Vajinismus

Merhaba kızlar , 15 aylık evliyim ve hala ilişkiye giremedik , eşim anlayışlı sagolsun bekliyor ama ben aparatın en küçüğünü bile alamıyorum parmak zaten yapamıyorum okumadığım sayfa kalmadı bir şey bir söz bir umut lütfen ...

Hiç üzülme kendini kapatma yapabilirsin bende senin gibiyim 2,5 yıl oldu sürekli deniyoruz tamamen ilişkiye giremedik ama 5 haftalık gebeyim şimdi düşünüyorumda ordan çocuk çıkıcak ufacık şey nasıl giremesin dimi parmak egzersizini yavaş yavaş yap tek parmak tek boğumla başla baktın yapamıyosun yarım boğum yap ben bebe yağı sürüp yapıyorum daha kolay oluyor umutsuzluğa asla kapılma herkes yapabiliyorsa bizde yapabiliriz

İnşallah canım ya, herkesin bu kadar aleni yaptığı bir şeyi yapamamak insanın zoruna gidiyor artık

Doktora gidiyorsun değil mi?

Henüz gitmedim burada yazılanları okuyunca bir dilatör set aldım deneyeyim bakalım bu da olmazsa giderim dedim dünden beri deniyorum ama yok , sadece ıkınınca gördüğüm ufacık bir deliğe bir şey değdirme hissi bile inan çok zor geliyor

Erteleme doktor olayını ben günlerce ağlamıştım eşim götürdü benide ondan sonra herşey daha kolay oluyor ben seansları yarıda bıraktım yoksa 4-5 seansta sonuç alanlar olmuş

Erteleme doktor olayını ben günlerce ağlamıştım eşim götürdü benide ondan sonra herşey daha kolay oluyor ben seansları yarıda bıraktım yoksa 4-5 seansta sonuç alanlar olmuş

Yani çok özel olmazsa merak ettim, sadece telkin mi veriyor ödev parmak vs mi

Yani çok özel olmazsa merak ettim, sadece telkin mi veriyor ödev parmak vs mi
Her ikiside canım önce yapısını anlatıyorlar daha sonra ödevler veriyor çok ilerleme kaydediyosun sakin olup doğru nefesle sonuca ulaşıyosun sanırım o şekilde gebe kaldım

Her ikiside canım önce yapısını anlatıyorlar daha sonra ödevler veriyor çok ilerleme kaydediyosun sakin olup doğru nefesle sonuca ulaşıyosun sanırım o şekilde gebe kaldım

Çok güzel sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah, yardımlar için teşekkürler

1 aylık evliyim.. eşimle hep sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. vajinismus olduğumu öğrendim. kızlık zarımın canımı yakacağından çok korkuyorum. ne yapabilirim. nasıl tedavi yöntemleri var

Bende 2016 nisanda evlendim 18 eylül 2018 de tedaviye basladım 20 eylül de ilk birleşmem gerceklesti çok şükür İstanbul Nişantası hera klinik e gittim bende internelerde çok arastırdım hatta instagramda hamilelik sayfasından rıca etmiştim mesajım yayınlanmıstı

Merhaba canım en büyük.aparatla rahat bir şekilde yapıyorum ama eşimle olmamasını anlamıyorum bir turlu.kendimi rahat birakamiyorum

Merhaba ben iyileşeli 1 hafta oldu eşinizle birleşirken izleyin kalkın giriş anına bakın burnunuzdan nefes almanız gerek normalde ama ağzınızdan alın çünkü kocaman nefes almamız gerekıyo baba burnum yetmemişti :) giriş anını izlerseniz yapıcaksınız ama kocaman nefes ve idrarınızı yaparmış gibi açın vajinayı

Çok güzel sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah, yardımlar için teşekkürler

Yüzde yüz tedavi olmalısın ne denersen dene teknik bilmediğimiz için daha çok mutsuz olucaksın çook şükürki ben tedavi oldum Allahıma bin şükür

Nasil bi yontem uyguladilar parmak egsersizimi canim

Ben de 2.5 yıllık vajinismus hastasıyım. Bir çok tedavi denedim. Heraya gittim aparatlarla tedavi oldum. Çogu kişi o şekilde iyileşiyor sanırım ama bende tutmadı. Yalnızca 1 kere oldu ve sonrasında ödevler ve aparatlar beni hepten korkuttu.

Ödevde korkulacak birsey yokki eşinle duş al sarıl be uyu diyolar siz parayı ödediniz ama yapamadınız ve tekrar gıtmedınız mi yapamadım diye

Ödevde korkulacak birsey yokki eşinle duş al sarıl be uyu diyolar siz parayı ödediniz ama yapamadınız ve tekrar gıtmedınız mi yapamadım diye

Parayı ödedim ve 1 kez ilişkiye girebildim. Sonrası gelmedi tekrar da aynı kliniğe gitmedim. Cünku aparatlar zor geldi korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…