Vajinismus

Aynen öyle beklemekten sıkıldım artık diyo baya yol katettim elimi dokunduramiyordum şimdi apatatla oluyor emeklerim boşa gitmez inşallah artık olsun istiyorum çok yiprandim
beklicek bu hapla ameliyatla tedavi olan bişey degilki bu egz yapicaksiniz zaten yolu yarilamissiniz çok yakın zamanda olur

Bende denedim bugün Dediğim gibi yine olmadı maalesef deli olucam siz nasil yendiniz anlatabilir misiniz bana

Bende denedim bugün Dediğim gibi yine olmadı maalesef deli olucam siz nasil yendiniz anlatabilir misiniz bana
Tabi ben terapi aldım ama bı işe yaramadı doktor parmak egz verdi malesef onuda yapamadım dayanamadım son çare dilatir alcam.doktora oda bı ise yaramaz kafada bitiyor dedi ama ben dinlemedim aldım dilator .üç günlük egzersizle yendim

Vajinismustum bende 6 aylık evliyken çok şükür yendim 2 ay oldu eşimin desteği ile üstelik eşim parmak egzersizi yaptı 5 gün boyunca 5 günün sonunda oraya parmak girince anladım bişeylerin kolayca gireceni sonra anestol pomadla denedik ve oldu yardım isteyen varsa herşeyi yazarım :)

En küçük başladık doktorla şu an en büyük boyu yapabiliyorum kac cm olduğunu bilmiyorum açıkcasi

Arkadaşlar merhaba ben yeni evli sayılrm ilişkiye anca girebldim vajinsmusdm .Oldu olmasına ama sefer r de kızlık zarı yırtıldı her ilişkide çok fazla kanama oluyor eşimde bana yüklenyor kendini kasyosun dye ne yapacağmı bilemedim bulunduğm yerde doktor da yok şu an gdemem iizin alamyorm işten aranaızda bunu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…