Herkese merhaba. Sırf buraya bunu yazmak için siteye üye oldum. Ben 8 ay önce evlendim ilk gece birlikle olamamıştık sonrasında da deneyemedik bile korkumdan dolayı. Geçen ay kadın doğum asistanı arkadaşıma danıştım( o bile hekim olmasına rağmen 1.5 sene vajinismus sorunu çekmişti) parmak egzersizi yap. Yavaş yavaş deneyin dedi. O günden sonra kafaya koydum önce 1 parmağımı soktum oldu sonra 2. parmak denedim oldu ve bu surada Cem Keçe’nin kitabını almıştım inanılmaz faydalı oldu. Ve bugün denedik oldu. Olduktan sonra da bu muydu şimdi dedim. Bu muydu 8 ay beni iten, üzen şey. Arkadaşlar önce kendinize güvenin. Eşinizin anlayışı da çok çok önemli ve ilişkiye girerken pozisyonu çok iyi ayarlayın altınızı yastıkla destekleyebilirsiniz(vajina duvarına çarpmaması için) biraz ıkının (bu kasılmanızı engelleyecek ve vajinanızın açılmasını sağlayacak) ve aşağı doğru itsin eşiniz penisini. İnanın 10 saniyelik bir olay. Nasıl olduğunu anlayamayacaksınız. Evliliğinizi harap etmeyin, yıpratmayın ve bu benim başıma nasıl gelir demeyin. Benim eşim doktor ve biz bunu yaşadık. Herkesin başına gelebilir. Ayrıca ben de doktor arayışlarına girdim şimdi paramız cebimize kaldı. Size söyleyeceğim tek şey sakın vazgeçmeyin ve ertelemeyin.