıpkı dar bi tayt gibi...duvar varmış hissi bizim sıktığımız kaslarımız...kasıldığın ve sıktığın an hep çiş yapma hareketi yapıcaksın..doktorum hep bunu söylüyordu bana..dilatörü jelleyip vajina ağzına getiriyordu ve simdi ciş yapıyo gibi yapıyoruz diyodu ve dilatör kayıp gidiyordu..oyle rahatliyordum ki dilatörün bir boy büyüğünü bile sokmuş ama ben hiç anlamıyordum..bak sen farketmeden büyüğünüde aldın diyordu...zaten bunlari gorunce oranin esneyen birsey olduğunu peniside rahatlikla alacağını beynin kavrıyor...hic korkma doktora gitmeye..doktor can yakicak en ufak bisey bile yapmiyor...aksine kasilmalarinin dinmesi icin sana yardimci oluyor...bana cok faydasi oldu tedavinin..doktorum sadece ilişki degil doktora gidincede yapilacak tüm muayneleri de ögretti bana...vajinal ultrason ve speklum da uyguladi☺ sıfır acı...bunlarda benim ileri dönük korkulu rüyamdılar...şimdi rahatlikla kadin doğuma gidip muayne olabilirim...velhasil kelam tedavinin bana katkilari çoktu..gittigime hic pisman olmadim..keske daha da erken gidebilseydim

Back