Vajinismus

Arkadaşlar merhaba forumu uzun zamandır okuyordum bir çok insana destek olduğunu gördüm ve çok mutlu oldum.. artık bu desteğe ihtiyacım olduğunu farkettim. Nişanlımla evlenicez bu yaz Allah kısmet ederse uzun zmaandir hayatimda ve ben onu da kendimi d emutlu etmek bunu yaşamak istiyorum ama ne zaman o iş olucak olsa onu ittiriyorum kasıyorum bacaklarımı hatta bazen öyle kasıyorum ki titriyorum. Bana baskı yapmıyor boşver evlenince illa ki olcak diyor evli olmadığımızdan böyle olduğunu düşünyor ama ben bunu araştırdıkça ( forumu da böyle keşfettim) bunun vajinismus olduğunu öğrendim. Baskıcı ailede yaşamadım, görüşlerim açıktır, vajinaya bakmaktan rahatsız olmam hatta ağdaya giderim yani bacaklarımı açmaktan da rahatsız olmam. Ama ilk gecede birinin kalp krizi geçirdiğine dair bi haber görmüştüm küçükken galiba o kalmış aklımda belki korku bundandir... bugün parmak egzersizlerine başladım hiç zorlanmadım hatta 1 boğum orta parmak giriyor, ancak kasıyorum tabi ilk deneme fakat bi yanma oluyo. Sanki ordaki bişeye değiyo ve sızım sızım sızlıyo gibi oluyo. Bunu yaşayan var mı? Parmak egzersizinde ne kadar sürede aşama kaydettiniz? (Doktora gitmek istemiyorum araştırdım şuan o kadar bütçem yok, evde parmak egzersizi ile aşabileceğimi düsünüyorum). Lütfen yardımcı olabilir misiniz nasıl bi yol izlemem gerek? Bazen stresten kalbim sıkışıyor kimse bana baskı yapmasa da bu konuda kendime baskı yapıyorum ben de rahat olmak istiyorum
Merhaba

Canım benim 8 yıllık sorunuma doktor Yeşim Yerçok çözüm buldu.Parmak egzersizi falan da yok ayrıca.Kesinlikle tavsiye ederim.Hiç geciktirmeden randevunu al ve bu kabusa son ver.3.5 derece vajinismus olup 10 seansta sorunumu çözen Yeşim Hanım sayesinde şimdi çocuk hayalleri kuruyorum.Yeter ki pes etme Yeşim Hanim a mutlaka git.Senin durumun benim durumumdan daha basit gibi

Canım benim 8 yıllık sorunuma doktor Yeşim Yerçok çözüm buldu.Parmak egzersizi falan da yok ayrıca.Kesinlikle tavsiye ederim.Hiç geciktirmeden randevunu al ve bu kabusa son ver.3.5 derece vajinismus olup 10 seansta sorunumu çözen Yeşim Hanım sayesinde şimdi çocuk hayalleri kuruyorum.Yeter ki pes etme Yeşim Hanim a mutlaka git.Senin durumun benim durumumdan daha basit gibi.
Canım benim 8 yıllık sorunuma doktor Yeşim Yerçok çözüm buldu.Parmak egzersizi falan da yok ayrıca.Kesinlikle tavsiye ederim.Hiç geciktirmeden randevunu al ve bu kabusa son ver.3.5 derece vajinismus olup 10 seansta sorunumu çözen Yeşim Hanım sayesinde şimdi çocuk hayalleri kuruyorum.Yeter ki pes etme Yeşim Hanim a mutlaka git.Senin durumun benim durumumdan daha basit gibi.

Benim de öyle tek korkum acısı ve cevreden duydugum acılı hikayeler bilincaltımı katletmiş. Mantık olarak düşündüğünde evet diyorsun ordan bebek çıkıyor diye ama o ise gelince onu düşünemiyorsun yani en azından ben beceremiyorum. Mesela sen parmak soktuğumda vs yazmışsın ya ben onu okurken bile bacaklarımı kapatıyorum:) Allah yardımcımız olsun ne diim
Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,Yeşim hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık

arkadaşlar selam
Ben sekiz aylık evliyim ve vajinismusum. Az önce form da parmak egzersizi ile yenen kişilerin hikayelerini okudum sonra da üye olup bende sizinle paylasmak istedim. Ben cok kasıyorum gıdıklanıyorum sıkıyorum itiyorum eşimi. Aslında jinekoloğa gittim beni muayene etti orda parmağını soktu hafif sıkıntı olmadığını söyledi. Orda da zor tuttum kendimi. Doktor bana vajinismussan bile cok ileri derecede olmadığını söyledi. Cünkü cok ileri derecede olsa benim parmağımı sokmama müsade etmezdin dedi. Ama ben kendim nasıl sokucam nasıl dokunulacm bilmiyorum bende biraz da tiksinti var sanırım. Bu durumu yaşayan çözen arkadaşlar varsa ne olur cevap yazın bana yardımcı olun. Geceleri eşim uyuduktan sonra onun yanında sessiz sessiz sabahlara kadar ağlamaktan bıktım artık. Bir Allah’ın kulu yardım etsin...

Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygun

Canim bu Yeşim hanım nerde acaba muayenehanesi ve fiyat olarak nasıl bilgilendirebilirmisin acaba.
Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygun

Merhabalar. Ben yeni üyeyim . Sırf sizlere yardımcı olabilmek adına üye oldum cevap verebilmek adına. Bende 3.5 aylık evli olarak bu sorunla karşılaştım. Ve çok incelemeler yaptım. Yeşim hanım çıktı karşıma. İnternetten buldum kendisini. Sitesine girdiğimde yorumlar içimi rahatlatmıştı. Randevu saatimi belirledim ve gittim. O gün geMerhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygunldiğinde hala korku vardı içimde acaba yapabilecek miyim diye. Çünkü doktor hanım ve asistanı o kadar eminlerdi ki 3 günde en geç 1 haftada çözeriz diyorlardı. "Yok canım o kadar da nasıl çözecekler" diyordum kendi kendime. Ama inanın tam 3 günde çözdü problemimi. Evliliğimi kurtardı Allah onlardan razı olsun. İnanın Fransa'dan İngiltere'den farklı şehirlerden gidenler var gözümle şahit oldum. Başka doktorlarda çözüm bulamayıp gelenler vardı. Kesinlikle doğru adres. Kesin çözüm. Melek gibi insanlar sizi güleryüzle karşılıyorlar o kadar sevecen yaklaşıyorlar ve sen bunu yenersin inancını veriyorlar. Asistanı Hülya Hanım ve Doktor Yeşim hanım harika insanlar. Bir arkadaş gibi yaklaşıyorlar. Ücreti inanın fazla bir şey değil. Yendiğinizde değmiş diyorsunuz. Arkadaşlar vajinismusu yenmiş biri olarak söylüyorum Yeşim Yerçok hanıma gidin ve bu psikolojiden kurtulun. Yeri İstanbul Kadıköy Fenerbahçe Stadına yakın BP istasyonunun hemen yanında. Metrobüsle ben Söğütlüçeşme durağında inip yürüyordum 15 dakika mesafe var. Yenemeyeceğiniz şey değil kendinize inanın başaracaksınız.

Merhabalar. Ben yeni üyeyim . Sırf sizlere yardımcı olabilmek adına üye oldum cevap verebilmek adına. Bende 3.5 aylık evli olarak bu sorunla karşılaştım. Ve çok incelemeler yaptım. Yeşim hanım çıktı karşıma. İnternetten buldum kendisini. Sitesine girdiğimde yorumlar içimi rahatlatmıştı. Randevu saatimi belirledim ve gittim. O gün geldiğinde hala korku vardı içimde acaba yapabilecek miyim diye. Çünkü doktor hanım ve asistanı o kadar eminlerdi ki 3 günde en geç 1 haftada çözeriz diyorlardı. "Yok canım o kadar da nasıl çözecekler" diyordum kendi kendime. Ama inanın tam 3 günde çözdü problemimi. Evliliğimi kurtardı Allah onlardan razı olsun. İnanın Fransa'dan İngiltere'den farklı şehirlerden gidenler var gözümle şahit oldum. Başka doktorlarda çözüm bulamayıp gelenler vardı. Kesinlikle doğru adres. Kesin çözüm. Melek gibi insanlar sizi güleryüzle karşılıyorlar o kadar sevecen yaklaşıyorlar ve sen bunu yenersin inancını veriyorlar. Asistanı Hülya Hanım ve Doktor Yeşim hanım harika insanlar. Bir arkadaş gibi yaklaşıyorlar. Ücreti inanın fazla bir şey değil. Yendiğinizde değmiş diyorsunuz. Arkadaşlar vajinismusu yenmiş biri olarak söylüyorum Yeşim Yerçok hanıma gidin ve bu psikolojiden kurtulun. Yeri İstanbul Kadıköy Fenerbahçe Stadına yakın BP istasyonunun hemen yanında. Metrobüsle ben Söğütlüçeşme durağında inip yürüyordum 15 dakika mesafe var. Yenemeyeceğiniz şey değil kendinize inanın başaracaksınız.

ben 6 yıllık evliyim ümitlerim bitmişken yeşim yerçok hanıma burada ki yorumları okuyup gittim ve sayesinde 3 seansda tedavi oldum.gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz,yeşim hanım ve hülya hanım çok sabırlı iyi niyetli ve işinde profesyonel insanlar. önce genel bir konuşma sonrasında basit bir muayeneyle seviyen belirleniyo sonrasında tedavi başlıyor.4-5 seansda biter dedi yeşim hanım, ancak tam 3 seansda kurtuldum bu işten.Halen inanamıyoruz vajinusmus bitti bugüne şükürler olsun.

Son düzenleme:
Bende Yeşim hanımda tedavi gördüm ve 6 yıldır evliyim sizin yorumunuzla gittim 3 seans da vajinusmus bitti,bu yorumunuz bize yol gösterdi

ben 6 yıllık evliyim ümitlerim bitmişken yeşim yerçok hanıma burada ki yorumları okuyup gittim ve sayesinde 3 seansda tedavi oldum.gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz,yeşim hanım ve hülya hanım çok sabırlı iyi niyetli ve işinde profesyonel insanlar. önce genel bir konuşma sonrasında basit bir muayeneyle seviyen belirleniyo sonrasında tedavi başlıyor.4-5 seansda biter dedi yeşim hanım, ancak tam 3 seansda kurtuldum bu işten.Halen inanamıyoruz vajinusmus bitti bugüne şükürler olsun.

Başarabilmenize çok sevindim . Umarım bundan sonra ki yıllarınızda çok çok mutlu olursunuz :)

arkadaşlar selam
Ben sekiz aylık evliyim ve vajinismusum. Az önce form da parmak egzersizi ile yenen kişilerin hikayelerini okudum sonra da üye olup bende sizinle paylasmak istedim. Ben cok kasıyorum gıdıklanıyorum sıkıyorum itiyorum eşimi. Aslında jinekoloğa gittim beni muayene etti orda parmağını soktu hafif sıkıntı olmadığını söyledi. Orda da zor tuttum kendimi. Doktor bana vajinismussan bile cok ileri derecede olmadığını söyledi. Cünkü cok ileri derecede olsa benim parmağımı sokmama müsade etmezdin dedi. Ama ben kendim nasıl sokucam nasıl dokunulacm bilmiyorum bende biraz da tiksinti var sanırım. Bu durumu yaşayan çözen arkadaşlar varsa ne olur cevap yazın bana yardımcı olun. Geceleri eşim uyuduktan sonra onun yanında sessiz sessiz sabahlara kadar ağlamaktan bıktım artık. Bir Allah’ın kulu yardım etsin...
Merhaba bende aynı dertten muzdariptim takii bu güne kadar.. bende olmaz yapamam diyordum bu site bana cok yardimci oldu.8 aylik evliyim ve cok zor günler geçirdik. Ama şükür bitti. Gercekten sadece kafada bitiyormus.psikatriye falanda gitmedik. Sadece parmakla başladık.ondada baslarda cok zorlandim ama sonunda oldu. Allah herkesin yardımcısı olsun

Merhaba bende aynı dertten muzdariptim takii bu güne kadar.. bende olmaz yapamam diyordum bu site bana cok yardimci oldu.8 aylik evliyim ve cok zor günler geçirdik. Ama şükür bitti. Gercekten sadece kafada bitiyormus.psikatriye falanda gitmedik. Sadece parmakla başladık.ondada baslarda cok zorlandim ama sonunda oldu. Allah herkesin yardımcısı olsun

Amin . Kendiniz aşabilmişsiniz ne güzel tebrik ederim. Mutluluklar dilerim evliliğinizde.

arkadaşlar selam

Back