Merhabalar. Ben yeni üyeyim . Sırf sizlere yardımcı olabilmek adına üye oldum cevap verebilmek adına. Bende 3.5 aylık evli olarak bu sorunla karşılaştım. Ve çok incelemeler yaptım. Yeşim hanım çıktı karşıma. İnternetten buldum kendisini. Sitesine girdiğimde yorumlar içimi rahatlatmıştı. Randevu saatimi belirledim ve gittim. O gün geMerhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygunldiğinde hala korku vardı içimde acaba yapabilecek miyim diye. Çünkü doktor hanım ve asistanı o kadar eminlerdi ki 3 günde en geç 1 haftada çözeriz diyorlardı. "Yok canım o kadar da nasıl çözecekler" diyordum kendi kendime. Ama inanın tam 3 günde çözdü problemimi. Evliliğimi kurtardı Allah onlardan razı olsun. İnanın Fransa'dan İngiltere'den farklı şehirlerden gidenler var gözümle şahit oldum. Başka doktorlarda çözüm bulamayıp gelenler vardı. Kesinlikle doğru adres. Kesin çözüm. Melek gibi insanlar sizi güleryüzle karşılıyorlar o kadar sevecen yaklaşıyorlar ve sen bunu yenersin inancını veriyorlar. Asistanı Hülya Hanım ve Doktor Yeşim hanım harika insanlar. Bir arkadaş gibi yaklaşıyorlar. Ücreti inanın fazla bir şey değil. Yendiğinizde değmiş diyorsunuz. Arkadaşlar vajinismusu yenmiş biri olarak söylüyorum Yeşim Yerçok hanıma gidin ve bu psikolojiden kurtulun. Yeri İstanbul Kadıköy Fenerbahçe Stadına yakın BP istasyonunun hemen yanında. Metrobüsle ben Söğütlüçeşme durağında inip yürüyordum 15 dakika mesafe var. Yenemeyeceğiniz şey değil kendinize inanın başaracaksınız.