- Konu Sahibi Ylmzelif34
Bende 5 aylık evliyim ve bende de aynı problem var hastanelerde tedavi ediliyor ama güvenilir hastaneler çok pahallı diğerlerinede bende yeni aylayım 1 hafta oldu yardımcı olabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 5 aylık evliyim ve bende de aynı problem var hastanelerde tedavi ediliyor ama güvenilir hastaneler çok pahallı diğerlerinede bende yeni aylayım 1 hafta oldu yardımcı olabilirim
Merhaba yardımcı olursanız çok sevinirimBen sana yardımcı olabilirim
Tabikide olurumMerhaba yardımcı olursanız çok sevinirim
9 aylık evliyim ben aparatla egzersiz yapıyorum eşimle olmuyorTabikide olurum
Benim de bu şekilde oldu darısı olamayanların başına o zaman doktorun dediklerini arkadaşlara anlat onlara yardımcı olArkadaşlar ben 8 ay ugrastim doktora gittim sonra psikolojik dedi ve keza öyleydi o kadar ki muayene bile olmadım kadın dogumcuya .. psikoloğa gittim ilk görüşmemiz de çözülecek bişey gibi gelmedi bana ne demek beynin de bitiyor dedim kendime oysa ben hep uyusturack bi ilaç bekledim ama doktor orali değildi hiç ağladım çok yiprandim ama doktorun söylediğini harfiyen uyguladım ve kendiliğinden oldu kanamam bile olmadı kasilmadigim için o kadar rahat atlattim ki şimdi çocuğum bile var darısı size insAllah
Mrb kremi recetesiz alabiliyormuyuzVagi-norm 15 g
Benim de bu şekilde oldu darısı olamayanların başına o zaman doktorun dediklerini arkadaşlara anlat onlara yardımcı ol
Mrb atlatabildinmi bu durumuDeneyim bi dediğiniz sekilde kremin ismini ogrenebilir miyim
Merhaba hala devam ediyor maalesefMrb atlatabildinmi bu durumu
Merhaba hala devam ediyor maalesef
Ne yapacagiz ya bende ayni durumdayiz bi arkadas vagi norm kremi tavsiye etmis denedinmiMerhaba hala devam ediyor maalesef
Hayır uyuşturuyor mu o krem ben egzersizleri yapıyorum ama eşimle olmiyorNe yapacagiz ya bende ayni durumdayiz bi arkadas vagi norm kremi tavsiye etmis denedinmi
Uyusturuyormus sanirim benimde ayni aparatin en buyugu bile cok rahat olurken esimle olmuyorHayır uyuşturuyor mu o krem ben egzersizleri yapıyorum ama eşimle olmiyor