- Konu Sahibi Ylmzelif34
-
Ben denedim ama kendimi rahat birakamiyorum bir korku oluyor hersey çok güzel gderkenEmla krem alın kesinlikle.biraz yakıyor ama içeriye doğru sürdürtün parmağınızla.biraz bekleyin.tabi bunu çok afedersin kendinizi hazır hissettiğinizde ıslaklık olunca yapacaksınız.ilişkide siz üstte olun yavaş yavaş kontrolü siz sağlayın.ve ıkınarak orayı açtırırsanız daha kolay halledersiniz.
1 sene oldu doktora felan gittinmi hicNe kadarlık evlisin çok zorlu bir süreç bizde bide aileler biliyor daha sıkıntılı
Aparatın varsa evde yalnızken fln hep egzersiz yap canım.şöyle düşün milyonlarca kişi bunu yapabiliyorsa sen de yapabilirsin.acı denilen şey çok hafif illa ki olacak ama dayanılmayacak gibi birşey yok.kendini sıkıp yapmaya çalışırsan orası zaten kapanıyor ondan çok canın yanıyordur mesela deniyorsan.rahat bırak ıkınır gibi oraya açtır ilişki deneyeceğin zaman.her seferinde ıkınarak girmesini dene ve sen üstte olursan yapabileceğine inanıyorum.bir de önsevişmeyi uzun tutun.açıkça yazıyorym bazı şeyleri kusura bakmayın kızlar.ben de 3,5 ay yaşadım bu hastalığı ve kendim yendim.ne kadar zor bilirimBen denedim ama kendimi rahat birakamiyorum bir korku oluyor hersey çok güzel gderken
Bende on aylık evliyim evet gittim tedavi oldum sonuç hüsran şimdi psikologa gidiyorum1 sene oldu doktora felan gittinmi hic
Aparatla egzersizi yapıyorum kolayca ustt çıkıp yapınca ben boşluğu bulamıyorum baya uğraşıyorum eşim kızıyor sonra devam edemiyorum hiç bundan kurtulamicam gibi geliyorAparatın varsa evde yalnızken fln hep egzersiz yap canım.şöyle düşün milyonlarca kişi bunu yapabiliyorsa sen de yapabilirsin.acı denilen şey çok hafif illa ki olacak ama dayanılmayacak gibi birşey yok.kendini sıkıp yapmaya çalışırsan orası zaten kapanıyor ondan çok canın yanıyordur mesela deniyorsan.rahat bırak ıkınır gibi oraya açtır ilişki deneyeceğin zaman.her seferinde ıkınarak girmesini dene ve sen üstte olursan yapabileceğine inanıyorum.bir de önsevişmeyi uzun tutun.açıkça yazıyorym bazı şeyleri kusura bakmayın kızlar.ben de 3,5 ay yaşadım bu hastalığı ve kendim yendim.ne kadar zor bilirim
Ikınarak ittirirsen bulabilirsin canım.eğer gerçekten orası yeterince ıslak olursa bu işi yapacağına inanıyorum.orası yeterince ıslak olunca emla kremi iyice içerilere doğru sür.aparatınla daha da kaygan olmasını sağla.hiç vakit kaybetmeden de eşinle o şekil dene.direk eşinle deneme yapma.aparatla yap önce.Aparatla egzersizi yapıyorum kolayca ustt çıkıp yapınca ben boşluğu bulamıyorum baya uğraşıyorum eşim kızıyor sonra devam edemiyorum hiç bundan kurtulamicam gibi geliyor
Tamam çok teşekkür ederim önerilerin için denicem Bakalim Söylediklerinizi inşallah olur bu seferIkınarak ittirirsen bulabilirsin canım.eğer gerçekten orası yeterince ıslak olursa bu işi yapacağına inanıyorum.orası yeterince ıslak olunca emla kremi iyice içerilere doğru sür.aparatınla daha da kaygan olmasını sağla.hiç vakit kaybetmeden de eşinle o şekil dene.direk eşinle deneme yapma.aparatla yap önce.
İnşallah canım.Allah bu dertten muzdarip herkesin yardımcısı olsun.Tamam çok teşekkür ederim önerilerin için denicem Bakalim Söylediklerinizi inşallah olur bu sefer
Çok zorlu bir süreç eşimle baya kötü oluyoruz her olmadığındaİnşallah canım.Allah bu dertten muzdarip herkesin yardımcısı olsun.
Canim mrb uyusturucu krem denedinmi bende seninle ayni durumdaydim baska bi yerde birisi bu sekilde yaptigini soyledi bende aldim ve oldu sanirim hala saskinim duruma ama birde oyle dene istersen umarim faydasi olurÇok zorlu bir süreç eşimle baya kötü oluyoruz her olmadığında
Kurtuldun yani tebrik ederik:) hangi kremi kullandın CanımCanim mrb uyusturucu krem denedinmi bende seninle ayni durumdaydim baska bi yerde birisi bu sekilde yaptigini soyledi bende aldim ve oldu sanirim hala saskinim duruma ama birde oyle dene istersen umarim faydasi olur
Tesekkur ederim insallah sende kurtulursun burdaki arkadas lidorin i onermisti ama eczanede yokmus vemcaine spreyini verdi dogum sirasinda agriyi azaltmak icinde kullanildigi yaziyor o yuzden rahatlikla kullandim bi sakincasi yoktur diye dusunerek uyustugu icin rahatlikla yapabiliyosunKurtuldun yani tebrik ederik:) hangi kremi kullandın Canım
Uyusturdu mu iyice hissetmedin mi hiç peki bide sen ustteyken mi yaptınızTesekkur ederim insallah sende kurtulursun burdaki arkadas lidorin i onermisti ama eczanede yokmus vemcaine spreyini verdi dogum sirasinda agriyi azaltmak icinde kullanildigi yaziyor o yuzden rahatlikla kullandim bi sakincasi yoktur diye dusunerek uyustugu icin rahatlikla yapabiliyosun
Hic aci felan hissetmedim cok iyi uyusturmustu yok canim alttayken yaptikUyusturdu mu iyice hissetmedin mi hiç peki bide sen ustteyken mi yaptınız
Tamam canım çok teşekkür ederim denicem o kremi deHic aci felan hissetmedim cok iyi uyusturmustu yok canim alttayken yaptik
Ben 2,5 yıllık evliyim ve bugün hamile olduğumu öğrendim ve inanırmısınız hala vajiyim snırım doğumda yırtılcak benimki1 aylık evliyim.. eşimle hep sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. vajinismus olduğumu öğrendim. kızlık zarımın canımı yakacağından çok korkuyorum. ne yapabilirim. nasıl tedavi yöntemleri var
Nasıl hamile kaldınız tedavi oldunuz mu?Ben 2,5 yıllık evliyim ve bugün hamile olduğumu öğrendim ve inanırmısınız hala vajiyim snırım doğumda yırtılcak benimki
Ovulasyon dönemine denk gelmiş sanırım ben dayanmaya çalışıyodum girmesi için o sıra olan oldu bugün normal test yapmıştım çift çizgi çıktı yarın kan testi yaptırıcam tedavi derken ben bi dönem gittim ama yarım bıraktım neyime güvendiysemNasıl hamile kaldınız tedavi oldunuz mu?
Hayırlısı olsun canım belkide böylesi daha hayırlıdır bende 9 aylık evliyim bir buçuk ay önce bir arkadaşın yardımıyla atlattım inanman önemli inanırsan sende başarırsınOvulasyon dönemine denk gelmiş sanırım ben dayanmaya çalışıyodum girmesi için o sıra olan oldu bugün normal test yapmıştım çift çizgi çıktı yarın kan testi yaptırıcam tedavi derken ben bi dönem gittim ama yarım bıraktım neyime güvendiysem
Gideceğim doktor vajinismus tedaviside yapan olmalıki hem onu atlatim hemde sağlıkla kucağıma alayım rabbim tüm herkese nasipmetain bu duyguyuHayırlısı olsun canım belkide böylesi daha hayırlıdır bende 9 aylık evliyim bir buçuk ay önce bir arkadaşın yardımıyla atlattım inanman önemli inanırsan sende başarırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?