Vajinismus

Kızlar mrb aparatlarin hepsini çok rahat yapıyorum penise gelince acayip bi baskı hissediyorum ne yapmam lazim
1 den 4 de kadar egz yap dorduncuye çıkarınca hemen penisi deneyin heyecandan biraz zor oluyor ama bı iki hamlede giriyor kendini ne kadar az kasarsan. Okadar çabuk girer biraz dayanman lazjm

1. Kızlar ben 1 buçuk aylık vajinismusum. İlk ilişkim çok acılı ağrılı oldu kendimi aşırı kastım zaten tam birleşme olmadı kızlığım bozulduğu gibi bıraktık. Sonraki denemeler hep hüsran. Sanki bir duvar var ve orada takılıyor. Parmak egzersizlerine asla cesaret edemem diyordum. Sonra buradaki yorumları okuyup kendimi motive ettim. Duşa girdim küveti doldurdum uzun uzun sıcak suda oturdum iyice gevşedim. Sonra parmağımı zeytinyağı ile yağladım hooop giriverdi hiçbir şey anlamadım. Sonra ikinci parmağı denedim onu da aldım. Ne acı ne ağrı hiçbir şey olmadı. Hani kalın misafir peçetelrri var ya desenli renkli Normal peçetelerden daha kalın. İşte onun 1 tanesini rulo yaptım streçe sardım. İki parmak kalınlığında 14 cm uzunluğunda oldu. Onu da iyice zeytinyağı ile yağladım. Vajina içine biraz anestol sürdüm 5 dk bekledim sonra yine zeytinyağı sürdüm parmağımla ve asla yapamam derken kendi yaptığım aparatı aldım. Geriye sadece p.. denemesi kaldı. Sizce ne durumdayım çok yol kat etmiş miyim aşırı mutlu oldum kendime güvenim geldi sanki. Bu arada 6 temmuza kadar memleketimde ailemin yanındayım eşimle ayrıyız 6 temmuza kadar aparatı günden güne kalınlaştırarak inşallah bu işin üstesinden gelebilirim.

Kızlar merhaba sırf deneyimimi yazmak birilerine az da olsa faydalı olmak için üye oldum. Ben bir aylık evliyim ve ilişkiye girme anında sanki saldırıya ugruyormus gibi tepki verirdim nefesim hızlanır çığlık atar kendimi sımsıkı kasardim, burada üye deneyimleri okudum ve ilk beni etkileyen şeyin oradan bebek kafası dahi çıkabıldığı oldu bunu hiç düşünmemistim sonra tedavi görenlerin yorumlarını okudum ve onları psikolojik olarak tedavi ettiklerini gördüm bir bayan dört bin lira cebinize kalsın güzel bir tatil yaparsınız diyodu ki bana cesaret geldi, ilk önce ayna karşısına geçtim ama bu beni biraz gerdi çünkü aynada hiçbir boşluk görünmüyor bundan vazgeçtim sonra bacaklarımı kendime Çekerek dik oturdum ve en önemli hareket bu kegel egzersizi yani ikinip oranın ne kadar buyuyebildigini gördüm ikinmak benim kurtaricim oldu orası inanılmAz genişliyor ve gevsiyor bugüne kadar orayı kontrol edemeyisimin sebebi ikinmakmis ayna karşısında ikinip ve kendinizi sıkıp farkı gorebilirsiniz, sonra tvyi açtım kafamı tamamen başka şeylere verip parmak egzersizi yapmaya çalıştım gördüm ki ikininca çok kolay bir şekilde giriyor ve vajinanin yönü aşağı doğru yani bizim ittigimiz yönün tam tersi meğer biz yanlış yöne itiyormusuz, orada bunu keşfettim ve sık sık açılması için denedim eşim de koltukta dik bir şekilde otururken deneyince başarıya ulaştık çünkü yatınca yine öne gidiyor dik oturunca aynı parmagim gibi arka kısma ilerliyor, ve tabiki kurtaricim kayganlastirici jel o psikolojik olarak rahatlık veriyor bir buscopan alirsaniz iyice gevsersiniz bide sicak duş , burada önemli olan Allaha sıginın ve ondan yardım cesaret huzur isteyin huzurlu olun içiniz rahat olsun yemin ederim hiç acı yok o kadar rahat ki sürtunme bile daha çok acı verir o kadar diyim, onun doğal yolu o zaten bunun için yaratılmışız Allah hepimizin yardımcısı olsun herkese dua ediyorum inşallah hemen cozersiniz , baktım yine yarın yapalım falan diyorum kızdım kendime bu hastalık erteleme hastalığı yarın yok şu an harekete geç ne olursa olsun şu an olsun, ertelemeyin sonunda olum yok bilhakis güzel huzurlu omzundan tüm yüklerin kalktığı bir hayat var

arkadaşlar selam
Ben sekiz aylık evliyim ve vajinismusum. Az önce form da parmak egzersizi ile yenen kişilerin hikayelerini okudum sonra da üye olup bende sizinle paylasmak istedim. Ben cok kasıyorum gıdıklanıyorum sıkıyorum itiyorum eşimi. Aslında jinekoloğa gittim beni muayene etti orda parmağını soktu hafif sıkıntı olmadığını söyledi. Orda da zor tuttum kendimi. Doktor bana vajinismussan bile cok ileri derecede olmadığını söyledi. Cünkü cok ileri derecede olsa benim parmağımı sokmama müsade etmezdin dedi. Ama ben kendim nasıl sokucam nasıl dokunulacm bilmiyorum bende biraz da tiksinti var sanırım. Bu durumu yaşayan çözen arkadaşlar varsa ne olur cevap yazın bana yardımcı olun. Geceleri eşim uyuduktan sonra onun yanında sessiz sessiz sabahlara kadar ağlamaktan bıktım artık. Bir Allah’ın kulu yardım etsin...
Lütfen güçlü ol arkadaşım ben yeneli bir ay oldu hiçte korkulacak bir şey yokmuş. Hipnozla tedavi oldum bir gün sürdü.(istersen doktorumu tavsiye edebilirim) Ama sana aparatlari veya parmağını kullanırken yapman için teknik bir şeyler tavsiye edebilirim. Yanında mutlaka Kayganlastirici olsun önce en küçük parmak ya da en küçük aparat ile başla. Kayganlastirici sür ve içeri iterken derin nefes al ağzın açık olarak nefesini ver tam o sırada aparatı itmeye başla. Nefes kısmı çok önemli. Acı hisseder gibi olursan o acı değil baskı devam et. Bir de burdan ileri gitmiyor diye düşündüğün zaman da bırakma gidiyor ileri durma itmeye devam et nefesi unutma. İnşallah başarırsın. Kendin yenemezsen mutlaka destek al. Başarılar ben inanıyorum yapabilirsin.

Lütfen güçlü ol arkadaşım ben yeneli bir ay oldu hiçte korkulacak bir şey yokmuş. Hipnozla tedavi oldum bir gün sürdü.(istersen doktorumu tavsiye edebilirim) Ama sana aparatlari veya parmağını kullanırken yapman için teknik bir şeyler tavsiye edebilirim. Yanında mutlaka Kayganlastirici olsun önce en küçük parmak ya da en küçük aparat ile başla. Kayganlastirici sür ve içeri iterken derin nefes al ağzın açık olarak nefesini ver tam o sırada aparatı itmeye başla. Nefes kısmı çok önemli. Acı hisseder gibi olursan o acı değil baskı devam et. Bir de burdan ileri gitmiyor diye düşündüğün zaman da bırakma gidiyor ileri durma itmeye devam et nefesi unutma. İnşallah başarırsın. Kendin yenemezsen mutlaka destek al. Başarılar ben inanıyorum yapabilirsin.
Aslında doktorumun dediği kendi cabalarinizla yapamadığınız zaman tedavi daha da zorlaşıyormus en iyisi profesyonel destek almak

Aslında doktorumun dediği kendi cabalarinizla yapamadığınız zaman tedavi daha da zorlaşıyormus en iyisi profesyonel destek almak
Ben hipnozla tedavi oldum bunları rahatlıkla doktor kontrolünde yaptım kendinize güveniyorsanız deneyin yoksa olumsuz bir tecrübe daha edinmeyin derim

Kızlar bende 1 aylık evliyim. 2 gün önce yendim kendi kendime :))) çok güzel bi duygu. Herkese yardımcı olmak isterim :))

Back