• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

Aynı şekilde benim de öyleydi bende 9 aylık evliyim 1 haftadır sıkıntı bitti bir tane krem var ben onun adını veriyim çok iyi bir krem onu bana doktorum verdi hem tahriş için hemde lokal anestezik kremi sürdükten 15 dakika sonra eşinle dene kesin olur ağrı olmuyor o krem le ve nefesini kontrol ederk yp derin nefes al nefesini tut nefesi bırakınca eşin denesin o sırada yaparken eşine dur nefesi tekrar tut bırakınca nefesini eşin biraz daha yapsın biter

Nefes egzersizi üzerinde dur nefesi al tut sonra bıraktığında gevse aynı şekilde ilşki sırasında da şöyle yapacaksın nefesini tut bırak bütün vuducundun gevşesin eşine de komut ver nefesini bıraktığında aldinda dilir de eşine nefesini biraktigindada devam etsin düzenli şekilde yap faydası olacak ve yağ kullan original bebek yağı onu kullan bn şuan onları kullanıyom faydası oldu

Arkadaşlar ben 8 ay ugrastim doktora gittim sonra psikolojik dedi ve keza öyleydi o kadar ki muayene bile olmadım kadın dogumcuya .. psikoloğa gittim ilk görüşmemiz de çözülecek bişey gibi gelmedi bana ne demek beynin de bitiyor dedim kendime oysa ben hep uyusturack bi ilaç bekledim ama doktor orali değildi hiç ağladım çok yiprandim ama doktorun söylediğini harfiyen uyguladım ve kendiliğinden oldu kanamam bile olmadı kasilmadigim için o kadar rahat atlattim ki şimdi çocuğum bile var darısı size insAllah

Arkadaşlar ben 8 ay ugrastim doktora gittim sonra psikolojik dedi ve keza öyleydi o kadar ki muayene bile olmadım kadın dogumcuya .. psikoloğa gittim ilk görüşmemiz de çözülecek bişey gibi gelmedi bana ne demek beynin de bitiyor dedim kendime oysa ben hep uyusturack bi ilaç bekledim ama doktor orali değildi hiç ağladım çok yiprandim ama doktorun söylediğini harfiyen uyguladım ve kendiliğinden oldu kanamam bile olmadı kasilmadigim için o kadar rahat atlattim ki şimdi çocuğum bile var darısı size insAllah
Benim de bu şekilde oldu darısı olamayanların başına o zaman doktorun dediklerini arkadaşlara anlat onlara yardımcı ol

Benim de bu şekilde oldu darısı olamayanların başına o zaman doktorun dediklerini arkadaşlara anlat onlara yardımcı ol

Bütün egsersizleri uyguladim parmak egzersizinden sonra çok kolay atlatim ve nefesi ayarlamak çok önemli nefes verirken parmak egserizini uygularsaniz gerisi gelir insAllah

Emla krem alın kesinlikle.biraz yakıyor ama içeriye doğru sürdürtün parmağınızla.biraz bekleyin.tabi bunu çok afedersin kendinizi hazır hissettiğinizde ıslaklık olunca yapacaksınız.ilişkide siz üstte olun yavaş yavaş kontrolü siz sağlayın.ve ıkınarak orayı açtırırsanız daha kolay halledersiniz.

Back