Vajinismus

Bende 14 martta yendim ve dün ara verelim dedik bugün yine deniycez ara vermek iyi mi kötü mü bilemedim ağrım vardı çünkü çok kanamam oldu ağrım bugün yok bugün denemeyi istiyorum bende inşallah kolay olur dediğin gibi eş vajinayı ne kadar okşar uyarırsa o kadar işiniz kolaylaşır bende farkına vardım bunun ve birazda kafayı rahat bırakmak akışına bırakmak çok önemli. İnşallah sağlıklı bir bebeğin olur Rabbım hayırlı evlat versin varsada yoksada

Açı varsa deneme 2 gün ara versen yeterli tabi kişiden kişiye değişiyor senin yenmene çok sevindim herşeye zaten psikolojik biz bazen çok abartıyoruz oysa zor olan şeyleri allah bize neden yaptırsın Eğer bi hafta sonra hala acı hissedersen doktora görün bende de kan gelmedi çok nadir kasılmalarım oluyor ama günden güne yırtıyorum yavaş yapıyor hızlanınca acı hissediyorum galiba Kızlıkzarı yırtılmamış diyorum bilmiyorum ilk muayene gittiğimde zar az bişey kalmış yırtılmasına dediler o günden sonra hep ucuyla yapmaya çalıştık kasılıncada bıraktık bu ay oldu işte ağustos ayında evlendim bi bebeğimiz olsun istedik inşallah bakalım dualarında unutma beni kardeşim :)

Hastaytim gun bittim gbi isde bakalım her bitisde bu ay tamam yencem diyorum bu ayda ayni diyorum umarim biter

Herkese merhaba. Sırf buraya bunu yazmak için siteye üye oldum. Ben 8 ay önce evlendim ilk gece birlikle olamamıştık sonrasında da deneyemedik bile korkumdan dolayı. Geçen ay kadın doğum asistanı arkadaşıma danıştım( o bile hekim olmasına rağmen 1.5 sene vajinismus sorunu çekmişti) parmak egzersizi yap. Yavaş yavaş deneyin dedi. O günden sonra kafaya koydum önce 1 parmağımı soktum oldu sonra 2. parmak denedim oldu ve bu surada Cem Keçe’nin kitabını almıştım inanılmaz faydalı oldu. Ve bugün denedik oldu. Olduktan sonra da bu muydu şimdi dedim. Bu muydu 8 ay beni iten, üzen şey. Arkadaşlar önce kendinize güvenin. Eşinizin anlayışı da çok çok önemli ve ilişkiye girerken pozisyonu çok iyi ayarlayın altınızı yastıkla destekleyebilirsiniz(vajina duvarına çarpmaması için) biraz ıkının (bu kasılmanızı engelleyecek ve vajinanızın açılmasını sağlayacak) ve aşağı doğru itsin eşiniz penisini. İnanın 10 saniyelik bir olay. Nasıl olduğunu anlayamayacaksınız. Evliliğinizi harap etmeyin, yıpratmayın ve bu benim başıma nasıl gelir demeyin. Benim eşim doktor ve biz bunu yaşadık. Herkesin başına gelebilir. Ayrıca ben de doktor arayışlarına girdim şimdi paramız cebimize kaldı. Size söyleyeceğim tek şey sakın vazgeçmeyin ve ertelemeyin.

Merhaba arkadaslar yine ben. 1 boğum denedikten sonra nisanlımla denedik olmadı ittim yine. Bu sefer evde kendi basıma iyice uyarıldıktan sonra yağ ile denedim ve serçe parmağım tamamen girdi. Sizce yine de ilk iliskide kanar mı?

Çok yoruldum 4.5 aylık evliyim ve parmak egzersizinden sonuç alamadım

B
u derdi çeken bilir canım benım ben vajinismusu yendim darısı sana

canim ben kendim burda yazılanları deneye deneye yendim.
hemde 2 günü bulmadı.
inan ki herşey sende bitiyor.
istersen yapamayacağın hiç bişey yok .

çünkü bizleri hep korkuttular ilk gece masalıyla. korkulacak bişey yokken kendi kendimize büyümüşüz olayı..

bu konuda eşinin yardımcı olması çok önemli. birlikte hareket etmeniz gerek kesinlikle acele etmemeli. senin de asla acıyacak diyip kendini sartlandirmaman ve gayet gevşemiş olman gerekiyor ..

kendini beynini ve dusuncelerini hazırla inan başarırsın
kolay gelsin size :)

Adana da bedava terapi yapacakmiş kelebek kadın danışmanlık başvurun bence

Merhabalar. Ben yeni üyeyim . Sırf sizlere yardımcı olabilmek adına üye oldum cevap verebilmek adına. Bende 3.5 aylık evli olarak bu sorunla karşılaştım. Ve çok incelemeler yaptım. Yeşim hanım çıktı karşıma. İnternetten buldum kendisini. Sitesine girdiğimde yorumlar içimi rahatlatmıştı. Randevu saatimi belirledim ve gittim. O gün geldiğinde hala korku vardı içimde acaba yapabilecek miyim diye. Çünkü doktor hanım ve asistanı o kadar eminlerdi ki 3 günde en geç 1 haftada çözeriz diyorlardı. "Yok canım o kadar da nasıl çözecekler" diyordum kendi kendime. Ama inanın tam 3 günde çözdü problemimi. Evliliğimi kurtardı Allah onlardan razı olsun. İnanın Fransa'dan İngiltere'den farklı şehirlerden gidenler var gözümle şahit oldum. Başka doktorlarda çözüm bulamayıp gelenler vardı. Kesinlikle doğru adres. Kesin çözüm. Melek gibi insanlar sizi güleryüzle karşılıyorlar o kadar sevecen yaklaşıyorlar ve sen bunu yenersin inancını veriyorlar. Asistanı Hülya Hanım ve Doktor Yeşim hanım harika insanlar. Bir arkadaş gibi yaklaşıyorlar. Ücreti inanın fazla bir şey değil. Yendiğinizde değmiş diyorsunuz. Arkadaşlar vajinismusu yenmiş biri olarak söylüyorum Yeşim Yerçok hanıma gidin ve bu psikolojiden kurtulun. Yeri İstanbul Kadıköy Fenerbahçe Stadına yakın BP istasyonunun hemen yanında. Metrobüsle ben Söğütlüçeşme durağında inip yürüyordum 15 dakika mesafe var. Yenemeyeceğiniz şey değil kendinize inanın başaracaksınız.

Canim bu Yeşim hanım nerde acaba muayenehanesi ve fiyat olarak nasıl bilgilendirebilirmisin acaba.
İstanbul Kadıköy'de yeri. Muane ücretide asistan Hülya Hanım'ı arayıp öğrenebilirsiniz. Fazla gelmesin size inanın 3 günde en geç 1 haftada çözüyor. Ben yenmiş biri olarak söylüyorum mutlaka gidin.

Tedavi biz de düşünüyoruz ama suan maddi olarak durum yok ancak borçların bitmesini beklemek zorundayız maalesef
Borçların bitmesini beklemeyin çünkü durum uzadıkça eşinle problemler artar yıpranırsınız. Borç alın kredi çekin bir şey yapın gidin mutlaka Yeşim Yerçok hanım harika bu konuda 3 günde kurtulursunuz eşinde sende

Ben de yeni uyuyun canım 23 yıl sonra parmak egzersizi olmadan yendim vazgeçme cslis

Ben 3 hafta önce yenmiştim 8 ay sonra. Yendikten sonraki cinsel deneyimlerimizde şunu anladım pozisyon çok önemli ve eşinizin yavaş olması. Size söyleyeceğim şey ön sevişmeyi uzun tutun, eşinizi kesinlikle itmeyin, biraz ıkının, kayganlaştırıcı kullanın ve pozisyonu ayarladıktan sonra eşiniz yavaş yavaş itsin siz komut verdikçe itsin ve benim tavsiyem bacaklarınızla eşinizi engellemeyin meğerse biz birazda bu yüzden yapamıyormuşuz bacaklarınızı yukarı doğru kaldırıp tutun ve sabredin. Bu kadar üzülmenin, kendinizi yıpratmanın ne kadar gereksiz olduğunu anlayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…