Merhaba,
Bende vajinismus hastasıydım. Hiç bir şekilde o bölgeye dokunamıyordum. Ne kadar kendime telkin versemde olmuyordu. 3 tane doktora gittim, 3 de kalın kızlık zarımın olduğunu bu yüzden acı his ettiğimi şöyledir, Küçük bir ameliyat ile geçeceğini söylediler. 3 doktordan sonra ameliyat olmaya karar verdim ve oldum ama yinede ilişkiye giremiyordum fakat küçük parmağımı acı his etmeden soka biliyordum. Almanya'da sonunda bir doktor buldum vajinismus tedavisi yapan. 5 seans sonra çok şükür kurtuldum. İlk ayna egzersizi yaptım hergün. 5 değişik boyut olan bir set aldım. İlk küçük boyutdan başlayıp hergün ayna egzersizi yaptım. Kendine rahat bir ortam yap, İlk küçük boyutan başla, aynayı vajinayı göre bilir bir şekilde koy ve hergün 20-30 dakka onu içine sokup çıkar, döndür. Bir boyut sorunsuz girince diyer boyuta geçe bilirsin. O bölgeni tanımaya çalış, Neden haz alırsın, Neden hoşlanırsın diye. İlk 2 seans kendimi tanımakla geçti. 3,4,5 seansta eşimle bir birimizi tanımamızla geçti. Neyden hoşlanır, haz alırız, Hangi bölgelerimiz hasas vs. Bu arada hiç ilişkiye girmiyorsun sadece bir birinizin hasas yerlerini tanımak ve ısıtıp ilişkiye girmeden orgazm olmak. Dilatörün 5 boyutuna geçince oda sorunsuz girince, eşinle ilişkiye gire biliyorsun. Doktorun bana önerdiği bayan üste olacak, eşin hiç birşey yapmayacak, kendinizi ısıtıp ön sevişme olduktan sonra, bayan üste çıkıp eşin altta, Bütün kontrol sende, aynı egzerside dillator ile yaptığın gibi eşinin penisini alıp onu vajinaya sokmak. Biz böyle kurtulduk ve sonrada devam egzersiz yaptım. Kuru olunca zeytinyağı veya jel kullandık, Daha kolay kaygan oluyor. İyiki kalın kızlık zarı ameliyatı yapmışım açı hissi geçti. Ondan önce hiç dokunamıyordum, Çok açı his ediyordum. Terapimiz böyle geçti. İnşallah herkes bu hastalığı çeken en yakın zamanda kurtulur. Rabbim şifa verir.