Vajinismus

arkadaşlar selam
Ben sekiz aylık evliyim ve vajinismusum. Az önce form da parmak egzersizi ile yenen kişilerin hikayelerini okudum sonra da üye olup bende sizinle paylasmak istedim. Ben cok kasıyorum gıdıklanıyorum sıkıyorum itiyorum eşimi. Aslında jinekoloğa gittim beni muayene etti orda parmağını soktu hafif sıkıntı olmadığını söyledi. Orda da zor tuttum kendimi. Doktor bana vajinismussan bile cok ileri derecede olmadığını söyledi. Cünkü cok ileri derecede olsa benim parmağımı sokmama müsade etmezdin dedi. Ama ben kendim nasıl sokucam nasıl dokunulacm bilmiyorum bende biraz da tiksinti var sanırım. Bu durumu yaşayan çözen arkadaşlar varsa ne olur cevap yazın bana yardımcı olun. Geceleri eşim uyuduktan sonra onun yanında sessiz sessiz sabahlara kadar ağlamaktan bıktım artık. Bir Allah’ın kulu yardım etsin...

arkadaşlar selam
Ben sekiz aylık evliyim ve vajinismusum. Az önce form da parmak egzersizi ile yenen kişilerin hikayelerini okudum sonra da üye olup bende sizinle paylasmak istedim. Ben cok kasıyorum gıdıklanıyorum sıkıyorum itiyorum eşimi. Aslında jinekoloğa gittim beni muayene etti orda parmağını soktu hafif sıkıntı olmadığını söyledi. Orda da zor tuttum kendimi. Doktor bana vajinismussan bile cok ileri derecede olmadığını söyledi. Cünkü cok ileri derecede olsa benim parmağımı sokmama müsade etmezdin dedi. Ama ben kendim nasıl sokucam nasıl dokunulacm bilmiyorum bende biraz da tiksinti var sanırım. Bu durumu yaşayan çözen arkadaşlar varsa ne olur cevap yazın bana yardımcı olun. Geceleri eşim uyuduktan sonra onun yanında sessiz sessiz sabahlara kadar ağlamaktan bıktım artık. Bir Allah’ın kulu yardım etsin...
Canım benim 8 yıllık sorunuma doktor Yeşim Yerçok çözüm buldu.Parmak egzersizi falan da yok ayrıca.Kesinlikle tavsiye ederim.Hiç geciktirmeden randevunu al ve bu kabusa son ver.3.5 derece vajinismus olup 10 seansta sorunumu çözen Yeşim Hanım sayesinde şimdi çocuk hayalleri kuruyorum.Yeter ki pes etme Yeşim Hanim a mutlaka git.Senin durumun benim durumumdan daha basit gibi.

Canım benim 8 yıllık sorunuma doktor Yeşim Yerçok çözüm buldu.Parmak egzersizi falan da yok ayrıca.Kesinlikle tavsiye ederim.Hiç geciktirmeden randevunu al ve bu kabusa son ver.3.5 derece vajinismus olup 10 seansta sorunumu çözen Yeşim Hanım sayesinde şimdi çocuk hayalleri kuruyorum.Yeter ki pes etme Yeşim Hanim a mutlaka git.Senin durumun benim durumumdan daha basit gibi.
Canim bu Yeşim hanım nerde acaba muayenehanesi ve fiyat olarak nasıl bilgilendirebilirmisin acaba.

Arkadaşlar merhaba forumu uzun zamandır okuyordum bir çok insana destek olduğunu gördüm ve çok mutlu oldum.. artık bu desteğe ihtiyacım olduğunu farkettim. Nişanlımla evlenicez bu yaz Allah kısmet ederse uzun zmaandir hayatimda ve ben onu da kendimi d emutlu etmek bunu yaşamak istiyorum ama ne zaman o iş olucak olsa onu ittiriyorum kasıyorum bacaklarımı hatta bazen öyle kasıyorum ki titriyorum. Bana baskı yapmıyor boşver evlenince illa ki olcak diyor evli olmadığımızdan böyle olduğunu düşünyor ama ben bunu araştırdıkça ( forumu da böyle keşfettim) bunun vajinismus olduğunu öğrendim. Baskıcı ailede yaşamadım, görüşlerim açıktır, vajinaya bakmaktan rahatsız olmam hatta ağdaya giderim yani bacaklarımı açmaktan da rahatsız olmam. Ama ilk gecede birinin kalp krizi geçirdiğine dair bi haber görmüştüm küçükken galiba o kalmış aklımda belki korku bundandir... bugün parmak egzersizlerine başladım hiç zorlanmadım hatta 1 boğum orta parmak giriyor, ancak kasıyorum tabi ilk deneme fakat bi yanma oluyo. Sanki ordaki bişeye değiyo ve sızım sızım sızlıyo gibi oluyo. Bunu yaşayan var mı? Parmak egzersizinde ne kadar sürede aşama kaydettiniz? (Doktora gitmek istemiyorum araştırdım şuan o kadar bütçem yok, evde parmak egzersizi ile aşabileceğimi düsünüyorum). Lütfen yardımcı olabilir misiniz nasıl bi yol izlemem gerek? Bazen stresten kalbim sıkışıyor kimse bana baskı yapmasa da bu konuda kendime baskı yapıyorum ben de rahat olmak istiyorum

Canım birebir aynısını yaşadık eşimle. Nişanlıydık olmuyordu evlenince olur diyorduk 10 ay oldu evleneli hala olmuyor. Sen parmak falan sokabiliyorsan devam et biraz egzersizden sonra başarırsın ben onu da yapamıyorum Yani sen vajinismussan bile derecen o kadar ağır değil anladığım kadarıyla o yüzden evde yenebilirsin benim düşüncem

Umarım sen de aşarsın canım benim hep bi korkum oldu ama asla bekaretimi kaybederim toplum baskısı vs değil.. hep acısından korktum hep ben asla yapamam derdim daha önceleri de.. inandırdım kendimi buna oysaki kocaman bir bebek çıkıyor oradan. Ne kadar esnek olduğu oradan belli. Sadece o 1 boğum girerken ittirdiğimde bi sızlama yanma oluyor ilerlemek istemiyorum öyle olunca

Benim de öyle tek korkum acısı ve cevreden duydugum acılı hikayeler bilincaltımı katletmiş. Mantık olarak düşündüğünde evet diyorsun ordan bebek çıkıyor diye ama o ise gelince onu düşünemiyorsun yani en azından ben beceremiyorum. Mesela sen parmak soktuğumda vs yazmışsın ya ben onu okurken bile bacaklarımı kapatıyorum:) Allah yardımcımız olsun ne diim

Öyle ama doktora gitmek gerek tek basına çözülebilecek bir durum değil doktora gitmek icin de durumum yok maalesef

Öyle ama doktora gitmek gerek tek basına çözülebilecek bir durum değil doktora gitmek icin de durumum yok maalesef
Ben doktora gittim terapi aldım ve hiç bir işe yaramadı bunun çaresi egzersiz baskakliniklerde var hem terapi hem egzersiz yapmayı öğretiyorlar ama onunda fiyatı yüksek ben randevu istedim 2 sene önce 4 bin TL demişlerdi malesef ödeme gücüm yoktu araştırdım buradaki kızlardan yardım aldım egzersiz yaparak kendim yendim bekleyerek çözülmüyor ya egzersize baslayacaksiniz yada tedavi parasını denkleştirme ye...

Anlıyorum ama bu hastalığı yaşayan birisi olarak az cok bilirsiniz bunun dereceleri var belki sizinkisi bir tık daha azdır bana göre. Ben dokunamam oraya denedim ama yapamıyorum. Yani iğrenc geliyor bana. Huylanmak gibi gıdıklanmak gibi değişik anlatamıyorum.. ayrıca şundan da korkuyorum benim amacım aman vajinismus çözülsün hani olsun da gerisi önemli değil bu kafada değilim. Ben sürekli çözüm istiyorum. Evde belki aşarım ama sonrasında yine kasarım yine acı çekerim. Bunu beynimden de silmem gerekli. Yani kalıcı bir çözüm istiyorum. Diğer insanlar gibi normal bir cinsel yaşantım olsun istiyorum anlatabildim mi

Anlıyorum ama bu hastalığı yaşayan birisi olarak az cok bilirsiniz bunun dereceleri var belki sizinkisi bir tık daha azdır bana göre. Ben dokunamam oraya denedim ama yapamıyorum. Yani iğrenc geliyor bana. Huylanmak gibi gıdıklanmak gibi değişik anlatamıyorum.. ayrıca şundan da korkuyorum benim amacım aman vajinismus çözülsün hani olsun da gerisi önemli değil bu kafada değilim. Ben sürekli çözüm istiyorum. Evde belki aşarım ama sonrasında yine kasarım yine acı çekerim. Bunu beynimden de silmem gerekli. Yani kalıcı bir çözüm istiyorum. Diğer insanlar gibi normal bir cinsel yaşantım olsun istiyorum anlatabildim mi
Bende bi bucuk yillik evliyim vajinimusum.canim böylede devam ediyor.doktora gtmeyi bende düşündüm sprey alip bi denicem bide onu deneyeym diyorum bak ilk 2 3 kere bi yapmış olsak devami gelir inan kendine 1 kere de herkes zorlanıyor herkes de iliskide zevk.almiyor hemen zamanla alinir yani sen ben ve ben gbilwr bi vajinimusu yenelim bi girisi tamamen yapalim gerisi gelicek

İnsallah canım ya tek temennim bu ben sprey denedim uyustrucu krem denedim uyuşturduğu falan yokta hap denedim güya gevşetiyormuş falan filan yok hiç bisi değişmiyor

anlıyorum fakat bunu başlamadan bilemezsin çok kişiyle konuştum kadın başka bir şehre geliyo tedavi oluyo uc dört günde eve gidiyor ve yapamıyor düşün ,6 milyarla tedavi olmuş sonra pes etmiyor kendi devam ediyor egzersize tedavi olduktan iki ay sonra yenmiş ve arada egzersiz yapıyormuş

Kızlar 2 gündür egzersiz yapıyorum serçe parmak kulak çubuğu denedim ve gördüm pozisyon da çok önemli ve başka parmakla falan denemeyeceğim, çünkü mesela ben kendime iğne de yapamam yapa yapa öğrenemem de, ama hemşire bunu yapabilir. Ben orda bişey olmadığını gördüm oraya bişey girebileceğini anladım ve rahatladım acıycak diye endişem şuan mesela, kanamasından falan yok endişem. Ona da anestol biolyn veya kaygan olsun diye bepanthol kullanıcaz yapıcaz olur mu olur bence

Benim gideceğim klinik alanında en iyisi ve çözmeden bırakmıyorlar bilmiyorum aman ya Allah hepimizin yardımcısı olsn

İnsallah canım ya tek temennim bu ben sprey denedim uyustrucu krem denedim uyuşturduğu falan yokta hap denedim güya gevşetiyormuş falan filan yok hiç bisi değişmiyor
Canim haydar dumen reçetesini deneyeceğim sprey ise yaramadimk

Back