- 11 Ekim 2019
- 15
- 13
- 3
- 35
- Konu Sahibi happywoman2019
Vajinismus sorunu yaşayan arkdaşlar kesinlikle ama kesinlikle ANKARA HERA KLİNİK DR. DİDEM KURBAN başka yere gidip zamaninizi heba etmeyin ben 3.günde başarıp evliliğim kurtardım .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel demişsin canım ama herkes gidemiyo buralara, maddi durumu iyi olmayanlara önerebileceğin bi yöntem varmı?Vajinismus sorunu yaşayan arkdaşlar kesinlikle ama kesinlikle ANKARA HERA KLİNİK DR. DİDEM KURBAN başka yere gidip zamaninizi heba etmeyin ben 3.günde başarıp evliliğim kurtardım .
Aparat alip hemen egzersize baslaçok güzel demişsin canım ama herkes gidemiyo buralara, maddi durumu iyi olmayanlara önerebileceğin bi yöntem varmı?
Kaç sene çektin bu illet hastalığı . Hayatından mutluluğundan onemli mi . Bul buluştur borca gir tedavi ol kendi kendine yapan insanlar çok nadir . Madem bu hastalık başında erteleme lütfen ben çok erteledim.sonunda yendim çok şükür evime huzur geldi eşimle olmadığım kadar mutluyum . Bi doktorun sözü geldi aklıma evliliğin temelini cinsellik olusturur seversin o seni sever ama bi yere kadar dedi ...çok çok doğru eşimle severek evlendim herseye razı oldu ama gel gör ki bu hastalığı yenip birleşme gerçekleşince onun sevdiğini bi başka gördüm hayatın yolunà girecek ozgurleseceksinçok güzel demişsin canım ama herkes gidemiyo buralara, maddi durumu iyi olmayanlara önerebileceğin bi yöntem varmı?
Aparat alip hemen egzersize
aparat kullan . Krem ile kullan eşinle beraber 10 dk sen yap esin seni izlesin 15 dk esin yapsın aparatı tak çıkar demişti hocam bana .. 3 gün bu sekilde deneyin.aparat girdi Die sakin birleşmeye çalışmayın 3 gün deneyin . Ama aparatı krem ile kullan . Çünkü aparat ı kabul ediyor vajina krem ile ben o şekil yaptım odevlerimi. Sonra zaten birleşme gerceklesio. P.... aparat gibi değil o çok ama çok daha kolay giriyor vajina emin olçok güzel demişsin canım ama herkes gidemiyo buralara, maddi durumu iyi olmayanlara önerebileceğin bi yöntem varmı?
Merhabalar tedavi hakkında bilgi verir misiniz genel olarak nasıl ilerliyor iğne vs var mı vajinaya ne yerleştiriliyor eş gerekli mi?Mutlu çok çok mutlu ...
ERTELEMEYİN !!!
Bi gün bende bu başarı öyküsünü yazacağım aklıma bile gelmezdi.Bende bu basari öykülerini okuyarak gittim Hera kliniğine . Vajinismus kelimesini hiç duymamıştım evlenmeden önce . Evlendim yorgunluktan dedim olmadı. Ertesi gün oldu kasılmalar başladı derken 4 yıl erteleme hastalığına kapılmışim. Bugün olacak yarın olacak diye kendimi avutmuşum yıllardır . Ama hala bu süreç içerisinde bu erteleme hastalığını kabul etmiyordum. Kimseye söylemiyorsun,icine dert olmuş bir hastalik, çevredekiler sürekli bebek yok mu baskıları bi sorun mu var gibi vs. bi sürü sorunlar .İnsan kendi derdini geçiyor bi de bu sıkıntılar bas gosteriyor. Eşim en büyük destekçim idi bu aşamada. Onu çok ama çok seviyordum. Ama eşimi o esna gelince istemiyor onu itekliyor yanima yanasmasina bile izin vermiyordum.Bunları yaşayan bilir.
Sonrasında nette vajinismus yazdım Süleyman Eserdag hocamın internet sitesi çıktı önüme . Başarı öykülerini okudum tek ben degilmisim herkes aynı benim gibi sorunlar yaşıyormuş dedim. Randevu talep ettim Ankaradan DR.DIDEM KURBAN hocamdan randevu aldım Hera klinikten. Eşimin hiç umudu yoktu yine olmayacak dedi benim zorumla geldi o da.Ben ısrarla onu ikna ettim . Ankara hera klinigi aradim Nurdan hanımla konuştum tamam dedim burasi benim icin cozum .Oyle sicak bi davranis sergiledi ki anlatamam yasanir .Randevu verdi gittik. Ankara yoluna düştük. Bana bi cesaret geldi anlatamam.Ama Hera klinik benim için başka olacaktı inandım daha oraya gitmeden .Inanarak gittim Ankara'ya. Öylesine rahat olacaginiz bi yer ki evinizde gibi. Muayene oldum didem hocamla konuşmak için yanına girdigimizde kendisiyle hiç konusamadim ağlamaktan derdimi bile anlatamadım.Kendisi konuştu . İlk gün tedaviye başladık Ayla hocamla. Dünya tatlısı bi bayan.O kadar rahat ettim ki Ayla hocamla konuşunca. Canım o kadar tatlı ki ama Ayla hocam ile beraber kendimi mutlu ve huzurlu hissettim.Cok rahattım.
1. gün calismamiz ve ev odevlerimiz başarılı geçti. Bu aşamada ayla hocam ne dediyse yaptık.
2 .gün oldu aynı şekilde yine başarılı.
3.gun oldu bugün halledeceksiniz dedi ayla hocam. O esnada klinikte bi çiftin konusmasina kulak misafiri oldum cok mutluydular. Hocam biz gidiyoruz başardik dedi ben başladım ağlamaya eşim yanımda teselli ediyordu bizde başaracagiz dedi. Acaba acaba bende basaracakmiyim dedim .Klinikte calisma ve ev odevlerimiz basarili gecti . Ve 3.gunun aksami bizde BAŞARDIK. Perşembe Hera klinikte ki tedavime başladım cumartesi akşamı vajinismus hastalığından kurtuldum. Ve ben de VAJİSİNUSMUS hastalığını yendim çok şükür . Benim icin hayat durmuştu sanki o an o kadar mutluydum ki ama ben hala inanamıyordum gerçekten başardık mi acaba diye . Benim icin bi mucizeydi yani tarif edemiyorum o kadar mutluluk dolu an. Ben mutluluktan oturdum ağladım . Hiç ama hiç acı denen birsey bile hissetmedim o kadar yılımı heba ettim dedim ama nerden dönersek ordan kâr.
Eğerki hala böyle sorunu olanlar bu öyküsümüzü okuyor ise lütfen HERA KLİNİK é gidin ERTELEMEYİN ... AYLA HOCAM sizi hiç ama hiç unutmayacam Allah sizden razı olsun sizin cabalarinizla evliligimiz yeniden doğdu .Kendime güvenim geldi sizin desteginizle . Yani güvenin Hera Kliniğe onlar sizi kesinlikle yarı yolda bırakmıyorlar. Bu hastalığı çözene kadar uğraşıyorlar.Didem hocama da cok cok teşekürler.
Çözümü var ve o kadar kolay ki Ayla hocama kendinizi bırakın o herseyin anahtari.
LÜTFEN ERTELEMEYİN BU İLLET HASTALIĞI...
Merhabalar tedavi hakkında bilgi verir misiniz genel olarak nasıl ilerliyor iğne vs var mı vajinaya ne yerleştiriliyor eş gerekli mi?
Merhaba. Doktor altan muayene ediyor ama bu 1 dk bile almıyor acı yok bişey falan girdirmio sadece bakio . Vajinaya bakio. Sonra ayla hoca ile seanslara basliosun. Benm canm o kadar kıymetli ki ama hiç büyütecek bişey yok. İğne yok . Tabiki es gerekli . Fallus kullanıyorsun . 4 boyut var . 1 boyutla basliosun ilk gün . Hoca yapio biraz Vajinaya tak çıkar sonra sen alistiriosun sonra eşin tak çıkar yapıyor fallusu. Akşam odev verio2onu yapıp geliyorsun ertesi gün kliniğe. Ben 3. Gün başardım . O kadar kolay oldu ki .. huzur geldi evime eşime banaMerhabalar tedavi hakkında bilgi verir misiniz genel olarak nasıl ilerliyor iğne vs var mı vajinaya ne yerleştiriliyor eş gerekli mi?