• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus

Aynen oyle aparatla ayni sey olmasina ragmen nerde hata yapiyoruz acaba[/QUOTE
Doğru pozisyonu bulmaya çalış mesela ben ilk başta üstte oldum ama başarılı olamadık o şekilde sonra eşim üstte oldu öyle daha iyi oldu sizde doğru ve rahat pozisyonu bulmaya çalışın ve inanın yapacaksınız
Bu arada bişey merak ettim korkun gitti mi

Bende anlayabilsem keske tuhaf benimki zor olan aparatla yapmak zoru başarıyorum eşimle olmuyor
Peki korkun gitti mi? Eğer korkun kalmadıysa doğru pozisyonu bulmaya çalış ilk üstte dene olmazsa eşin üstte olsun öyle dene ama yapacağından emin ol

Bayanlar size işinizi kolaylaştıracak bir püf nokta vereyim belki biliyorsunuzdur da ilişkiyi denemeden önce bir duş alın ve sıcak suda 10 15 dk oturun yumuşama oluyor ve daha rahat olur. Duştan hemen sonra vücud daha soğumadan anestezi kremi ile nemlendirici kayganlık sağlayan kremi o bölgeye sürün ve elinizle masaj yapın

Daha
Bayanlar size işinizi kolaylaştıracak bir püf nokta vereyim belki biliyorsunuzdur da ilişkiyi denemeden önce bir duş alın ve sıcak suda 10 15 dk oturun yumuşama oluyor ve daha rahat olur. Duştan hemen sonra vücud daha soğumadan anestezi kremi ile nemlendirici kayganlık sağlayan kremi o bölgeye sürün ve elinizle masaj yapın
Sonra iki büyük aperatı deneyin egzersiz yapın ondan sonra ilişkiyi deneyin

Peki korkun gitti mi? Eğer korkun kalmadıysa doğru pozisyonu bulmaya çalış ilk üstte dene olmazsa eşin üstte olsun öyle dene ama yapacağından emin ol
Denedim ilk ben üstte olmayı ama ayarlayamadim bi turlu girişi ben alttayken hiç izin veremiyorum hala korkularima yenik düşüyor um bı turlu rahat birakamiyorum kendimi

Kafanizda cok mu buyutuyorsunuz bu isi anlamdim ki?

Rahat olun biraz salın kendinizi .
Ucunda ölüm falan olmuyor yani.
Canim aciycak diye sartlandirmayin
Acisa ne olur azicik?

Basarilar;)

Acisa ne olur azicik?

Basarilar:KK66:
Bunu anca yaşayan anlar bizde kendi kendimize diyorduk bunu ama iş o ana gelince hiç de öyle olmuyordu o an insan kendini yönetemiyor

Acisa ne olur azicik?

Basarilar:KK66:
İşte o kafamdaki seylere laf geçirebilseydim eger şimdiye olmuştu keşke birakabilsem kendimi o anda birşeyler oluyor işte basina gelmyenn bilmez yoksa her yolu denedim

Ben sizin kadar uzun süre olmasa da yaşadım bu durumu. Eşim işten gelince geldiğine sevinemezdim. Akşam olup yatağa gireceğiz. Yine hüsran yaşayacağız diye. Burada düşünmeyin büyütmeyin diyenler, öyle olmuyor ne yazıkki. O esnada sıtma tutmuş gibi titrerdim elimde olmayarak. Kremi bile süremezdim oraya, canım acıyacak diye. Resmen savaş verirdik. Bir gün dedim ki eşime ben kaçsam da bağırsam da durma. Eşim bana bir şey olacak diye duruyordu çünkü. Kayganlaştırıcıyı sıktık. Bağıra bağıra da olsa gerçekleşti. Ama benim için kötü bir deneyimdi. Yine de mutluydum. O yükü atmıştım üstümden. Sonraki ilişkiler de acıyarak oldu. Ama sabrettim. Kayganlaştırıcısız ilişki olmadı ilk 4 ay. Sonra kolaylaştı. Benim yöntemim doğru olmayabilir ama canıma tak etmişti artık. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Siz iyi bir uzmana gidin. Benim yaptığım sağlıksız olabilir. Ben eşimin desteği olmasa aşamazdım.

Ben sizin kadar uzun süre olmasa da yaşadım bu durumu. Eşim işten gelince geldiğine sevinemezdim. Akşam olup yatağa gireceğiz. Yine hüsran yaşayacağız diye. Burada düşünmeyin büyütmeyin diyenler, öyle olmuyor ne yazıkki. O esnada sıtma tutmuş gibi titrerdim elimde olmayarak. Kremi bile süremezdim oraya, canım acıyacak diye. Resmen savaş verirdik. Bir gün dedim ki eşime ben kaçsam da bağırsam da durma. Eşim bana bir şey olacak diye duruyordu çünkü. Kayganlaştırıcıyı sıktık. Bağıra bağıra da olsa gerçekleşti. Ama benim için kötü bir deneyimdi. Yine de mutluydum. O yükü atmıştım üstümden. Sonraki ilişkiler de acıyarak oldu. Ama sabrettim. Kayganlaştırıcısız ilişki olmadı ilk 4 ay. Sonra kolaylaştı. Benim yöntemim doğru olmayabilir ama canıma tak etmişti artık. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Siz iyi bir uzmana gidin. Benim yaptığım sağlıksız olabilir. Ben eşimin desteği olmasa aşamazdım.
İyi cesaret varmış sende herkes bu şekilde yapamaz peki ne kadar sürdü senin sorunun

Merhaba arkadaşlar aynı sorunu evliliğimizin ilk 10 ayında yaşadık doktora gittik o dönemde asla aşamadım çok fazla korkuyordum. Yazan arkadaşlar olmuş büyütülcek bişey değil diye bizde biliyoruz büyütülmemesi gerektiğini fakat vücut kendi kendine hareket ediyor o anda asla ve asla hakim olamıyo insan kendine. Biz çok şükür 10 ay sonunda aştık hemde kendimiz. Tavsiyelerim olucak ama biraz da müstehcen :) yinede yardımcı olmak istiyorum hepinizi çok iyi anlıyorum. Ben ilk önce kendi elimle klitorisi uyararak üst üste iyice sulanma sağlıyodum o zaman biraz daha gevşeyebiliyo insan. Sonrasında bi arkadaş da demiş pozisyon çok önemli bütün pozisyonları denedik en son yüz üstü yattım tabi bu arada ilişkinin olmayacağını düşünüyoduk .sadece deneme yapıyoruz olmuyo nasılsa diye. Ben yüz üstü yatarken eşim üstüme çıkıp öyle denedi en ğüvenli pozisyondu benim için çünkü sadece baş kısmı giriyodu ve yüz üstü olduğum için kendimi kasamıyodum ve eşim sadece başı girebiliyo zaten kalçan engel oluyo gidemez daha fazla deyip cesaret vermişti biz öyle bikaç ay alıştırma yaptık yavaş yavaş alıştım normal bi ilişki olana kadar da sanırım öyle beş altı ay sürdü ama sonunda başardık umarım size faydası olur ben açıkçası aparatların parmak egzersizlerinin çok faydalı olmadığını düşünüyorum hatta itici geliyo daha da soğumuştum parmak egzersizi falan hiç yapamamıştım aparatla yapabilen arkadaşlar emin olun hiç acımıyor aparattan daha az acıcak çok hafif yanma gibi bi acı oluyor o kadar .Ben ölmeyi tercih ederm diyodum yinede yapamıcam diyodum umarım sizde başarırsınız maddi durumu olanlar tabiki iyi bi uzmana görünsün bu. Sadece benim uyguladığım başarılı olduğum bi yöntemdi

İyi cesaret varmış sende herkes bu şekilde yapamaz peki ne kadar sürdü senin sorunun
1 aydı yanlış hatırlamıyorsam ama ben kendimi o kadar kötü hissediyordum ki daha uzun gibi gelmişti. Eşime karşı mahcup oluyordum. Doktor arayışına girmiştim hemen. Eşim kendine zaman ver, hemen ne doktoru diye müsaade etmemişti. Korkma, rahatla, kafaya takma cümleleri hiç çözüm değil. Orada sanki bir duvar var ve olmuyor. Nasıl korkulmasın? İnşallah tez zamanda atlatırsınız.

Ben alttayken eşimin yaomasina hiç bir şekildE izin veremiyorum rahat birakamiyorum üstte çıkınca ben o boslogu tutturamiyorum baya ugrasiyorum öyle eşim artik sinirleniyor bırakıyoruz yarım kalıyor öyle bende hiç cesaret falan.kalmiyor sonra

Ben alttayken eşimin yaomasina hiç bir şekildE izin veremiyorum rahat birakamiyorum üstte çıkınca ben o boslogu tutturamiyorum baya ugrasiyorum öyle eşim artik sinirleniyor bırakıyoruz yarım kalıyor öyle bende hiç cesaret falan.kalmiyor sonra
Eşin üstte olunca bile sen ayarla kontrol sende olsun ve nefesine çok dikkat et nefes al verirken o girsin nefesini verirken söyle yada işaret ile belirt sen elini bu şekilde yapınca yapsın nefesini çok derin al ver

Back