• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beş günlük evliyim, ilişkiye giremedim

Su bazlı kayganlaştırıcı kullanın lütfen. Kuruluktan yaşıyorsunuzdur bunları. Ve kesinlikle bebe yağı kullanmayın vajinanın ph, florasını bozacak yağlardan uzak durun.

1.5 ay oldu evleneli. İlk 15 gün hicbir şekilde yapamadık farkında olmadan eşimi ittiriyordum vajinam da pek açılmıyordu galiba, kasılıyordum.fizyolojik sorun olabileceğini düşündüm evliliğin 4.günü doktora gittim doktor hiçbir sorun yok zar esnek dedi, jel yazdı, baya da konuştu rahatlattı beni. 2 hafta süre verelim olmazsa tekrar gel, vajinusmus olabilirsin, tedaviye başlaman gerekebilir dedi.hayatım boyunca elimle bile dokunmadığıma hatta yerini bile tam bilemeyecek kadar cahil olmama çok kızdım bilinçaltındaki düşünceler, toplumsal baskılar vs. etkili bence. Doktordan sonra önce parmağımı soktum sonra eşim parmağını soktu o zaman bile çok acıdı parmak soktukça kanama oldu biraz. Jel hiç işe yaramadı, biraz biraz zorladık, yaptık, başardık çok kafama takıyordum olmuyor diye. Hem acı hissediyordum hem de girdiğini hiç anlamıyordum, girdi mi diyordum eşime, bu kadar saçma bir haldeyim işte . Artık acı vs. yok ama hiçbir şey hissetmiyorum zerre bir zevk almıyorum hatta yapmak da istemiyorum.Bu arada, acı olmazmış kendimizi kasıyoruz ondan oluyor. acıdı dememe bakma, benden kaynaklıydı acı.

Back